嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD想找人長遠發展

CD想找人長遠發展

CD想搵CD/男一齊9 s0 I- X' e+ E# `: q
最好就一樣係CD啦5 G! E! @6 ]2 h
我唔靚架 肥肥地 170高
+ h: \/ j( |; j0 w一直一個人真係好唔開心 好想搵人陪下 可以開心一齊笑傷心一齊喊) `* }; }. Z" A5 Z4 b8 b9 R3 f# I& ^0 q
對床上無咩慾望 比起床上( T9 l& e2 _7 f8 f. D; l8 u+ z
更希望可以好似普通拍拖禁樣# F: F6 C5 b5 E( g

3 z9 b1 S$ E4 N單純想約炮既 有老婆有女朋友既請好好珍惜高抬貴手唔好黎啦 拜託..: u+ v# k0 D/ E/ T2 t$ f
9 @7 J  ^$ L4 z% A' T$ `. J
有興趣就pm我或留低wechat / whatsapp吧 加左再俾相妳睇
) x8 d- L. B7 S; R* N, t* x: m1 a# H) O/ H
覺得好的就按一下感謝吧~~

我都想, 但發覺好難, 好多人都只係想性.............

引用:
原帖由 jesscd 於 2019-5-6 22:58 發表   - t$ t" {1 k) R
我都想, 但發覺好難, 好多人都只係想性.............
0 f; i( Y3 Y% D2 _
% f1 P3 |0 z' F4 K; K當然係難架啦,正常男女、男男、女女都會想性,性是尋找另一半的動力,不過俾心機搵啦,總會搵到的!( w0 Y9 v3 I0 I$ d* K; e( p6 h

, A0 M7 }' F5 ]/ Y' d1 A! N( ~[ 本帖最後由 avg 於 2019-5-7 00:04 編輯 ]

引用:
原帖由 jesscd 於 2019-5-6 22:58 發表   
* Q1 b$ H# y' y9 a! X$ O我都想, 但發覺好難, 好多人都只係想性.............
# Q) h) ^% f5 ?0 f" {( s: a3 t* L" ]7 J" Z$ p3 l4 z

% `0 X# q! q9 [8 T妳有無wechat whatsapp呀?

長遠,好難搵喎

引用:
原帖由 alexbb 於 2019-5-7 14:20 發表   
4 h8 _2 l' T2 S4 Z, p( n0 m; T長遠,好難搵喎
, r$ P: O5 t' J. b# o" t
/ X& P+ R, \4 Q& X  m順其自然啦 有就有無都無計

加我傾下計) D  f4 a  n, t1 N7 J" v
Wechat jay000069

樓主 留個wechat比我

引用:
原帖由 出租myleg 於 2019-5-9 16:47 發表   
; [2 E, Y3 `% q" ?4 }7 m, H樓主 留個wechat比我
# \. B/ Z9 m- e0 s% U% n# Q4 @& t& l1 o; n7 _
Pm左俾你啦

3年半前跟一個台灣偽娘一起過被騙了初夜~~自此只喜歡男生…
$ ]2 T: ]! d2 M5 X; [4 t# L2 Q* p( g# E% T
btw祝你成功~

引用:
原帖由 annachan 於 2019-5-10 02:44 發表   
) P  h: y) S% P4 X+ ^2 a3年半前跟一個台灣偽娘一起過被騙了初夜~~自此只喜歡男生…
" i( U; q- P0 Y& A% X! R( I# P2 h8 a0 U( u4 H
btw祝你成功~
! p' ~% d0 M: ]( O2 `0 S0 Y2 i9 o2 Y7 R% R
禁慘慘... 第1次就咩左?

引用:
原帖由 minty18 於 2019-5-6 21:25 發表   0 N3 R2 I9 \' w3 V0 s3 j
CD想搵CD/男一齊! M1 w" Z% n. y3 \
最好就一樣係CD啦
% w, @. c( _  ]4 q6 c我唔靚架 肥肥地 170高; T. P/ ^, ]5 v  k$ [3 R  ], ^# E
一直一個人真係好唔開心 好想搵人陪下 可以開心一齊笑傷心一齊喊
5 ^  p+ d7 `) B) E7 s對床上無咩慾望 比起床上
: @; S$ D, |% [% s1 b6 ?更希望可以好似普通拍拖禁樣
' \+ X6 q; M4 K% o8 i4 s! K
/ V: e4 U) j  w. Y. l單純想約炮既 有老婆有女朋 ...
6 q4 A2 S, g- p1 \( B2 R$ y
' e+ b) C5 u0 ^dee_love_bebe
: ?6 d9 [+ D' m6 ~4 u( b  e4 r
做朋友傾下計

最近訪問的版塊