嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

返學個陣會著襪褲

引用:
原帖由 ~RaVe~ 於 1-4-2008 00:35 發表
/ \8 d" k. V& ?+ a: ]& ce+成日都著住返學...7 D5 g6 y8 h' p
果種感覺真係好正
# s' J0 L: L- U, E/ k
8 A4 x5 ]* E0 T  O$ \我而家日日都著返工...一流既享受...

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 mmlee 於 2008-3-30 18:04 發表
( a# P& O- c5 ~我就未試過, 不過都好驚險
- X' \( u% v. a7 j* n2 ~& g有一次著住黑絲再加長襪, 撞正check u, 好彩個prefect只係求其check下, 最後都放我走
* w7 z4 u+ y8 [0 b- O: ]3 m' K: Q! Y7 v! e3 ]/ Z
我學校要入左門先見到條樓梯, 佢地就響果度check, 想走都走唔到......
. Q; h2 ^5 j& I3 ~而且有d真係會拉高褲腳直至 ...
5 u, ~; I; R: i4 O6 R" ?. [# y0 H% d7 b1 t
其實咁樣有兩個可行方法:$ ^+ O0 Q) ?, p$ p3 m  e9 E

- t# [, Y2 i" z1--著肉色絲襪,冇咁容易睇到!3 x& d" `* u* g6 R4 y
2--著七分褲,即係只包到膝頭以下,4 M3 j8 ]! r% u7 I6 |2 G
   咁大腿同膝頭仍然享受到絲襪o既感覺,; ]* g% a) p; H  m1 {& m
   又唔會俾大發現,不過小腿有一忽冇包到,會涼涼地!

回復 22# 的帖子

始終都係著襪褲好~~. t8 n9 G, B' J
不過會突撃檢查, 無辦法

除非是極寒冷的天氣, 否則機會很低

我都唔會 4 Y' k6 w& ?" [) U6 @' E( ~
怕熱

讀 幼 稚 園 時 著 過 =v=$ V, b' a# `4 q3 r7 t9 e; R; N
天 氣 很 冷, 媽 媽 叫 幼 R 著~
! R0 Z) p  p' u$ c3 [; |, X
- d+ o" N& `. W5 ?& _[ 本帖最後由 Rachel 於 2008-4-15 23:12 編輯 ]

並沒有試過呢

引用:
原帖由 mmlee 於 2008-3-30 18:04 發表 - g2 i3 [6 i/ T( G1 ]; c% p
我就未試過, 不過都好驚險
5 @- t; F, L; E有一次著住黑絲再加長襪, 撞正check u, 好彩個prefect只係求其check下, 最後都放我走3 n) I/ M# @2 E" r' U6 G- S# e% i

- d7 h1 {7 U6 Y+ q我學校要入左門先見到條樓梯, 佢地就響果度check, 想走都走唔到......
# q# ^. y0 P/ \0 [而且有d真係會拉高褲腳直至 ...
  S, v7 i. j; \2 C  b我同你情況有點相似..
  H% r1 B3 \2 J7 z5 U/ z有日著左BLACK C+白SOCKS番學..8 i9 k: b9 [# V
點知老師無啦啦CHECK襪..8 j+ \  L' V2 v3 u. q/ o
因為學校只准著冇LOGO次白襪..+ K5 ?3 M6 _) z& t" e
CHECK到我後面果個..(MISS由後面開始CHECK)
2 v- A0 k+ }! `+ r4 [佢拉起同學的褲腳..(個同學著左對白色波襪..而且LOGO幾上,正常睇唔到..)6 V+ k. {- E1 l+ f9 i' E! o% N
但MISS偏偏係要睇晒成對襪..同見到佢對腳為止..
) E+ }6 [+ ^, _0 j結果同學當然畀捉左出去..
  E) ?& K! P2 _0 G! p* S# C: YMISS之後仲串佢:「如果你成對襪白色冇LOGO,我話知你著襪褲..」! r& q; M% F1 L4 Y3 g5 G
之後..我勁驚..因為下過到我..如果畀佢CHECK到..咪全校都知我著C..6 D# m0 ?9 e2 j! B1 V
好彩..唔知點解..佢突然冇CHECK..我知定番D..

怕熱, 好少會  s+ c7 n9 r1 M/ Y
果種感覺真係好正

著住c好鬼熱ga wor~~

那棉也是如此嗎? 因為我有興趣知道.

回復 1# 的帖子

去camp果時就會.....3 W. U( d- p8 T  |2 w" N( y% G# k
night好冷

回復 28# 的帖子

你MISS都幾咸濕, 不過可能佢真係驚估中掛...始終好多女士既思想都唔係咁開通...

我就唔係好陪膽la~~d同學有時你會估唔到佢會做咩

引用:
原帖由 sunny 於 2008-10-17 14:37 發表
0 Y" N$ U* U& ]: s; V! U# D- x
# d& I# j, H' ?& h) ^2 P# z3 |我同你情況有點相似..2 c4 O" b/ |5 U& _
有日著左BLACK C+白SOCKS番學..
, a) I8 x4 r% F點知老師無啦啦CHECK襪..
. U8 a! z9 K; k! V, h% T. `因為學校只准著冇LOGO次白襪..* }% {( U! @! M" r) g9 z8 [
CHECK到我後面果個..(MISS由後面開始CHECK)- T7 |, }$ H2 L6 i3 @: E
佢拉起同學的褲腳..(個同學著左對白色波襪..而且LOG ...
# m- {! G+ Y; m' I5 [, E6 f. k你都幾好彩   唔係就大件事了

引用:
原帖由 ringo2ph 於 2008-4-1 08:47 發表 * e# w/ T8 a7 c4 ^; Z

7 h6 S  z0 r/ l8 l# f* S8 g2 j; |) ?$ n* I  a, l
我而家日日都著返工...一流既享受...
  E5 C$ t' O9 V+ Y6 z; `8 a0 o) m% y: A我又係喎...& e) [6 l1 M0 ?4 ^  y
不過就唔係日日著...
" |  X8 P" H# k著薄c + 唔著其它襪....
  n+ M; y1 ^& v咁樣夏天就唔怕熱, 仲好涼下添...

其實我想知HK有邊到有賣成人棉褲襪?
; Y. p# ]; |7 d1 i唔洗咁多花紋的, 直條又好, 完全無花紋都好

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-4-15 16:27 發表 9 S# a3 R7 t8 p2 F* U5 m) C
其實我想知HK有邊到有賣成人棉褲襪?
/ [* ^* t9 K! l1 N. L: X( t唔洗咁多花紋的, 直條又好, 完全無花紋都好
7 Y# J) i6 B' \6 `# s2 i
好多地方都有啦,女人街大把

引用:
原帖由 benbenben140 於 2009-4-12 18:03 發表
$ Q* K0 B2 C+ ]! {我就唔係好陪膽la~~d同學有時你會估唔到佢會做咩
  I  l# N* [7 r# f對呀,一讓同學知道了就可好受的了~

引用:
原帖由 grilboy 於 2009-4-26 19:55 發表
4 }4 K' D, K" v
& n0 ~5 h7 B3 M好多地方都有啦,女人街大把
. x9 b$ X. d' h
有無上樓舗呢???