嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD想找人長遠發展

CD想找人長遠發展

CD想搵CD/男一齊
; Y1 X! q3 \" i5 j/ p8 f/ d! z最好就一樣係CD啦# t. t$ p+ G2 J
我唔靚架 肥肥地 170高% B! O6 p6 z" M. ^5 _
一直一個人真係好唔開心 好想搵人陪下 可以開心一齊笑傷心一齊喊
/ W7 I& K# c9 a& r$ ?" Q對床上無咩慾望 比起床上
! ~9 s) X0 i8 F6 r更希望可以好似普通拍拖禁樣
; Z9 `; h4 T/ `) B" x4 }# i% N0 Z0 u6 B
單純想約炮既 有老婆有女朋友既請好好珍惜高抬貴手唔好黎啦 拜託..
  s" ^  N5 O, z4 G  b! g# H3 j( T" [' F) C1 f* t
有興趣就pm我或留低wechat / whatsapp吧 加左再俾相妳睇
2 i) C# o3 U+ }6 _0 K5 o  u# D0 P1 h' ^' c) V' e
覺得好的就按一下感謝吧~~

我都想, 但發覺好難, 好多人都只係想性.............

引用:
原帖由 jesscd 於 2019-5-6 22:58 發表   ' ~. B- q" ^* A
我都想, 但發覺好難, 好多人都只係想性.............
5 [3 D$ J" f" ^& `9 L& f+ m5 u
3 d% d* F7 X) E3 @4 K2 N& B% l- T# X當然係難架啦,正常男女、男男、女女都會想性,性是尋找另一半的動力,不過俾心機搵啦,總會搵到的!
3 z7 z+ x, d3 r$ q  i& s  G5 a6 ?; v2 u/ _. j* F! z) B

引用:
原帖由 jesscd 於 2019-5-6 22:58 發表   ! t# M5 U/ u( j5 _( `& {5 s
9 Z4 j! B+ d( d# @# @: q- {( ~6 d

" P/ u' N+ \: I- k% l( q1 M5 d7 C( B7 `& O- H1 r) j* p8 d
妳有無wechat whatsapp呀?

長遠,好難搵喎

引用:
原帖由 alexbb 於 2019-5-7 14:20 發表   
7 ]4 v/ L: a  \長遠,好難搵喎
+ H5 a' G& z) E! Y% g
2 Z% v7 P* R* {' W0 i
順其自然啦 有就有無都無計

加我傾下計
; d7 f: T" @; G1 qWechat jay000069

樓主 留個wechat比我

引用:
原帖由 出租myleg 於 2019-5-9 16:47 發表   # h( J7 Z8 o' q8 b# w7 P- K9 f
樓主 留個wechat比我
, |, I* ~$ g3 G  O0 c1 d0 m! R1 q- s6 v& I! O
Pm左俾你啦

3年半前跟一個台灣偽娘一起過被騙了初夜~~自此只喜歡男生… % \# e. G. F0 |1 Y9 g& L
: u3 W, ]# V  U. \" T5 ?. k6 Y
btw祝你成功~

引用:
原帖由 annachan 於 2019-5-10 02:44 發表   - i. n1 b" y1 R. V* D4 l; ]3 l
3年半前跟一個台灣偽娘一起過被騙了初夜~~自此只喜歡男生…
9 \' g6 M' s1 b; G% r. g" U! @0 X! Y1 j+ V3 U3 f2 Y# x- e/ i' G- X
btw祝你成功~
1 x& J" S( [8 \- v8 z

. I. G7 p6 u9 _- j0 h0 G禁慘慘... 第1次就咩左?

引用:
原帖由 minty18 於 2019-5-6 21:25 發表   # X, ]6 t7 B* L; N& J; y/ n
CD想搵CD/男一齊
$ x/ \' O" q. u最好就一樣係CD啦
5 [8 w$ ~' @+ K; K( n) K我唔靚架 肥肥地 170高
3 v  k' F4 b  l9 e( b9 N. [# f3 f4 ^一直一個人真係好唔開心 好想搵人陪下 可以開心一齊笑傷心一齊喊. I) i8 t: B, s3 i& F8 R
對床上無咩慾望 比起床上, L% c( c* K8 L7 q
更希望可以好似普通拍拖禁樣! C6 y- H0 {- T6 i
" R: @( G1 Q0 u7 h
單純想約炮既 有老婆有女朋 ...
# H0 Z) W2 Q. o& E  g- L% R
7 D2 h6 S3 e( S) ?7 x) f! hdee_love_bebe+ \! p+ P) L) u! y, ~, d3 b

4 N6 K; o  L  c6 l" ]做朋友傾下計