嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

(25肥仔)直男招CD玩

(25肥仔)直男招CD玩

肥仔直男想識CD; f* A9 [9 D; x  P* t
25/170/80(唔記得幾)
( w( ~& ^7 r, y$ D3 c不問身形,肥有肥既好,我唔介意肥) T: y, u% Z6 @
有興趣既pm我,等緊曳曳豬既你
覺得好的就按一下感謝吧~~

有無WECHAT 留比我

想知道為何不找直女,而要找CD?

引用:
原帖由 angel0317 於 2019-5-21 14:37 發表   ; ?/ w( J$ b+ A1 ^1 h# y
想知道為何不找直女,而要找CD?
% \6 }. B/ P; U
如果想知可以pm我wechat傾下$ c7 L* t1 I* n: k3 m) [
我只可以講我對CD興趣比較大

引用:
原帖由 豐乳同露 於 2019-5-21 11:53 發表   
+ G  _; ?( p3 F* a肥仔直男想識CD, `; s% T* M, V: v- W. f! K8 m
% a  s7 H/ b/ f6 a不問身形,肥有肥既好,我唔介意肥) \. u2 N2 ?9 K* K( A9 ]
) y: P3 i8 q' y8 C" Q- K" }9 g其實你是GAY3 _0 A  }: ^  ~: a( }- H
只有GAY先鐘意同有J之女玩

引用:
原帖由 hi0383 於 2019-5-25 14:45 發表   
' h6 q" ]2 V- w( r, C0 |* w6 C6 |
# o1 X- O9 @+ a9 i: q% @1 T# ^! q其實你是GAY
) A, L0 \% i8 Z1 y只有GAY先鐘意同有J之女玩
+ H( x! Z3 A  U  b好似有D道理但試下先知

引用:
原帖由 豐乳同露 於 2019-5-21 11:53 發表   
7 ^' ]5 \  X0 j3 [肥仔直男想識CD% }. m* H. g- G5 o( B4 R
6 B' D+ b5 |6 C. S! p9 K不問身形,肥有肥既好,我唔介意肥5 n9 f/ M5 U. v* R: `! ]# y
& `+ F3 q" t% Y5 N0 f! S4 W5 A- n
給予我高根鞋你看
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 joey221 於 2019-6-18 18:16 發表   * r3 A* B$ }; t" G4 a* J
9 a$ Y# p+ j" p: N( e1 ?* o
6 F; r" s! F' h9 n" o0 N
給予我高根鞋你看
( b5 b9 F" B+ v8 w
淨紅色有點單調

玩甚麼啊?

引用:
原帖由 豐乳同露 於 2019-6-18 19:09 發表   1 h- B) h& d4 Y$ d  w' }/ }

% c: v$ O; k8 E& D  x  `* |淨紅色有點單調
( g+ y/ q' T* r% Q6 T

( k, G* ]! e1 m! Y2 l) {* Q/ P; Q0 c看另一隻

引用:
原帖由 joey221 於 2019-6-18 20:37 發表   
2 ~( \/ a- Q; F5 E  Q4 D  F
$ n5 ]7 r7 E9 r
9 |0 m0 Q* F2 S- v看另一隻
) l0 G- o7 `% ?  R0 a其實我對高根鞋興趣不大
) X) V4 `. r$ A) @  R4 J反而下半身同腳剃光曬毛我覺得好sexy

引用:
原帖由 豐乳同露 於 2019-6-19 13:40 發表     S3 M$ B' }$ N
* j0 S& T, f. `1 L: }
其實我對高根鞋興趣不大
" p& X7 o2 y% ~; g4 K5 e$ X% z% M反而下半身同腳剃光曬毛我覺得好sexy
4 m* m2 _& q0 K  ~/ d. v7 L# K$ K' s1 i- J- G+ w
我脫了絲襪

引用:
原帖由 joey221 於 2019-6-19 18:27 發表   9 |8 B; C( z6 p* Z# F

7 R% ?# r# R+ K$ w0 {& @2 ~
( Q; }' P( p2 X我脫了絲襪
. N, i% V# @: q+ l' @% Z/ _5 K; s
大脾好性感喎,睇落白白滑滑

引用:
原帖由 豐乳同露 於 2019-6-19 18:28 發表   
1 y! ~4 Y1 S8 h# [0 X  }
/ W4 @3 U5 g( G9 x1 |6 d9 z大脾好性感喎,睇落白白滑滑
. G2 }; R2 n4 E2 x( {* C$ J5 I- Q! U7 f' \, C# N) `
我喜歡穿上絲時, 被摸感覺

引用:
原帖由 joey221 於 2019-6-19 20:09 發表   
6 e; c* W4 k$ v; a9 p/ x
' ~# A8 }  \3 b' v# [0 f3 K6 ?; I5 K' q) Q. T
我喜歡穿上絲時, 被摸感覺
* z6 v9 }+ P+ Q0 M1 R
我始終覺得,雙腿同下體所有毛都剃光光$ e8 @  M+ y) _
已經係最性感

引用:
原帖由 豐乳同露 於 2019-6-20 19:12 發表   
9 e2 j: u: V  a) ?1 f/ O- i" N; |5 `* k9 I) E. s6 G$ B7 b
我始終覺得,雙腿同下體所有毛都剃光光
( _/ t& E% N2 J, Q) Z已經係最性感
% `' {3 z% e3 O: a- U# H

* x& Q" H3 c7 t9 m& g我下面剃不會

回復 12# joey221 的帖子

我也有同感

引用:
原帖由 MsCarman 於 2019-6-21 00:48 發表   
7 \  `; x# E1 y8 X& v我也有同感
" W2 I9 f6 \2 ^. M4 r) ^/ R: x
, n( {5 ~% [' n+ r8 f看看我腿