嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

好想可以再次認識妳

好想可以再次認識妳

每次回看妳的相片,妳的留言,我都想起妳。我發覺自己忘記唔到妳。妳還在嗎?妳還能看到我在等妳你嗎
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
邊個
如大家想睇笑話就來笑口常開啦
這裡有很多很好笑的笑話
實有一些能令你們開懷大笑
笑口常開這版區是一個分享快樂的新平臺。
您可以在這裡與世界各地的人分享笑話

引用:
原帖由 lovecdBB 於 2019-4-3 13:42 發表   
' Z1 g( ]5 y% K/ t+ p4 M9 ?. H每次回看妳的相片,妳的留言,我都想起妳。我發覺自己忘記唔到妳。妳還在嗎?妳還能看到我在等妳你嗎
2 u+ w5 m3 |; l) ~/ [

$ N* s; ^  `* @/ I8 b  H# Z/ B; i! YLoveCDBB.   I also miss you.   
: Y! e2 C) b  U8 C! _. M! [' f7 ^1 D+ h
Recently not put on the nice dress and lingerie, and take photos ?
享受 一分一秒的 CD

邊個咁正令你念念不忘呀? 介紹黎睇下好喎
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

呢個人係我遇到過既一個完美CD,只怪我唔夠進取囉

邊個禁正阿?! Q0 M: C! P1 P1 Z
論壇id分享下 超級好奇囉XDD
FB ~ catswillrule623
IG  ~ catswillrule
Wechat ~  harangsarang623  無相唔加 ~ 不約

引用:
原帖由 lovecdBB 於 2019-4-3 13:42 發表   
! z1 N- _2 ?2 @3 m每次回看妳的相片,妳的留言,我都想起妳。我發覺自己忘記唔到妳。妳還在嗎?妳還能看到我在等妳你嗎
8 ~% j. v! j! k( H6 A5 E2 \4 n6 _+ R% w2 e
是那一位?

引用:
原帖由 ruby0330 於 2019-4-3 17:04 發表   # k) `$ k4 `# \9 c+ S6 v( p2 l! r
邊個禁正阿?4 w+ L0 ?$ t5 Z/ ?" c
論壇id分享下 超級好奇囉XDD
0 ?0 w1 \0 L$ d, `5 P- V5 a

* P& f/ f7 `0 w+ O* M0 w5 l! k我有需要保護佢既,所以唔方便公開佢id啦。但係我已經失左同佢的聯繫了

將那位美麗的姑娘,長留心中好了
忘憂草畔解語花

引用:
原帖由 lovecdBB 於 2019-4-3 17:47 發表   
6 T- Q, m! |- E" p4 ~$ w) y9 z0 n; c8 g/ X1 L. ?# ~
+ U4 O$ _9 \  e! o
我有需要保護佢既,所以唔方便公開佢id啦。但係我已經失左同佢的聯繫了
7 R/ }- ^; K! B  C9 g6 v
1 R* V+ V# J+ q4 L* d8 H% U6 v
但你,不是 cd ?
享受 一分一秒的 CD

好一個痴心男的愛的宣言啊9 f5 w% b3 y3 y3 H2 g- _
' a) K% E5 O" M/ f' X. g
1 _% K) }  X" z

引用:
原帖由 lovecdBB 於 2019-4-3 17:47 發表   
' X# e3 _2 F& f/ z( `9 _6 M7 m: N$ c% E& T" q( z5 L

" B" G" t7 M% O" n1 ?5 S我有需要保護佢既,所以唔方便公開佢id啦。但係我已經失左同佢的聯繫了
3 {  [, g: q4 p  U" m8 H3 t: ^分享出來 可能有人能聯繫到她呢
如大家想睇笑話就來笑口常開啦
這裡有很多很好笑的笑話
實有一些能令你們開懷大笑
笑口常開這版區是一個分享快樂的新平臺。
您可以在這裡與世界各地的人分享笑話

如果對方也想你睇到也自然會搵你,如果唔係就算把啦!
我年紀太大不再cd鳥,只會穿內內!

