嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD想找人長遠發展

CD想找人長遠發展

CD想搵CD/男一齊
7 q8 I8 ~1 z: i3 x最好就一樣係CD啦0 R3 b" x* A8 {7 }
我唔靚架 肥肥地 170高
+ H: u) A! Q8 N- ?) {一直一個人真係好唔開心 好想搵人陪下 可以開心一齊笑傷心一齊喊3 l: Z: z2 _" b
對床上無咩慾望 比起床上
. `4 c4 U: ?; i+ k, y% p更希望可以好似普通拍拖禁樣
3 ^0 U* f: L% }8 Z9 \3 A9 x+ z
' E# L9 w# k. b單純想約炮既 有老婆有女朋友既請好好珍惜高抬貴手唔好黎啦 拜託..
2 o; @! z" `; g) b: F& l
! n. x) k) R+ m/ `4 _1 o; z4 A$ |有興趣就pm我或留低wechat / whatsapp吧 加左再俾相妳睇
& w: z: {7 f6 g
: w* p2 A( z3 r, ?[ 本帖最後由 minty18 於 2019-5-8 15:11 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

我都想, 但發覺好難, 好多人都只係想性.............

引用:
原帖由 jesscd 於 2019-5-6 22:58 發表   
! t$ {' \  A& e4 O我都想, 但發覺好難, 好多人都只係想性.............
" t5 s3 k& Y7 O! R% \
' G/ }( W* U# m
當然係難架啦,正常男女、男男、女女都會想性,性是尋找另一半的動力,不過俾心機搵啦,總會搵到的!
+ E5 X1 d1 _- B* q0 f% B" D
8 |6 N% J" Z' K0 B[ 本帖最後由 avg 於 2019-5-7 00:04 編輯 ]

引用:
原帖由 jesscd 於 2019-5-6 22:58 發表   
% d7 X  O" v7 n0 @我都想, 但發覺好難, 好多人都只係想性.............
  ^, z. P" R" E4 l0 Q- U/ p5 q3 Y" W9 U- K$ m$ p; l& M' ]! k, Z

, ?2 V! x- c, y. u妳有無wechat whatsapp呀?

長遠,好難搵喎

引用:
原帖由 alexbb 於 2019-5-7 14:20 發表   
6 c/ S0 y2 q$ _$ ?3 S9 h: |長遠,好難搵喎
8 g; O9 L$ u! _5 i3 s# y& a
* Z  j3 Z9 I1 P9 P! @8 n( a
順其自然啦 有就有無都無計

加我傾下計' ?0 b6 _- j1 h' A
Wechat jay000069

樓主 留個wechat比我

引用:
原帖由 出租myleg 於 2019-5-9 16:47 發表   ! q3 l* l7 i0 ?% ~
樓主 留個wechat比我
/ Z8 R0 V3 A1 \' T) K$ [5 E2 E
4 r" _2 l+ v" ]  G+ E* O9 K! N% D2 Z
Pm左俾你啦

3年半前跟一個台灣偽娘一起過被騙了初夜~~自此只喜歡男生…
& k5 l5 \1 A4 o5 l
/ l% _! m  V6 E  a; @8 pbtw祝你成功~

引用:
原帖由 annachan 於 2019-5-10 02:44 發表   
' B, _+ a+ P0 ^7 r3年半前跟一個台灣偽娘一起過被騙了初夜~~自此只喜歡男生… " P2 k3 f: [% x: ?3 V0 z7 b

0 J. n9 I/ Y7 N/ a0 Gbtw祝你成功~
/ }& c! o4 K- v& O) Q8 S! G7 J+ R( `+ e4 U
禁慘慘... 第1次就咩左?

引用:
原帖由 minty18 於 2019-5-6 21:25 發表   " y2 o& R+ Q; j  `/ o
CD想搵CD/男一齊
7 O4 d* g1 {$ k. l+ \/ p$ a最好就一樣係CD啦
- r; `8 I  A, M/ b5 }我唔靚架 肥肥地 170高
" M3 R, a" u/ f3 L# c3 k一直一個人真係好唔開心 好想搵人陪下 可以開心一齊笑傷心一齊喊$ N: _0 j: w. H6 k; D
對床上無咩慾望 比起床上4 Y8 U4 W# }0 d  U
更希望可以好似普通拍拖禁樣+ O' J. j3 [' O, z. [

8 P! K  }) D" P. D; b4 ^單純想約炮既 有老婆有女朋 ...
' c0 H+ E$ _) `: m# O. O! b. _3 V, P" t7 F: i7 [
dee_love_bebe
0 p; f$ A( h7 k; ~) v, q# t
$ u3 E  d* P0 d% f做朋友傾下計