嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

(25肥仔)直男招CD玩

(25肥仔)直男招CD玩

肥仔直男想識CD
; c* ?6 {9 s' F( i' w( r+ ]25/170/80(唔記得幾)$ c# g8 _# J" E
不問身形,肥有肥既好,我唔介意肥% I7 x9 I$ F2 x5 }4 S$ ?
有興趣既pm我,等緊曳曳豬既你
覺得好的就按一下感謝吧~~

有無WECHAT 留比我

想知道為何不找直女,而要找CD?

引用:
原帖由 angel0317 於 2019-5-21 14:37 發表   7 U  {  p' O" n
想知道為何不找直女,而要找CD?
9 d: Z* j$ q8 u( T9 y3 E$ U3 v$ g如果想知可以pm我wechat傾下
) a, X7 t( L2 K: }5 Z我只可以講我對CD興趣比較大

引用:
原帖由 豐乳同露 於 2019-5-21 11:53 發表   
  P: A2 [9 T3 F7 N6 z( t! c肥仔直男想識CD. J+ t2 u6 Q& E# B+ F3 E, K
25/170/80(唔記得幾)& B1 b( q. m3 e# {9 X# F; h
不問身形,肥有肥既好,我唔介意肥
1 K( d# a9 @5 T; M9 O* y有興趣既pm我,等緊曳曳豬既你
( \) K3 |8 ]7 d8 w8 i
其實你是GAY8 H3 \4 A; ]( K6 F
只有GAY先鐘意同有J之女玩

引用:
原帖由 hi0383 於 2019-5-25 14:45 發表   
, c+ d( M8 R$ a' Q& k
; q9 o, z$ c6 U4 H% g其實你是GAY) |! T& h: ~% p2 Z/ y2 u. M- b
只有GAY先鐘意同有J之女玩
) C$ ^4 I. x( ~- f. e- \
好似有D道理但試下先知

引用:
原帖由 豐乳同露 於 2019-5-21 11:53 發表   
5 I* J' q4 d% t肥仔直男想識CD
* c  p, T7 C# \  ~0 i  t25/170/80(唔記得幾)8 A/ t3 x& l6 C& b; L& G" b7 b  F
不問身形,肥有肥既好,我唔介意肥/ S' x, M* n6 ~( @/ ]$ P
有興趣既pm我,等緊曳曳豬既你
  C& ]0 A1 x$ k& [5 g& A/ X& Q  ?' a+ x
給予我高根鞋你看
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 joey221 於 2019-6-18 18:16 發表   , m. F" T# f: P+ H; g7 h" q" M- Z0 S

$ s; ]1 A* M/ }. Q8 F( \. `+ U, Y& d9 u3 ?8 G' ^
給予我高根鞋你看
. c- j8 ~! a* k& w" [1 Y淨紅色有點單調

玩甚麼啊?

引用:
原帖由 豐乳同露 於 2019-6-18 19:09 發表   1 b6 C0 W% w8 `3 b$ A2 l0 S2 o8 x

0 Z, Z. w$ w! \  r9 G+ C9 @淨紅色有點單調
' V( F  }0 p, B' L: e1 p* B7 m* P
& }: H! b2 d4 K
看另一隻

引用:
原帖由 joey221 於 2019-6-18 20:37 發表   * z; W+ [+ |% O4 @3 z5 t( X
6 r, O5 n) x8 a+ d' ?) H8 k2 N2 n
) I4 i; s# T$ F' @* c. K8 g
看另一隻
- T. {; f; G) I% v" M4 _4 j& X1 H其實我對高根鞋興趣不大
5 t  Z* S2 v* j  b$ l4 ^; X7 o反而下半身同腳剃光曬毛我覺得好sexy

引用:
原帖由 豐乳同露 於 2019-6-19 13:40 發表   
* F  z4 L9 V4 a9 V1 L3 m9 g% W  \
0 Z( R6 Y2 A* c2 t4 ^3 ~3 U4 P. o. U其實我對高根鞋興趣不大
) V; `# N2 l, s- N( Z" p1 Y反而下半身同腳剃光曬毛我覺得好sexy
$ W. V! \0 l: w: Q  L$ q1 Q3 h" O
我脫了絲襪

引用:
原帖由 joey221 於 2019-6-19 18:27 發表   * m  ^7 |) K9 x& z9 Q

s! y/ J2 y9 z( ?4 C3 k" D% _9 Y2 E
我脫了絲襪
+ P4 E- _, R% `  U* T7 R! k% ^
大脾好性感喎,睇落白白滑滑

引用:
原帖由 豐乳同露 於 2019-6-19 18:28 發表   
8 Q: W( H+ \( c7 L/ R- O' D& {, }/ e- ]" T; u3 i& @8 c4 P+ ]
大脾好性感喎,睇落白白滑滑
  U2 M, M2 W: f6 k
* ]! F1 B0 ]' k( Y我喜歡穿上絲時, 被摸感覺

引用:
原帖由 joey221 於 2019-6-19 20:09 發表   + _1 R$ F7 ~+ w( {  {
& ]4 d6 i7 \# X; |, {

! }7 s4 t; C0 S% g6 t" P+ m$ T2 R: E我喜歡穿上絲時, 被摸感覺
+ c6 _+ C! N: h7 c# N' E/ A8 t
我始終覺得,雙腿同下體所有毛都剃光光
6 Z9 O7 V) |6 j) _已經係最性感

引用:
原帖由 豐乳同露 於 2019-6-20 19:12 發表   
0 v$ C4 U  ?$ D( F& d# Z: W" n$ j  p% u* ~3 B8 t+ c# K
我始終覺得,雙腿同下體所有毛都剃光光
* g5 }- Y# M1 }1 ^4 ^已經係最性感
6 D0 B4 c9 L/ k1 g- L1 t  s! o. b

2 M  i; M% @: |  L我下面剃不會

回復 12# joey221 的帖子

我也有同感

引用:
原帖由 MsCarman 於 2019-6-21 00:48 發表   
+ C2 {9 d( F' @: n% J/ ^+ V/ W我也有同感
3 {9 x$ t6 u9 N
4 Y3 Z, ]( X5 c: B& w5 H
看看我腿