嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD想找人長遠發展

CD想找人長遠發展

CD想搵CD/男一齊
  @4 C6 T1 [7 c0 Z- b5 G9 K/ g最好就一樣係CD啦
8 u# k7 T6 t, H8 v6 }) [我唔靚架 肥肥地 170高: \. M8 Z0 r$ z7 z
一直一個人真係好唔開心 好想搵人陪下 可以開心一齊笑傷心一齊喊8 I9 Y8 f! ^; i2 K% b7 i1 s
對床上無咩慾望 比起床上
# K+ M0 r1 q4 l# N! ~更希望可以好似普通拍拖禁樣' ^) w: D- A7 B4 z+ u5 F  e& l
: @5 a$ K3 S$ }3 j2 |3 w
單純想約炮既 有老婆有女朋友既請好好珍惜高抬貴手唔好黎啦 拜託..
/ |! }6 S9 k% Q; }7 A0 }
! G: @( t: @, W  {% G! c2 M5 D有興趣就pm我或留低wechat / whatsapp吧 加左再俾相妳睇) y; E0 S- s% W- {
5 J/ N: g5 |2 |3 E  e* W
覺得好的就按一下感謝吧~~

我都想, 但發覺好難, 好多人都只係想性.............

引用:
原帖由 jesscd 於 2019-5-6 22:58 發表   
1 G4 B. s0 B8 c% k- Y) b我都想, 但發覺好難, 好多人都只係想性.............
! i6 P. O; x4 n# B# y9 i6 s+ }
9 o5 |6 t, L6 s
當然係難架啦,正常男女、男男、女女都會想性,性是尋找另一半的動力,不過俾心機搵啦,總會搵到的!! c- N5 K2 }4 F1 _/ `& ~% B
/ p5 z% [5 t) H8 E# `* K# p

引用:
原帖由 jesscd 於 2019-5-6 22:58 發表   
/ p+ `7 m* M: U8 l) E/ A- [我都想, 但發覺好難, 好多人都只係想性.............
7 ?0 U  d+ S8 p& B" C$ a5 A
% i( V, g. Z* S1 j, {* s

, R# R4 I0 T; m* ~9 a3 h妳有無wechat whatsapp呀?

長遠,好難搵喎

引用:
原帖由 alexbb 於 2019-5-7 14:20 發表   * ~" x8 ^# O2 l. s& N
長遠,好難搵喎
8 v  l( f* F8 e! }' `8 F$ C# U( P
( o# n" U6 i( u順其自然啦 有就有無都無計

加我傾下計0 m! F1 w' i5 [5 S- C1 A! x
Wechat jay000069

樓主 留個wechat比我

引用:
原帖由 出租myleg 於 2019-5-9 16:47 發表   
' f6 o1 C' R: s樓主 留個wechat比我
: v5 x& {- R& H1 B) M8 @: v( [
5 c5 E$ M$ w. ^+ W# n4 _2 ~
Pm左俾你啦

3年半前跟一個台灣偽娘一起過被騙了初夜~~自此只喜歡男生… 4 d& p" E3 S9 g% V3 [) {6 v  h4 r

& U+ o* Y" f3 `, [/ jbtw祝你成功~

引用:
原帖由 annachan 於 2019-5-10 02:44 發表   
/ W$ r5 f. f" Y3年半前跟一個台灣偽娘一起過被騙了初夜~~自此只喜歡男生…
2 l. j  t9 @8 k: _+ ^
4 o2 N! i) v$ f# ubtw祝你成功~
/ c( S0 C) d  j/ h8 q1 J

' t) @4 g& m* {% A2 k禁慘慘... 第1次就咩左?

引用:
原帖由 minty18 於 2019-5-6 21:25 發表   
2 \' [. L8 ^6 r. SCD想搵CD/男一齊
0 t1 k: g0 z& B; h7 z最好就一樣係CD啦" e6 `/ v7 k. I! f$ x
我唔靚架 肥肥地 170高1 ^' C3 H- w8 N# W' i+ a1 c; S
一直一個人真係好唔開心 好想搵人陪下 可以開心一齊笑傷心一齊喊9 M! u+ m2 `# q" R: I) w  q) W7 b
對床上無咩慾望 比起床上
$ x4 G  |, n) H7 V8 N& |. X: R更希望可以好似普通拍拖禁樣
; o" b9 E7 [2 I; k3 E' E4 Y' P1 U
單純想約炮既 有老婆有女朋 ...
0 c% b. ?7 h: P0 f4 C
/ Z! e0 h( Z, U: O% X8 g
dee_love_bebe: w8 [: E  \9 p1 D7 N
7 }9 R' W1 W; x# J: Z# ~
做朋友傾下計