LovecdBB,
' D& a$ @+ T' E2 B8 f
. s7 H6 p; T! x! {8 _1 e人生就是這樣的 , 那個能愛在當下 , 絕無反悔 , 多數是留下美好回憶. Be Happy, No worry!

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2019-4-3 22:00 發表   
; j. w7 [7 V4 m* k" r" x好一個痴心男的愛的宣言啊& ]2 r8 N( B8 h
1 [5 K" W  d$ C: z2 z; u
: P  `' q! P, n" l9 k" C可惜,我想再對她癡心都不再有可能了

引用:
原帖由 Frank123 於 2019-4-4 08:49 發表   
8 V, F) p+ a3 N) O& B, VLovecdBB,6 X& Z' J& A% z) q

' W, M. w" f, @人生就是這樣的 , 那個能愛在當下 , 絕無反悔 , 多數是留下美好回憶. Be Happy, No worry!
$ ^0 e1 g! b" b/ Y- }) s

* ]) Y) r: M; E. D6 {你說得對,只希望她能夠快快樂樂,遇到一個錫佢既人

引用:
原帖由 misslady 於 2019-4-3 20:59 發表   
  @+ t# j' ~: S3 p- H: M% l
6 r; T% K% x5 ~# O6 u3 o; ^% }
0 i+ C  \* }% K; K" h但你,不是 cd ?
  o( @, S" p- c

! C: w( v& C% G4 T. `2 e: q我不是CD,我係一個喜歡CD既直男

引用:
原帖由 lovecdBB 於 2019-4-4 09:06 發表   
3 B+ u0 I" {9 ~
8 h8 U2 }3 U3 r6 k5 G' h% s: _0 i
' D+ d+ i! s; ]- a- M8 r我不是CD,我係一個喜歡CD既直男
& p0 d8 Q8 L$ ]) a8 v# Q5 L  B
, k* h; |1 {- q! K4 T3 U
啊,明白了
享受 一分一秒的 CD

錯過了就算了

各位姐姐,不要聽他說,我並不完美,我只是一個,不懂化妝,又肥肥地,普通不過的人。
  J, _- D. i5 o* p+ A9 C6 N8 \
7 _+ j  w% M3 \9 D我一直都在。但是,有些事情是不能番轉頭。你以為我忘記到你嗎?我都放不低你!你還記得我們的約定嗎?你還記得你說過,會好好的愛我嗎?為何一次又一次地讓我失望?( X: ~, w2 U1 Y! t5 s

7 P+ K: M- D( [) v4 M我並沒有怪你的不夠進取,當我決定跟你在一起時,我已經知道我們的路有多難行。我雖然一次又一次咁失望,卻一次又一次地給你機會。可惜,你不止一次觸碰了我的底線,你對我真的非常唔尊重,所以我選擇離開你。" z0 S2 ~# V4 K; T0 Y: e
. C; k! y$ c; A2 @6 L
你曾答應過我,唔會再犯。結果呢?我地由相識到相戀,到分開,你記唔記得你已經唔止一次係咁。在第一次既時候,你答應過我乜野,你話你唔會再係咁。但原來,你既承諾係咁唔值錢。你曾話過,只要我一個滿足你就夠。但你的說話,卻讓我懷疑,更傷害了我。9 A  J: a2 @" `, {% s/ q

% r! w$ `  z1 ]5 v6 ?" A4 P! `" Q3 B我不想公開我們之間的對話內容,你明知道有些話是不能夠說出口,你今次已經係第三次。事不過三,所以我選擇離開你。9 c: ~% Q# X7 {* v7 y2 C! u1 g
+ J* _. l: L; E8 l8 g
你忘不了我?你撫心自問,你忘不了我的OL Look?忘不了我的黑絲高踭鞋?忘不了我對你的嬌嗲?忘不了我一直等你來拆開的「禮物」?) E2 W( y; j. g& T8 ^
2 x, G) S+ s9 B' q1 w