嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD想找人長遠發展

CD想找人長遠發展

CD想搵CD/男一齊; w0 _- @7 ~4 T  P/ Q* b
最好就一樣係CD啦
+ f# I2 Y  S% k/ I! \0 @我唔靚架 肥肥地 170高$ G. k; |. v5 e; _  t
一直一個人真係好唔開心 好想搵人陪下 可以開心一齊笑傷心一齊喊
3 ]4 A- C2 g+ }' e對床上無咩慾望 比起床上+ b7 Q" c- p$ l: N6 t; s
更希望可以好似普通拍拖禁樣- _9 [4 Q% a: X! B! f) U
( j. i  A7 j" @" h* p7 ]3 B
單純想約炮既 有老婆有女朋友既請好好珍惜高抬貴手唔好黎啦 拜託..
+ E, {$ u: c! c2 d, V0 M
: K, g1 R7 H7 |/ u1 f( a/ i有興趣就pm我或留低wechat / whatsapp吧 加左再俾相妳睇
* C0 z& W7 D1 H! a  f- n) r- R& ~6 g! {! {6 F! D! P* _
覺得好的就按一下感謝吧~~

我都想, 但發覺好難, 好多人都只係想性.............

引用:
原帖由 jesscd 於 2019-5-6 22:58 發表   
7 _5 S  s  F6 i2 }: e我都想, 但發覺好難, 好多人都只係想性.............
# }; m# G: w( T  j/ X' s7 C' F

2 O8 a2 H! K9 B9 Y6 F* R當然係難架啦,正常男女、男男、女女都會想性,性是尋找另一半的動力,不過俾心機搵啦,總會搵到的!
  h9 @. R* s) _# l
, u$ M( k7 G! l' x6 d[ 本帖最後由 avg 於 2019-5-7 00:04 編輯 ]

引用:
原帖由 jesscd 於 2019-5-6 22:58 發表     P- A! c1 i0 S8 k$ @5 m
我都想, 但發覺好難, 好多人都只係想性.............
; N( g- d; V1 m$ E: C1 x" _* p1 \; M% s0 M# C

, `# F6 t. ~  v' O, s妳有無wechat whatsapp呀?

長遠,好難搵喎

引用:
原帖由 alexbb 於 2019-5-7 14:20 發表   8 ^) H5 s; M; N6 D* ^9 W' ^  u. [
長遠,好難搵喎
' [+ S* S3 l2 N) ]/ Y
& Q  ?2 |3 o( G6 i順其自然啦 有就有無都無計

加我傾下計. ?. m% v" ?3 D# q
Wechat jay000069

樓主 留個wechat比我

引用:
原帖由 出租myleg 於 2019-5-9 16:47 發表   
* _2 O( W. Y. c樓主 留個wechat比我
/ g# }1 h  P. T$ h+ A1 [7 [
, g1 n0 B6 U7 F6 [) G9 uPm左俾你啦

3年半前跟一個台灣偽娘一起過被騙了初夜~~自此只喜歡男生… * b: F* m+ K4 _# o" u0 D

( ^* T- r, n* a- O% i8 V, ]0 dbtw祝你成功~

引用:
原帖由 annachan 於 2019-5-10 02:44 發表   , [3 _2 o2 j3 c' O# v$ ]' `
3年半前跟一個台灣偽娘一起過被騙了初夜~~自此只喜歡男生…   b/ s* X- v% U% ]( X

6 F' o, p* k$ C. A, j/ wbtw祝你成功~
- z- l6 i' k4 d5 u5 _: @4 T5 i
0 b9 a( {4 Q% S8 J2 v) p
禁慘慘... 第1次就咩左?

引用:
原帖由 minty18 於 2019-5-6 21:25 發表   
& w/ Q: A' h2 w. n7 R3 zCD想搵CD/男一齊
* q* H5 q& g- T8 k% W, y! C最好就一樣係CD啦* x( g$ F. K. S! @% O
我唔靚架 肥肥地 170高
' q6 M( I* I% e! @; q一直一個人真係好唔開心 好想搵人陪下 可以開心一齊笑傷心一齊喊0 p6 S. V& Y+ Y! \0 }) C! R
對床上無咩慾望 比起床上( p+ z3 l& E. x: }  ~
更希望可以好似普通拍拖禁樣
- V) u$ a) L$ ~0 _) s% G' Y1 m6 H3 R/ w' ~5 h+ a
單純想約炮既 有老婆有女朋 ...
9 |! U1 j" P0 U" v# G- n6 P0 o* r% t* ?6 h9 y; s, |2 C
dee_love_bebe/ J8 s2 w, B0 J# ^! X  [/ Y  B
- B% O) q! s8 S
做朋友傾下計