嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

返學個陣會著襪褲

引用:
原帖由 ~RaVe~ 於 1-4-2008 00:35 發表 , `2 D) ?  V/ R- U$ H# ]
e+成日都著住返學...
' R. a3 k7 }& p3 j果種感覺真係好正
6 ]5 M2 I* g9 w0 K1 h
) H0 G% R+ Y8 B
我而家日日都著返工...一流既享受...

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 mmlee 於 2008-3-30 18:04 發表 , g/ L- d0 o( X7 a- Y
我就未試過, 不過都好驚險7 G' z7 L6 {/ Y3 \' o) k
有一次著住黑絲再加長襪, 撞正check u, 好彩個prefect只係求其check下, 最後都放我走+ T' o# c9 F+ a6 s! ^
  |1 n  u8 @# w2 D7 k
我學校要入左門先見到條樓梯, 佢地就響果度check, 想走都走唔到......# x: u& {1 ^0 _2 x) s3 H
而且有d真係會拉高褲腳直至 ...
1 @& L0 Z$ y, B

7 h- a+ }1 A+ ^其實咁樣有兩個可行方法:/ E6 d5 K  V4 I7 q6 d/ V- c) ?
6 S- [! P: G# I2 h' \  Q# u/ g. e
1--著肉色絲襪,冇咁容易睇到!7 L. {  K8 X" m9 G* R
2--著七分褲,即係只包到膝頭以下,
- {: A- w& G, M3 L% \   咁大腿同膝頭仍然享受到絲襪o既感覺,
; k0 X: n& s# l; i  u   又唔會俾大發現,不過小腿有一忽冇包到,會涼涼地!

回復 22# 的帖子

始終都係著襪褲好~~
; N6 ], L' }* U2 e# T5 Q2 _; B不過會突撃檢查, 無辦法

除非是極寒冷的天氣, 否則機會很低

我都唔會 * v/ J: H  p) X+ J7 @
怕熱

讀 幼 稚 園 時 著 過 =v=! z: c! t8 A& \
天 氣 很 冷, 媽 媽 叫 幼 R 著~
) @) x( N3 }" T5 Z
6 M2 V+ q1 A6 ^$ R4 q[ 本帖最後由 Rachel 於 2008-4-15 23:12 編輯 ]

並沒有試過呢

引用:
原帖由 mmlee 於 2008-3-30 18:04 發表
, K* b% X% E/ ]# u' h& b) P我就未試過, 不過都好驚險
5 s2 t; `+ c& a, |, Y3 L# n有一次著住黑絲再加長襪, 撞正check u, 好彩個prefect只係求其check下, 最後都放我走
- ^, V3 k% x. z
1 W' p8 I5 S9 l9 A/ B我學校要入左門先見到條樓梯, 佢地就響果度check, 想走都走唔到......8 |; O* K/ U. t# Q' }: d$ @7 K
而且有d真係會拉高褲腳直至 ...
: s- j; f9 `5 |5 `9 j我同你情況有點相似..) h) E4 J5 k+ b
有日著左BLACK C+白SOCKS番學..; x4 o% z' V% ~' j3 U/ t; e0 u7 O, Z: J
點知老師無啦啦CHECK襪..9 B2 [. K# L/ m+ D! k. o$ o% f3 G7 |
因為學校只准著冇LOGO次白襪..
- j* H' [6 @) U: s# }& A8 gCHECK到我後面果個..(MISS由後面開始CHECK)
" a: X) k- e0 ?! y" Z. F佢拉起同學的褲腳..(個同學著左對白色波襪..而且LOGO幾上,正常睇唔到..)
8 g% R) |: X. i9 q/ W$ d但MISS偏偏係要睇晒成對襪..同見到佢對腳為止... @7 e% F: X2 u, B4 f5 D
結果同學當然畀捉左出去..! k/ D- I; n% u
MISS之後仲串佢:「如果你成對襪白色冇LOGO,我話知你著襪褲..」8 z. ]) V+ y/ h# V5 B
之後..我勁驚..因為下過到我..如果畀佢CHECK到..咪全校都知我著C... i! a1 d: k* \; k  ]# i+ q( x
好彩..唔知點解..佢突然冇CHECK..我知定番D..

怕熱, 好少會
) W8 p& X* e7 s, C果種感覺真係好正

著住c好鬼熱ga wor~~

那棉也是如此嗎? 因為我有興趣知道.

回復 1# 的帖子

去camp果時就會.....
# x6 S  S# E) o5 ?night好冷

回復 28# 的帖子

你MISS都幾咸濕, 不過可能佢真係驚估中掛...始終好多女士既思想都唔係咁開通...

我就唔係好陪膽la~~d同學有時你會估唔到佢會做咩

引用:
原帖由 sunny 於 2008-10-17 14:37 發表 . D  {6 P& [5 m  @8 M, @) c* M# i
3 H- v" z# H) \5 k/ K8 s8 E
我同你情況有點相似..9 A) K0 o) u9 U9 I0 n3 V& ^' q
有日著左BLACK C+白SOCKS番學... u* J) `  g) b4 M% m6 d$ \
點知老師無啦啦CHECK襪..8 ]6 b9 x- Y; i# ~" I! a# e
因為學校只准著冇LOGO次白襪..
* L0 i4 F- |9 e% A5 E: @5 S, tCHECK到我後面果個..(MISS由後面開始CHECK)  x1 N  K3 ~5 A0 z$ {+ y# B8 X
佢拉起同學的褲腳..(個同學著左對白色波襪..而且LOG ...
5 D$ I. P6 A1 G+ C6 w3 ~7 c8 I2 j
你都幾好彩   唔係就大件事了

引用:
原帖由 ringo2ph 於 2008-4-1 08:47 發表   k7 q! M1 C( @+ s

8 m0 F8 S+ x7 z' \# E0 l" P9 u6 z% r. i0 d( @# ^" r
我而家日日都著返工...一流既享受...
5 z) y4 v: k. f! S2 k我又係喎...- L' H( |+ `. Y, ~( T8 G+ f# u1 U
不過就唔係日日著...* K9 p( v# w" w; A/ z" x0 N
著薄c + 唔著其它襪....
  J. x8 T  K9 z/ j( f5 P7 y咁樣夏天就唔怕熱, 仲好涼下添...

其實我想知HK有邊到有賣成人棉褲襪?
& g( C. Y) R# T! o, t9 `# }$ e唔洗咁多花紋的, 直條又好, 完全無花紋都好

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-4-15 16:27 發表
  G8 W1 X! G0 H; @' ?其實我想知HK有邊到有賣成人棉褲襪?
3 W( D( c5 W3 R3 y( K/ U唔洗咁多花紋的, 直條又好, 完全無花紋都好
3 ?* g( ~5 P) ^& x9 `好多地方都有啦,女人街大把

引用:
原帖由 benbenben140 於 2009-4-12 18:03 發表
% [# ]# N* w* e- k/ W& ~' S" `8 o我就唔係好陪膽la~~d同學有時你會估唔到佢會做咩
- B+ p1 |  |) X7 W/ n3 _* B3 T對呀,一讓同學知道了就可好受的了~

引用:
原帖由 grilboy 於 2009-4-26 19:55 發表 : G0 e4 T0 g' Y4 C

, W9 @6 f/ h; A) u. s好多地方都有啦,女人街大把
7 K) U# s1 s3 k2 w" m% J
有無上樓舗呢???