嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD想找人長遠發展

CD想找人長遠發展

CD想搵CD/男一齊6 ^* @5 R2 E9 |+ }# `6 M$ M
最好就一樣係CD啦
4 S# M9 O! R4 W- u6 e% v/ R$ k2 P我唔靚架 肥肥地 170高& j, T3 g( g* D1 _$ T8 Z
一直一個人真係好唔開心 好想搵人陪下 可以開心一齊笑傷心一齊喊
! }) Z3 ^( j- j6 X- o; z" K對床上無咩慾望 比起床上1 E: N. p/ N5 x2 ?
更希望可以好似普通拍拖禁樣
" X* [: q# Y" @; |
% r/ w7 @: B: ]( q( E5 V; T8 f單純想約炮既 有老婆有女朋友既請好好珍惜高抬貴手唔好黎啦 拜託..4 p, L4 d4 h, A
( c2 n% {7 b: z9 c: [5 m
有興趣就pm我或留低wechat / whatsapp吧 加左再俾相妳睇6 l) [& j3 Z6 c% _* K7 u: b
" |  t6 n- L) i; O6 ~1 w3 K- p
覺得好的就按一下感謝吧~~

我都想, 但發覺好難, 好多人都只係想性.............

引用:
原帖由 jesscd 於 2019-5-6 22:58 發表   ) ]- k8 s# }) e' L
我都想, 但發覺好難, 好多人都只係想性.............
' ?1 b1 Q. ~  `! P( D( W  h
# Q+ y3 N9 L& r7 R$ {- \  r; K$ Z當然係難架啦,正常男女、男男、女女都會想性,性是尋找另一半的動力,不過俾心機搵啦,總會搵到的!
) I8 T1 N, F( y8 P! Y8 O6 _1 C2 Z  f1 L/ \: n. P' Y+ a

引用:
原帖由 jesscd 於 2019-5-6 22:58 發表   
$ K& L/ s) ^* y; r, r. `* t6 ~/ n我都想, 但發覺好難, 好多人都只係想性.............
. x. F# K' g! s% E# U$ I# a6 c
0 o! [* E+ [8 o) \4 I) a2 N# \8 Z/ w) J
妳有無wechat whatsapp呀?

長遠,好難搵喎

引用:
原帖由 alexbb 於 2019-5-7 14:20 發表   
8 Y1 j+ p1 G- F7 a) D. N長遠,好難搵喎
3 U- C. {; H& C; g; G8 x& j/ P6 I
順其自然啦 有就有無都無計

加我傾下計& `) W; w4 @# d, a* f: S
Wechat jay000069

樓主 留個wechat比我

引用:
原帖由 出租myleg 於 2019-5-9 16:47 發表   ; M3 S) e3 ^8 N" o) K4 }5 T# c
樓主 留個wechat比我
9 Z6 ]% l. Q. ]# p- q
1 I/ v3 k6 M6 x+ x6 {0 r
Pm左俾你啦

3年半前跟一個台灣偽娘一起過被騙了初夜~~自此只喜歡男生… , l* d5 K$ j  `. v. V% O

6 L7 \+ |6 q1 D$ n/ H' Fbtw祝你成功~

引用:
原帖由 annachan 於 2019-5-10 02:44 發表   - }' d( X& S! P) f: R" [
3年半前跟一個台灣偽娘一起過被騙了初夜~~自此只喜歡男生… : u( b4 s* M2 P# o: F: z

' z: A/ a% ~1 N  nbtw祝你成功~
9 q8 {; |4 y: i: z9 l' h
* D3 Z' v/ C/ S" p2 Z* M禁慘慘... 第1次就咩左?

引用:
原帖由 minty18 於 2019-5-6 21:25 發表   
0 G3 h8 h- A  [, ~0 U+ DCD想搵CD/男一齊% a% ]' U/ _+ l/ n0 j7 k8 a
最好就一樣係CD啦
( X" Y+ w( q" ~7 R我唔靚架 肥肥地 170高& U6 j, V0 t9 M* w( q, ]( T
一直一個人真係好唔開心 好想搵人陪下 可以開心一齊笑傷心一齊喊9 D4 f: A0 h9 p9 x
對床上無咩慾望 比起床上$ a7 |  T9 y% Q; a5 M+ S
更希望可以好似普通拍拖禁樣
/ [9 u. M+ l  D
: z9 V. f7 f7 a單純想約炮既 有老婆有女朋 ...
7 j/ k7 G4 t$ h' Q5 m* h) s' q7 q9 d7 a! e
$ J2 r- @- P$ T3 Q
dee_love_bebe
/ S7 K5 X. t/ r8 `# w# G& A
1 b6 l, y' \' C" C做朋友傾下計