嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD想找人長遠發展

CD想找人長遠發展

CD想搵CD/男一齊# d% d: V7 q1 H' w6 N( ?# g! Q2 f
最好就一樣係CD啦7 f, A0 k+ w3 u
我唔靚架 肥肥地 170高
* x: y# j+ h% g* ^  `* o6 @3 w一直一個人真係好唔開心 好想搵人陪下 可以開心一齊笑傷心一齊喊- `8 y0 p- L  |) M
對床上無咩慾望 比起床上
7 q+ z; f. o8 I1 m更希望可以好似普通拍拖禁樣$ |$ X8 v" c; C6 l  P, B" l5 f
/ `' B& f7 {1 \
單純想約炮既 有老婆有女朋友既請好好珍惜高抬貴手唔好黎啦 拜託..
* S! N/ h! [* \. y  o( M* Q5 L
' _8 _8 t+ k# `8 h+ X4 q有興趣就pm我或留低wechat / whatsapp吧 加左再俾相妳睇
3 ]9 R/ S' a3 ?% W  p% \& }# C% {: I1 Y2 ?/ x% K3 F9 f% t" c$ @
覺得好的就按一下感謝吧~~

我都想, 但發覺好難, 好多人都只係想性.............

引用:
原帖由 jesscd 於 2019-5-6 22:58 發表   
" Q# d0 a1 L4 L8 A) r* {- F  {我都想, 但發覺好難, 好多人都只係想性.............
( g& Q% @/ C8 W! _& L# I

2 d5 t3 g$ @, H8 j" I. l當然係難架啦,正常男女、男男、女女都會想性,性是尋找另一半的動力,不過俾心機搵啦,總會搵到的!$ ]. ?. q& m* K; `2 v" h
# k) U8 i# t: b) S$ J# h( U

引用:
原帖由 jesscd 於 2019-5-6 22:58 發表   5 @+ |  f) Y% B/ O0 r
我都想, 但發覺好難, 好多人都只係想性.............
: z6 \% c5 D7 e9 g! x' W

( \( b& ^0 O* N, B4 k: y! g6 D  V; G; {* Y
妳有無wechat whatsapp呀?

長遠,好難搵喎

引用:
原帖由 alexbb 於 2019-5-7 14:20 發表   0 b/ n" A6 _1 v3 z" N- q4 a
長遠,好難搵喎
; F0 X: h3 L, m5 z2 E) J7 R& a9 y7 ~( d* r7 x
順其自然啦 有就有無都無計

加我傾下計
* B* `: q* K! m8 |Wechat jay000069

樓主 留個wechat比我

引用:
原帖由 出租myleg 於 2019-5-9 16:47 發表   
9 v! p; g3 ?# o; }3 N樓主 留個wechat比我
0 w; ~" g( t; m7 _

f6 \) f1 }* K. }Pm左俾你啦

3年半前跟一個台灣偽娘一起過被騙了初夜~~自此只喜歡男生…
0 Z  f) p5 E) t3 S9 Q8 P9 T+ H6 e* c/ F# }' s3 z" g
btw祝你成功~

引用:
原帖由 annachan 於 2019-5-10 02:44 發表   
, c4 R( S5 _1 ]$ [3年半前跟一個台灣偽娘一起過被騙了初夜~~自此只喜歡男生… : U. s3 v. n. l6 q
4 d5 Y4 y; H& l& Q+ h3 ~  W# o1 f4 c
btw祝你成功~
% l/ p/ }$ X: u  X  z' D( `* H: f. g! O- W! Q6 a7 d+ `9 v) e& a
禁慘慘... 第1次就咩左?

引用:
原帖由 minty18 於 2019-5-6 21:25 發表   
& g% C7 A5 W3 M4 v% lCD想搵CD/男一齊
5 u9 o4 L7 s" h最好就一樣係CD啦
$ M$ w6 I# P( G我唔靚架 肥肥地 170高
9 l0 V- n/ X6 V9 m" O* o9 e一直一個人真係好唔開心 好想搵人陪下 可以開心一齊笑傷心一齊喊* K' y. g: z7 w( q4 r" {
對床上無咩慾望 比起床上) s6 r" j4 W* Y1 a/ f. L
更希望可以好似普通拍拖禁樣
7 K# ]9 W0 q( d; k: B$ {
3 L" `7 v0 K, F1 ?" b0 L# |! w單純想約炮既 有老婆有女朋 ...
! s+ r0 F& a* U# t3 z
- \* \2 p4 X/ n1 {$ g1 X/ ddee_love_bebe/ f8 c& K( N" p/ D2 k
7 k  I! s% ~" e& I" S0 {, F
做朋友傾下計