嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD想找人長遠發展

CD想找人長遠發展

CD想搵CD/男一齊
0 q# y8 _9 `' W& q% l, P% b/ z9 f最好就一樣係CD啦8 C- j4 Y6 V  V" f
我唔靚架 肥肥地 170高% P# j$ m: H9 o5 m) V
一直一個人真係好唔開心 好想搵人陪下 可以開心一齊笑傷心一齊喊" g$ Z2 ]8 \& S9 e
對床上無咩慾望 比起床上
0 B( q* t, X- `' ?/ O更希望可以好似普通拍拖禁樣
9 i3 V6 `/ d( P( ~8 h: k2 M1 G: T0 r5 q6 R! w
單純想約炮既 有老婆有女朋友既請好好珍惜高抬貴手唔好黎啦 拜託... F# d, ~. u  x# u  e
, }1 y# P0 a4 r4 `3 m
有興趣就pm我或留低wechat / whatsapp吧 加左再俾相妳睇: H+ c% v/ q# b4 E% t! {( H

+ [( |2 U7 B7 O7 `* A( z) s[ 本帖最後由 minty18 於 2019-5-8 15:11 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

我都想, 但發覺好難, 好多人都只係想性.............

引用:
原帖由 jesscd 於 2019-5-6 22:58 發表   
: v! a/ A8 t+ ~. e- d' p8 d我都想, 但發覺好難, 好多人都只係想性.............
" T0 Y6 S6 O) O& `& u- c- `
8 F2 B; _7 i& {, w+ Y0 R- z
當然係難架啦,正常男女、男男、女女都會想性,性是尋找另一半的動力,不過俾心機搵啦,總會搵到的!* E$ V6 ~9 F& d9 k& k) ^! }

2 n- j1 \& u! P. l  e[ 本帖最後由 avg 於 2019-5-7 00:04 編輯 ]

引用:
原帖由 jesscd 於 2019-5-6 22:58 發表   6 o+ @! c6 H' M, `5 J; `/ `5 ^
我都想, 但發覺好難, 好多人都只係想性.............
" G& t2 {' K! j# V5 y# n" v" \( y& v# x* d' Z/ l
  N: v: P- C# [  X7 p
妳有無wechat whatsapp呀?

長遠,好難搵喎

引用:
原帖由 alexbb 於 2019-5-7 14:20 發表   
" t! D: ?. c9 E. k5 n& Z( S長遠,好難搵喎
1 c! G6 k6 w: |- j7 h" ^$ A
* a: p2 z. ^4 c+ j順其自然啦 有就有無都無計

加我傾下計7 h+ }( |0 p2 ]* ?0 }  g, {/ V0 m
Wechat jay000069

樓主 留個wechat比我

引用:
原帖由 出租myleg 於 2019-5-9 16:47 發表   8 x/ Q& G" `/ o$ x! |6 e: ~
樓主 留個wechat比我
3 u0 R: u8 N) L& J

1 M; ]+ }! J: i) ~: E, M* yPm左俾你啦

3年半前跟一個台灣偽娘一起過被騙了初夜~~自此只喜歡男生… + ~4 n* G# }( }
: P* }: b: }4 f: I/ h% d9 w
btw祝你成功~

引用:
原帖由 annachan 於 2019-5-10 02:44 發表   1 K! v5 l( r- O$ n) ^3 c1 J
3年半前跟一個台灣偽娘一起過被騙了初夜~~自此只喜歡男生…
" c! ?2 J! x& V6 Z& H4 X# g& @7 p% \, `6 [) W/ w
btw祝你成功~
, R! t& T0 `% p
9 U, k" i, B5 S! a禁慘慘... 第1次就咩左?

引用:
原帖由 minty18 於 2019-5-6 21:25 發表   2 x) U+ H$ l- i
CD想搵CD/男一齊" ?' y: O- j3 N5 P& h+ C
最好就一樣係CD啦
% _5 @* F8 r: w& ^5 H, ^我唔靚架 肥肥地 170高
4 r( k/ e7 ?: q# u# P. x( D- u一直一個人真係好唔開心 好想搵人陪下 可以開心一齊笑傷心一齊喊
# T" G' {4 U# h9 M; k對床上無咩慾望 比起床上
" J9 U3 U/ }; s更希望可以好似普通拍拖禁樣% u0 S! d( d$ C

( Y9 k' f, Q' p; q$ G4 ]單純想約炮既 有老婆有女朋 ...
' T- S5 M0 A6 O4 e4 }1 Z
# t- O  Z9 ^- F- d$ U
dee_love_bebe3 x2 L: w3 G, }4 P( _& ?6 u8 V

j  Z& a2 S" H" c做朋友傾下計