嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

返學個陣會著襪褲

引用:
原帖由 ~RaVe~ 於 1-4-2008 00:35 發表 + r% e. c' j5 e  u* N
e+成日都著住返學...
% y7 E9 y- a5 v6 H7 y& D- L- @果種感覺真係好正
9 @4 I+ v* K0 d  F3 e: c

5 z' v& O2 Q' a" B2 _" P我而家日日都著返工...一流既享受...

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 mmlee 於 2008-3-30 18:04 發表
& G4 f" Z+ a1 u- |6 ^# J我就未試過, 不過都好驚險! A8 n' v7 a' Y
有一次著住黑絲再加長襪, 撞正check u, 好彩個prefect只係求其check下, 最後都放我走
1 g2 B6 v- W( Z# q! R& h
- a& ^2 G3 W! b: P我學校要入左門先見到條樓梯, 佢地就響果度check, 想走都走唔到......
/ _9 V: V7 A& i5 i( w) p而且有d真係會拉高褲腳直至 ...
; d6 ^% A( f+ A" ~  j3 N- l- X; ~5 b, x: j' y( N; r& M: h
其實咁樣有兩個可行方法:
; Y; f, R# c: M9 m3 L5 E" _" o5 r- W4 {: F  i' P1 S
1--著肉色絲襪,冇咁容易睇到!
' |/ i) m! J3 o8 {; M2--著七分褲,即係只包到膝頭以下," w5 p" M- n+ H/ R) Q: U5 M
   咁大腿同膝頭仍然享受到絲襪o既感覺,
/ b/ y; O& Y; X8 {! V9 I" b# M   又唔會俾大發現,不過小腿有一忽冇包到,會涼涼地!

回復 22# 的帖子

始終都係著襪褲好~~) f! |7 F& f3 o% k4 J
不過會突撃檢查, 無辦法

除非是極寒冷的天氣, 否則機會很低

我都唔會 % x$ Y) {' T& {
怕熱

讀 幼 稚 園 時 著 過 =v=* |: R$ }5 `! a. U! y( k1 `3 S% C0 Q
天 氣 很 冷, 媽 媽 叫 幼 R 著~
( _4 y6 Z' ?7 e
1 N0 \2 u" d* R5 t$ k, s& B[ 本帖最後由 Rachel 於 2008-4-15 23:12 編輯 ]

並沒有試過呢

引用:
原帖由 mmlee 於 2008-3-30 18:04 發表
% H  k) X6 I2 c7 i) E我就未試過, 不過都好驚險
( d3 g4 T: D: H% {有一次著住黑絲再加長襪, 撞正check u, 好彩個prefect只係求其check下, 最後都放我走
3 Q2 j+ f7 w) l& h$ k5 l1 Y
; K" U# `  C; |% q3 ?1 {$ k1 n. J我學校要入左門先見到條樓梯, 佢地就響果度check, 想走都走唔到......
2 _5 m9 c2 D6 y8 j# [' R' T而且有d真係會拉高褲腳直至 ...
" S$ g* L" O6 X4 l6 G
我同你情況有點相似.., T  I1 F+ h; L+ ?! ?
有日著左BLACK C+白SOCKS番學..* e! W% C+ p- i# @5 S) I
點知老師無啦啦CHECK襪..$ v7 }7 X% S" F1 W+ ^
因為學校只准著冇LOGO次白襪..
$ D3 r1 N+ r6 B% U" bCHECK到我後面果個..(MISS由後面開始CHECK)
& m& h( ^4 T  `* h% ?佢拉起同學的褲腳..(個同學著左對白色波襪..而且LOGO幾上,正常睇唔到..)* j( @7 u' L4 ^# u6 ~( y! P* Q
但MISS偏偏係要睇晒成對襪..同見到佢對腳為止.., x% j, D$ E- `' O5 J3 j
結果同學當然畀捉左出去..1 d! Y! f7 v- @. k+ w  [- ^/ c3 j
MISS之後仲串佢:「如果你成對襪白色冇LOGO,我話知你著襪褲..」; N, S/ V  m* U" v; ~7 E0 R
之後..我勁驚..因為下過到我..如果畀佢CHECK到..咪全校都知我著C..
: L- V' I3 _, y: m: c, E2 M9 Y好彩..唔知點解..佢突然冇CHECK..我知定番D..

怕熱, 好少會: v) J% i! l$ k. e8 D- Y& s
果種感覺真係好正

著住c好鬼熱ga wor~~

那棉也是如此嗎? 因為我有興趣知道.

回復 1# 的帖子

去camp果時就會.....' u" B. E; S7 p2 s. y7 `$ t
night好冷

回復 28# 的帖子

你MISS都幾咸濕, 不過可能佢真係驚估中掛...始終好多女士既思想都唔係咁開通...

我就唔係好陪膽la~~d同學有時你會估唔到佢會做咩

引用:
原帖由 sunny 於 2008-10-17 14:37 發表
0 l8 h+ E, F% _- \
: f+ N# M+ V$ B9 Q' ?) [. w我同你情況有點相似..* C: E4 @+ A" e3 f  p1 d
有日著左BLACK C+白SOCKS番學..- o; X' I2 h7 @; c9 ~5 D  Z
點知老師無啦啦CHECK襪..4 v$ H) e. ~! a5 R+ a. I
因為學校只准著冇LOGO次白襪..% H0 i# n7 L$ d+ O2 x
CHECK到我後面果個..(MISS由後面開始CHECK)
' F2 W0 a- w! c) d* s3 m5 J% v3 l% m( b佢拉起同學的褲腳..(個同學著左對白色波襪..而且LOG ...
4 X7 [& Q5 r* f' j" Q你都幾好彩   唔係就大件事了

引用:
原帖由 ringo2ph 於 2008-4-1 08:47 發表 . o% i( A2 J; @' V# ^6 |; u5 v2 ]
6 ]- t* M' _/ _5 v2 C
5 [- K; x# i" B" s' K
我而家日日都著返工...一流既享受...
4 L" U) C& u; W' Z我又係喎...
! X: d' K9 G! W2 {0 k  w不過就唔係日日著..., S, {. \4 A9 A3 J4 `
著薄c + 唔著其它襪...." L6 B  U0 I5 k
咁樣夏天就唔怕熱, 仲好涼下添...

其實我想知HK有邊到有賣成人棉褲襪?. W  L5 ]( e8 y3 D2 e
唔洗咁多花紋的, 直條又好, 完全無花紋都好

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-4-15 16:27 發表
6 o5 X* _1 T. {2 Y+ h6 B8 W% K其實我想知HK有邊到有賣成人棉褲襪?" t1 |7 z. ?9 P' l9 E2 n$ O
唔洗咁多花紋的, 直條又好, 完全無花紋都好
9 \4 _: D. d0 T5 l& g  T, p0 R; n+ U+ M
好多地方都有啦,女人街大把

引用:
原帖由 benbenben140 於 2009-4-12 18:03 發表 / O8 H7 Q1 _7 f" r; a) J' v& n
我就唔係好陪膽la~~d同學有時你會估唔到佢會做咩
( E" G8 ^( ^3 \7 G1 L" V
對呀,一讓同學知道了就可好受的了~

引用:
原帖由 grilboy 於 2009-4-26 19:55 發表 ( Y3 L* J( _0 V, X- b5 D( l8 N
: W- E2 q5 ~6 ^( ], z
好多地方都有啦,女人街大把
5 [- I7 M" l1 v有無上樓舗呢???

最近訪問的版塊