嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

返學個陣會著襪褲

引用:
原帖由 ~RaVe~ 於 1-4-2008 00:35 發表 ! C3 K, n# h5 y" y- g/ d; U, t
e+成日都著住返學...
4 [$ |; _8 j6 ]" G3 C- r, Y5 \果種感覺真係好正
0 c4 a8 h" z  n7 P# t; \% X
6 W/ P% g: [$ b! y0 M& Q我而家日日都著返工...一流既享受...

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 mmlee 於 2008-3-30 18:04 發表 & [2 x& J/ y. ^: A( j2 }
我就未試過, 不過都好驚險
; {+ i' s4 _. x0 l# }: b有一次著住黑絲再加長襪, 撞正check u, 好彩個prefect只係求其check下, 最後都放我走9 s; W2 f" F& k9 d/ ~+ T7 v
. P9 ?, g# a" F, S8 }
我學校要入左門先見到條樓梯, 佢地就響果度check, 想走都走唔到......
: K( E6 i9 u0 t  U9 O3 Z5 {而且有d真係會拉高褲腳直至 ...
' a0 C3 I5 ]- p9 K# d! W
- R5 {, n; e/ O! o. L/ ]8 {3 R7 T: A其實咁樣有兩個可行方法:
2 o4 ^7 M9 |; T* j3 W3 x; l" `, h. c" A  N. {
1--著肉色絲襪,冇咁容易睇到!
, D- i* W7 j7 b4 b* T$ C7 B2--著七分褲,即係只包到膝頭以下,& V9 _5 [& L7 }4 q5 x( x' L
   咁大腿同膝頭仍然享受到絲襪o既感覺,( p# Z: [- e  b  v  B
   又唔會俾大發現,不過小腿有一忽冇包到,會涼涼地!

回復 22# 的帖子

始終都係著襪褲好~~
, K6 k, {  p# O. i5 m+ r7 P2 h不過會突撃檢查, 無辦法

除非是極寒冷的天氣, 否則機會很低

我都唔會
: A" J' l6 A9 t8 E/ i7 |怕熱

讀 幼 稚 園 時 著 過 =v=6 L! i: K- Q* G
天 氣 很 冷, 媽 媽 叫 幼 R 著~; ^) l6 {  G5 `7 F

% a7 V1 ~, D6 X( ?( c[ 本帖最後由 Rachel 於 2008-4-15 23:12 編輯 ]

並沒有試過呢

引用:
原帖由 mmlee 於 2008-3-30 18:04 發表
& b, u' W0 G5 |/ r9 R1 y6 p+ G我就未試過, 不過都好驚險
! g0 I2 M* C0 q% P有一次著住黑絲再加長襪, 撞正check u, 好彩個prefect只係求其check下, 最後都放我走: j& L& E+ f7 L: |; t

, }7 L8 Q7 B  u: z" M6 E: p我學校要入左門先見到條樓梯, 佢地就響果度check, 想走都走唔到......
5 v7 ~) b/ Q$ P* R  E+ Z1 Q而且有d真係會拉高褲腳直至 ...
2 b( X! @/ o. @
我同你情況有點相似..  V) b: M4 x0 K# L2 r/ d
有日著左BLACK C+白SOCKS番學..  d) N; O+ I- ]0 s% {7 l
點知老師無啦啦CHECK襪..: m% S* C2 t" H
因為學校只准著冇LOGO次白襪..
% j0 Z/ F, T) {7 G( k" \CHECK到我後面果個..(MISS由後面開始CHECK)3 s8 {' K- I. X8 g2 J
佢拉起同學的褲腳..(個同學著左對白色波襪..而且LOGO幾上,正常睇唔到..)! s7 ^( ^; V1 c- U5 n
但MISS偏偏係要睇晒成對襪..同見到佢對腳為止..! D0 C' }: l9 t3 o5 G. L. y
結果同學當然畀捉左出去..
; d! y2 v! ~& ?# rMISS之後仲串佢:「如果你成對襪白色冇LOGO,我話知你著襪褲..」# o1 h4 Y$ B1 Z9 A, Z0 R
之後..我勁驚..因為下過到我..如果畀佢CHECK到..咪全校都知我著C..1 w; B& p; I: F! z  t
好彩..唔知點解..佢突然冇CHECK..我知定番D..

怕熱, 好少會$ R1 |- A9 i! o  t8 C
果種感覺真係好正

著住c好鬼熱ga wor~~

那棉也是如此嗎? 因為我有興趣知道.

回復 1# 的帖子

去camp果時就會.....
( x- e# v+ P' W. Z8 E& Lnight好冷

回復 28# 的帖子

你MISS都幾咸濕, 不過可能佢真係驚估中掛...始終好多女士既思想都唔係咁開通...

我就唔係好陪膽la~~d同學有時你會估唔到佢會做咩

引用:
原帖由 sunny 於 2008-10-17 14:37 發表
1 W! n9 \5 N7 j- T. l6 V3 a
* m0 @+ x. t/ I1 `2 {1 }我同你情況有點相似..
. T/ u4 k. M( u! K* V% g0 W1 Q有日著左BLACK C+白SOCKS番學..2 c) C- ?( M& o4 _2 W
點知老師無啦啦CHECK襪..
% i0 r% W# D# O因為學校只准著冇LOGO次白襪..
& Q# @+ U" Q+ g1 _# dCHECK到我後面果個..(MISS由後面開始CHECK)
& K! }  J1 O5 W# R佢拉起同學的褲腳..(個同學著左對白色波襪..而且LOG ...
$ \+ R* \! [. D. Z
你都幾好彩   唔係就大件事了

引用:
原帖由 ringo2ph 於 2008-4-1 08:47 發表 1 _4 e! V% [, O
  z' g+ }0 k0 h, f2 q2 Y
- Z: r/ ]% f8 I) ~( }5 _
我而家日日都著返工...一流既享受...
/ s4 d1 R0 ~4 p6 K9 C
我又係喎...5 d4 s" X$ W9 ^0 _
不過就唔係日日著...
! t! [: q0 ]9 S& [3 |, q著薄c + 唔著其它襪....) G9 i  n* N# p0 T2 r& \! f
咁樣夏天就唔怕熱, 仲好涼下添...

其實我想知HK有邊到有賣成人棉褲襪?
' j6 ]0 d' B' R% u唔洗咁多花紋的, 直條又好, 完全無花紋都好

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-4-15 16:27 發表 ! U5 R+ C  i/ G" g/ \
其實我想知HK有邊到有賣成人棉褲襪?8 x- V& i& l( v2 J, R' F
唔洗咁多花紋的, 直條又好, 完全無花紋都好
; ?) q4 |! N5 w( _0 h- U好多地方都有啦,女人街大把

引用:
原帖由 benbenben140 於 2009-4-12 18:03 發表 # j- {2 O  ~7 X# y" ]
我就唔係好陪膽la~~d同學有時你會估唔到佢會做咩
/ A) k. h# @' R
對呀,一讓同學知道了就可好受的了~

引用:
原帖由 grilboy 於 2009-4-26 19:55 發表
8 ]. J; D2 w4 ]" v: h9 u3 l
4 F! ]% a4 L2 i! |" d好多地方都有啦,女人街大把
6 S$ t, m  X) O3 N% S' ~* J$ N$ ]
有無上樓舗呢???

最近訪問的版塊