嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

(25肥仔)直男招CD玩

(25肥仔)直男招CD玩

肥仔直男想識CD- @2 U' N  h9 e/ L2 b+ e; H
25/170/80(唔記得幾). ~, X( A$ T/ u$ L; M  V
不問身形,肥有肥既好,我唔介意肥
, e7 b! z( q1 g! |有興趣既pm我,等緊曳曳豬既你
覺得好的就按一下感謝吧~~

有無WECHAT 留比我

想知道為何不找直女,而要找CD?

引用:
原帖由 angel0317 於 2019-5-21 14:37 發表   ' V9 l6 r0 }5 k( Q" P% b" w
想知道為何不找直女,而要找CD?
  u2 G: k7 e% A4 e, d% H如果想知可以pm我wechat傾下
; O1 R' T+ g% _: W我只可以講我對CD興趣比較大

引用:
原帖由 豐乳同露 於 2019-5-21 11:53 發表   
) g1 w+ ]/ s" q1 F5 `( J肥仔直男想識CD6 L  _" ~/ O: X3 K6 S
25/170/80(唔記得幾)  y1 l1 i2 |7 l! y9 R+ w: e
不問身形,肥有肥既好,我唔介意肥. R3 |/ A7 D0 T9 U$ n) j# G: K" ^
有興趣既pm我,等緊曳曳豬既你
+ M1 D; l" Q4 N5 R6 ]' @
其實你是GAY
0 h' j/ F! D% G  I2 [' w: U只有GAY先鐘意同有J之女玩

引用:
原帖由 hi0383 於 2019-5-25 14:45 發表   
; u  t) K+ Q% e& Z3 i
) s* ^, w- l7 E% h+ O# h其實你是GAY' J$ E$ _5 P( V1 ~, q. H5 p
只有GAY先鐘意同有J之女玩
  |/ q& w6 j/ J% _' B; s$ I6 F) O* X
好似有D道理但試下先知

引用:
原帖由 豐乳同露 於 2019-5-21 11:53 發表   
2 Y: P& C! \, \! ^! ?: Z( j9 u+ X肥仔直男想識CD
; }1 W( E9 a3 g- V6 t* J$ t! p25/170/80(唔記得幾)
( E* r" T! V3 w8 L( P' b不問身形,肥有肥既好,我唔介意肥8 t% G" J4 L2 Q0 B5 s
有興趣既pm我,等緊曳曳豬既你
; ^$ v4 x  P) p& g- w( S% p# V7 _* S0 C

' _9 E6 u+ L  t$ @0 V9 z給予我高根鞋你看
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 joey221 於 2019-6-18 18:16 發表   ( T8 s. x: E2 i+ N

- s: B6 f* _7 V$ j& K  [; z7 f( W) v8 f4 p' X
給予我高根鞋你看
; h6 X0 W6 c4 J6 p1 e淨紅色有點單調

玩甚麼啊?

引用:
原帖由 豐乳同露 於 2019-6-18 19:09 發表   " t* N# D. x8 ?' f1 a  U2 H

5 J+ N2 D6 r! L8 p1 I6 `9 _9 ^淨紅色有點單調
! ~4 L& _& e; }, n0 H
2 E* Y4 @0 X9 ~8 \8 f
看另一隻

引用:
原帖由 joey221 於 2019-6-18 20:37 發表   & V) P1 M6 _2 j
6 Z1 T) W" i. ?- ~9 ]

$ r+ W4 ^- i5 x" C" v看另一隻
6 u( K0 d+ _- q
其實我對高根鞋興趣不大0 j1 N- ]7 i1 G- }4 I( Q! y1 Z* w
反而下半身同腳剃光曬毛我覺得好sexy

引用:
原帖由 豐乳同露 於 2019-6-19 13:40 發表     R/ w6 h7 R( N4 r- O. ]7 Z" Y) ?
2 b0 w1 v$ H( l0 n
其實我對高根鞋興趣不大
; h1 I8 K1 i( _, L. M% k% }! Z反而下半身同腳剃光曬毛我覺得好sexy
% }. Z5 l/ n8 Q. u

4 B/ l' Z" D! T$ G我脫了絲襪

引用:
原帖由 joey221 於 2019-6-19 18:27 發表   
' h% T, }  i( b! M) l" M" s' J# |+ n9 F+ [# K3 Q
1 A* W+ P9 `# N* P. d8 V1 k: ?
我脫了絲襪
: t; a7 V9 w3 U. U" f
大脾好性感喎,睇落白白滑滑

引用:
原帖由 豐乳同露 於 2019-6-19 18:28 發表   
( R1 b5 Z# u+ H+ `- w
+ S, C, `1 K# R7 i+ L2 Z大脾好性感喎,睇落白白滑滑
4 p4 z) l- x6 F' Q1 _- S1 j  k

1 ^. M. P& o+ g0 m5 a" \我喜歡穿上絲時, 被摸感覺

引用:
原帖由 joey221 於 2019-6-19 20:09 發表   2 R  Q1 \9 d$ [6 W' |

0 n8 G; ]1 }3 ~) x! B+ H) m4 ]$ I* o: O* P- L+ J8 }- c# d/ F4 }
我喜歡穿上絲時, 被摸感覺
6 m5 b1 X" p9 u我始終覺得,雙腿同下體所有毛都剃光光
( B8 B- E+ Q; W% \  a已經係最性感

引用:
原帖由 豐乳同露 於 2019-6-20 19:12 發表   
, o( q( H0 U8 J. Z+ Q& E
! T8 L3 M! e1 ^2 B( o8 K7 g/ R我始終覺得,雙腿同下體所有毛都剃光光
- J# D5 i6 ^( J7 z4 U( G* c3 V已經係最性感
! J. {: P) W2 j) _1 S" W7 u' Z' Z( ?2 `& L
我下面剃不會

回復 12# joey221 的帖子

我也有同感

引用:
原帖由 MsCarman 於 2019-6-21 00:48 發表   
; x* C, j* @# k我也有同感
* `" q7 D( U% r. q
4 {$ \' G: ~; z看看我腿