嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

返學個陣會著襪褲

引用:
原帖由 ~RaVe~ 於 1-4-2008 00:35 發表 9 w1 A9 @6 {1 ^8 d" i2 D
e+成日都著住返學.../ b( t! y) Y: g9 k& u
果種感覺真係好正
' S" A9 X. ~% _4 f5 |4 Z; @
$ _0 a) K; t& X/ o
我而家日日都著返工...一流既享受...

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 mmlee 於 2008-3-30 18:04 發表 ' @  u6 A& |, n$ J. v) Z( ~
我就未試過, 不過都好驚險- G$ V/ v- @  w( W0 |; B% \# B
有一次著住黑絲再加長襪, 撞正check u, 好彩個prefect只係求其check下, 最後都放我走1 c* p: }8 E$ D- `( c7 D

, S% N# s+ w" u* k# a( B3 U我學校要入左門先見到條樓梯, 佢地就響果度check, 想走都走唔到......- G$ ?7 f3 W- E
而且有d真係會拉高褲腳直至 ...
$ s6 _9 M2 M) p$ X& x4 x, u
! q# ~2 D, F, O* I+ M0 C) E
其實咁樣有兩個可行方法:) y' S5 g' R7 t6 J8 U. A

/ E+ {, S( v8 ]/ g: p0 }2 P3 E# }1--著肉色絲襪,冇咁容易睇到!4 H" V/ p, N5 B
2--著七分褲,即係只包到膝頭以下,7 @- ], t: R7 ^0 l8 k- Q: S
   咁大腿同膝頭仍然享受到絲襪o既感覺,
) c' p2 t+ m+ n7 O9 t* X2 E) |   又唔會俾大發現,不過小腿有一忽冇包到,會涼涼地!

回復 22# 的帖子

始終都係著襪褲好~~
6 p% j+ _+ u9 X& y$ J9 W不過會突撃檢查, 無辦法

除非是極寒冷的天氣, 否則機會很低

我都唔會
+ `( h) e* y3 o. N: @; `/ b怕熱

讀 幼 稚 園 時 著 過 =v=. y6 v( r" g, i' ~/ p
天 氣 很 冷, 媽 媽 叫 幼 R 著~
8 t5 Q5 q7 M& q& \$ p5 \+ h' g+ R' D3 l6 O. Q+ G

並沒有試過呢

引用:
原帖由 mmlee 於 2008-3-30 18:04 發表 ! a: o4 E. `+ {/ t
我就未試過, 不過都好驚險
& Z9 b2 k5 Y. [有一次著住黑絲再加長襪, 撞正check u, 好彩個prefect只係求其check下, 最後都放我走
% U9 B% V) y1 L1 o8 a$ g* @: ]4 q) a
) u; B/ L9 K5 b' V7 c我學校要入左門先見到條樓梯, 佢地就響果度check, 想走都走唔到......5 V9 K4 X7 @5 R  [
而且有d真係會拉高褲腳直至 ...
" U9 T4 U. F" k) D4 V9 Z! y8 Z
我同你情況有點相似..
0 Q2 C0 S6 I8 q1 h6 z6 d有日著左BLACK C+白SOCKS番學..
5 j, L6 _5 y  C/ k1 }$ d點知老師無啦啦CHECK襪..% ?& v+ @/ H' u6 D# {- T& |, b+ C' K
因為學校只准著冇LOGO次白襪..
+ y" W  p  m1 _( ZCHECK到我後面果個..(MISS由後面開始CHECK)
5 B' A# z" R8 v% L$ A/ x佢拉起同學的褲腳..(個同學著左對白色波襪..而且LOGO幾上,正常睇唔到..)
0 u8 P8 E; e$ t7 v# n: {  }但MISS偏偏係要睇晒成對襪..同見到佢對腳為止..1 W/ \4 |9 ?& U# Q% a
結果同學當然畀捉左出去..! q1 m' H) M$ N& h$ ]
MISS之後仲串佢:「如果你成對襪白色冇LOGO,我話知你著襪褲..」
& z: o5 L2 E7 t% [之後..我勁驚..因為下過到我..如果畀佢CHECK到..咪全校都知我著C..
" M; V( ?1 D) c3 S好彩..唔知點解..佢突然冇CHECK..我知定番D..

怕熱, 好少會
, S1 t! K( j5 i8 e果種感覺真係好正

著住c好鬼熱ga wor~~

那棉也是如此嗎? 因為我有興趣知道.

回復 1# 的帖子

去camp果時就會.....7 r4 N- l7 }& z- @
night好冷

回復 28# 的帖子

你MISS都幾咸濕, 不過可能佢真係驚估中掛...始終好多女士既思想都唔係咁開通...

我就唔係好陪膽la~~d同學有時你會估唔到佢會做咩

引用:
原帖由 sunny 於 2008-10-17 14:37 發表
7 C$ v" N9 B: `  I5 u( y# F
4 E) J7 K$ X6 f( r( I0 R4 t& j我同你情況有點相似..
; l  u) k( @' T, I2 _4 X7 {; `有日著左BLACK C+白SOCKS番學..
7 f& q4 q+ u# c7 |+ ^) m/ t點知老師無啦啦CHECK襪..
: _" y' g7 B% ^1 U( F因為學校只准著冇LOGO次白襪..4 r: J6 }4 q' u( j7 k: t' ]
CHECK到我後面果個..(MISS由後面開始CHECK)
) v8 C5 e' s+ s$ F. ^佢拉起同學的褲腳..(個同學著左對白色波襪..而且LOG ...
, e, O' D( A# v3 ?& Z( L+ G你都幾好彩   唔係就大件事了

引用:
原帖由 ringo2ph 於 2008-4-1 08:47 發表
9 z% Q' u  g# C# ^0 X& t# M7 ?+ |
( y" T/ _7 Y4 w6 W+ a  @8 {& a, ^/ Z; ^" r
我而家日日都著返工...一流既享受...
/ H2 N/ W2 p6 W, F3 O/ D
我又係喎...1 o3 q7 D" I; ^, Y: \) q1 P* Q4 z
不過就唔係日日著...
+ d' Q+ V7 a- _% S1 g- U著薄c + 唔著其它襪....
- A: S" T& k: B  h, H% M3 Y0 W咁樣夏天就唔怕熱, 仲好涼下添...

其實我想知HK有邊到有賣成人棉褲襪?: n: A2 r5 D0 W0 Y. Z6 q! p: ?' w
唔洗咁多花紋的, 直條又好, 完全無花紋都好

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-4-15 16:27 發表
3 o: C0 p# h2 w: A* @' @: r) ^其實我想知HK有邊到有賣成人棉褲襪?' `! S3 n+ j, f7 s$ f/ A6 r& l
唔洗咁多花紋的, 直條又好, 完全無花紋都好
/ c- o  z# o6 C9 \7 ]7 r
好多地方都有啦,女人街大把

引用:
原帖由 benbenben140 於 2009-4-12 18:03 發表
) A( s1 H% k, ]! a( @我就唔係好陪膽la~~d同學有時你會估唔到佢會做咩
* @& {" x9 O& ~  x對呀,一讓同學知道了就可好受的了~

引用:
原帖由 grilboy 於 2009-4-26 19:55 發表 7 z3 |2 E5 P" ]3 t$ k

_/ U/ E. Q4 Q3 b好多地方都有啦,女人街大把
7 D0 V$ T$ D( {/ ^2 e# C
有無上樓舗呢???

最近訪問的版塊