嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

返學個陣會著襪褲

引用:
原帖由 ~RaVe~ 於 1-4-2008 00:35 發表 " k; t2 ]% P- P3 t2 X9 K
e+成日都著住返學...
* M+ d+ z, @2 g& e* f0 ^7 r, @果種感覺真係好正
' M) d4 {9 O) e* S9 y: q

! \$ n7 B4 R  H! s1 j" v$ P我而家日日都著返工...一流既享受...

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 mmlee 於 2008-3-30 18:04 發表
4 t# O' j3 W, ^* l我就未試過, 不過都好驚險
% R- l9 d' M9 n6 ?7 v6 s  n( `) l有一次著住黑絲再加長襪, 撞正check u, 好彩個prefect只係求其check下, 最後都放我走3 _4 K( g1 {1 s3 n+ _

1 \- I9 r' d5 Z; r* s) f我學校要入左門先見到條樓梯, 佢地就響果度check, 想走都走唔到......0 r# u# z8 H$ z2 Y% q
而且有d真係會拉高褲腳直至 ...
' M# ?) F2 b  F7 o# _5 y& Q4 e  d: g1 h; U0 U
其實咁樣有兩個可行方法:0 R/ F* s* `9 l

( S# Y5 C- G' A  V: A" r1--著肉色絲襪,冇咁容易睇到!3 V; p. I5 e+ X+ K7 k3 p
2--著七分褲,即係只包到膝頭以下,; J. c7 j) `0 x# e9 v$ Z
   咁大腿同膝頭仍然享受到絲襪o既感覺," Y2 n8 `; W( `' Q
   又唔會俾大發現,不過小腿有一忽冇包到,會涼涼地!

回復 22# 的帖子

始終都係著襪褲好~~) M/ Z8 b' w" Z# V# S# n: V+ e# d
不過會突撃檢查, 無辦法

除非是極寒冷的天氣, 否則機會很低

我都唔會
0 Q& b4 @7 p5 R5 W2 n怕熱

讀 幼 稚 園 時 著 過 =v=! _: W& w; \2 \: R7 i, q: u1 C9 m+ Q
天 氣 很 冷, 媽 媽 叫 幼 R 著~6 X4 m" y) P% H& [3 \& T
4 N# s* b& c0 [5 Z' g) }0 b' }

並沒有試過呢

引用:
原帖由 mmlee 於 2008-3-30 18:04 發表 : [8 p- a: P2 P6 y, s
我就未試過, 不過都好驚險
3 B3 \7 n. d. c有一次著住黑絲再加長襪, 撞正check u, 好彩個prefect只係求其check下, 最後都放我走6 O8 P, J" ~# W" N
) ]8 \5 Y+ T+ x/ ^$ [
我學校要入左門先見到條樓梯, 佢地就響果度check, 想走都走唔到......
. f7 b7 v. `# t* z7 J$ N9 ~5 \而且有d真係會拉高褲腳直至 ...
2 S; ^- b) y) ]( {& g3 ~8 J3 ]我同你情況有點相似.." z1 J/ }+ g# z5 E2 e8 }4 @3 d( s- J
有日著左BLACK C+白SOCKS番學..: ?% c9 ?3 J# ^/ r9 _9 c% n1 o4 c
點知老師無啦啦CHECK襪..2 z* a9 O4 H- B6 r
因為學校只准著冇LOGO次白襪..  H" Y( a& B4 _$ T* n+ [9 m
CHECK到我後面果個..(MISS由後面開始CHECK)
) Y6 T' X  {' c) j' [; o; h佢拉起同學的褲腳..(個同學著左對白色波襪..而且LOGO幾上,正常睇唔到..)
' D; l) O5 x. Y3 L2 v) z# h但MISS偏偏係要睇晒成對襪..同見到佢對腳為止..6 u' b  ]# e5 U
結果同學當然畀捉左出去..
  `. }( O1 z  Q9 V$ U  U9 ^MISS之後仲串佢:「如果你成對襪白色冇LOGO,我話知你著襪褲..」
4 f! \3 o0 Y9 ?: i( O之後..我勁驚..因為下過到我..如果畀佢CHECK到..咪全校都知我著C..+ X3 e3 H+ [6 S: U
好彩..唔知點解..佢突然冇CHECK..我知定番D..

怕熱, 好少會
9 N; W& i8 C% A1 D  b3 r+ [8 l0 e果種感覺真係好正

著住c好鬼熱ga wor~~

那棉也是如此嗎? 因為我有興趣知道.

回復 1# 的帖子

去camp果時就會.....
' b0 ?; i& t/ T' z3 Z) lnight好冷

回復 28# 的帖子

你MISS都幾咸濕, 不過可能佢真係驚估中掛...始終好多女士既思想都唔係咁開通...

我就唔係好陪膽la~~d同學有時你會估唔到佢會做咩

引用:
原帖由 sunny 於 2008-10-17 14:37 發表 9 ]& |8 o; N) G" Y

) {+ l/ C2 X/ z9 C& }) X" v; @我同你情況有點相似..
3 A3 K$ ^9 q) q6 P% W有日著左BLACK C+白SOCKS番學..  M3 I. Y2 [- K0 d  ^  G
點知老師無啦啦CHECK襪..
% H/ d: ^: J7 O$ z6 I+ x4 ^- q1 n因為學校只准著冇LOGO次白襪..$ Q- B+ |5 i3 E, J
CHECK到我後面果個..(MISS由後面開始CHECK)" g* r8 B% u2 {, ?
佢拉起同學的褲腳..(個同學著左對白色波襪..而且LOG ...
" A/ }3 u- y- i( C% }: b6 K4 O; v你都幾好彩   唔係就大件事了

引用:
原帖由 ringo2ph 於 2008-4-1 08:47 發表 8 X3 S1 g- ^6 Q" G: Y+ A

. S4 w' M" l5 l7 J  @; m6 h4 o* E7 D- p. G0 v
我而家日日都著返工...一流既享受...
) H, Y$ r: V9 `9 Q/ ]6 D4 q9 F# G
我又係喎...
  O4 y7 ~, @+ [0 |, ?不過就唔係日日著...) e; P' @8 e) h. S6 K3 u! S- K
著薄c + 唔著其它襪....) D1 w8 ~- f; k3 V' I
咁樣夏天就唔怕熱, 仲好涼下添...

其實我想知HK有邊到有賣成人棉褲襪?0 B& j' c: ]) y- E4 X( C( T# w
唔洗咁多花紋的, 直條又好, 完全無花紋都好

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-4-15 16:27 發表 ; U$ v2 E2 u7 e! l$ Q3 o
其實我想知HK有邊到有賣成人棉褲襪?7 @+ d% C! D1 u! b9 P" }
唔洗咁多花紋的, 直條又好, 完全無花紋都好
# m0 A$ @9 S9 B) ]好多地方都有啦,女人街大把

引用:
原帖由 benbenben140 於 2009-4-12 18:03 發表 ; t4 |9 P' x6 `5 \. D* T' k; d
我就唔係好陪膽la~~d同學有時你會估唔到佢會做咩
2 {$ M7 |, _$ _/ b$ v6 r6 j: _對呀,一讓同學知道了就可好受的了~

引用:
原帖由 grilboy 於 2009-4-26 19:55 發表 7 H/ p. e# @9 b# J' l+ m
1 f. n0 A& u8 y! }. l5 }! Q
好多地方都有啦,女人街大把
8 f; `2 B# g$ y$ w+ }
有無上樓舗呢???