嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

(25肥仔)直男招CD玩

(25肥仔)直男招CD玩

肥仔直男想識CD
  @2 x: D! t- o& ]( i% _9 N, \25/170/80(唔記得幾)
$ S$ e/ B2 A; [% X3 |不問身形,肥有肥既好,我唔介意肥. w! K' ^) X2 N) t7 ^! \) c
有興趣既pm我,等緊曳曳豬既你
覺得好的就按一下感謝吧~~

有無WECHAT 留比我

想知道為何不找直女,而要找CD?

引用:
原帖由 angel0317 於 2019-5-21 14:37 發表   * R& d8 x: _% u1 P9 H
想知道為何不找直女,而要找CD?
- P  e+ y* C( ^4 S! k
如果想知可以pm我wechat傾下! d6 t2 O  p( Z  f- {3 Z( L
我只可以講我對CD興趣比較大

引用:
原帖由 豐乳同露 於 2019-5-21 11:53 發表   / B) ?/ m( Q3 d/ s7 I' y* t( S
肥仔直男想識CD
! Y- w5 H5 P% A% S, s* {% j4 C7 N25/170/80(唔記得幾)
) P# _2 q& B( p# q& @# @不問身形,肥有肥既好,我唔介意肥! O4 z5 \) U/ r+ D
有興趣既pm我,等緊曳曳豬既你
$ x/ ]( Y0 F% b& c1 V. t& s% ]其實你是GAY1 I1 }/ G+ X& i. @/ f  @$ @
只有GAY先鐘意同有J之女玩

引用:
原帖由 hi0383 於 2019-5-25 14:45 發表   * R( {% f$ P! f- [" S

( I2 W+ `/ v! o, Q其實你是GAY8 M0 O6 v' X4 M, l- Y& u1 C
只有GAY先鐘意同有J之女玩
$ f9 d8 h2 X/ h3 Q; T
好似有D道理但試下先知

引用:
原帖由 豐乳同露 於 2019-5-21 11:53 發表   
" D4 Y/ \. g  _" w6 P8 |肥仔直男想識CD* o7 ~+ ^7 Q# \9 c; W! T$ w% y7 ^! M
25/170/80(唔記得幾)$ d3 o( R0 z- d% U( i: w* k$ W
不問身形,肥有肥既好,我唔介意肥
- u( e" l) ]. B. X有興趣既pm我,等緊曳曳豬既你
0 \$ i( e# C$ V* Q3 y. H6 U, a

; S; `; G! s. i+ s給予我高根鞋你看
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 joey221 於 2019-6-18 18:16 發表   ; j, u7 N( n/ \
; z8 z, D" Y& O' V
3 [$ v  H& R9 @7 Y% T
給予我高根鞋你看
/ u* f0 M% ^. W1 q% `4 L5 O
淨紅色有點單調

玩甚麼啊?

引用:
原帖由 豐乳同露 於 2019-6-18 19:09 發表   
* X: R0 t' N& y# n! V8 S% V, O
0 p& M7 K- T2 a5 v# N8 w淨紅色有點單調
  t7 P) E7 w7 _* F8 L

; e7 e7 l) g" ^1 i看另一隻

引用:
原帖由 joey221 於 2019-6-18 20:37 發表   1 n) X; q, w/ ^& n' W/ Y

. \/ x1 D6 c/ i" ?  _, J, U3 l. J
看另一隻
# T) j2 `4 D6 _/ t1 [0 j
其實我對高根鞋興趣不大
' Q/ X( E9 N# F/ f反而下半身同腳剃光曬毛我覺得好sexy

引用:
原帖由 豐乳同露 於 2019-6-19 13:40 發表   
5 {; {) l& p/ Q8 Q8 \4 R, {; \8 K/ K5 k/ w, d2 z
其實我對高根鞋興趣不大: O! t' Z) x5 N* F  x
反而下半身同腳剃光曬毛我覺得好sexy
& V- C: ^0 M# Y6 e
" S0 X- B# U8 x# s: W我脫了絲襪

引用:
原帖由 joey221 於 2019-6-19 18:27 發表   2 n8 e' K/ A$ L& a0 P4 L
' ^& F# Y" f( j# t* k$ j' M

& c2 U' J1 p. I, G" F9 h我脫了絲襪
) O- R$ x! D6 H. D  r7 V
大脾好性感喎,睇落白白滑滑

引用:
原帖由 豐乳同露 於 2019-6-19 18:28 發表   ; _, a; X! i" P
' f* Q7 |" Q& x% |* f
大脾好性感喎,睇落白白滑滑
* T- P1 }3 O: L) o
" b' z, ]2 |; T2 C3 W% q
我喜歡穿上絲時, 被摸感覺

引用:
原帖由 joey221 於 2019-6-19 20:09 發表   
# i# p# n5 B4 i' b/ o" t! \- e) J7 P4 M
# V% n, c, D: q. B' e$ r9 [, k) ~! ]# k6 i/ C: X) G9 J
我喜歡穿上絲時, 被摸感覺
8 O9 f$ E: w8 \' F我始終覺得,雙腿同下體所有毛都剃光光9 O- U% x  [6 G6 I6 t! J
已經係最性感

引用:
原帖由 豐乳同露 於 2019-6-20 19:12 發表   
( z$ X; P/ m' Z
8 C7 ?2 b5 B# Y, A7 G我始終覺得,雙腿同下體所有毛都剃光光; V1 {1 J2 s4 ~, x) d8 [0 d- B+ w
已經係最性感
, b7 S% X7 c5 j  r
3 o7 g0 Q# z; l& N: b我下面剃不會

回復 12# joey221 的帖子

我也有同感

引用:
原帖由 MsCarman 於 2019-6-21 00:48 發表   ; y$ u  H0 |0 j6 C6 B5 r
我也有同感
5 b+ `+ E! A% d

+ I' r  Q' ]  R9 F看看我腿