嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

(25肥仔)直男招CD玩

(25肥仔)直男招CD玩

肥仔直男想識CD. o- q8 L& `/ X0 [
25/170/80(唔記得幾)
2 i& ]& m6 b% N- [+ r不問身形,肥有肥既好,我唔介意肥' J9 ], ~  L% b1 W( j
有興趣既pm我,等緊曳曳豬既你
覺得好的就按一下感謝吧~~

有無WECHAT 留比我

想知道為何不找直女,而要找CD?

引用:
原帖由 angel0317 於 2019-5-21 14:37 發表   . y* h# o; P- T
想知道為何不找直女,而要找CD?
4 O3 v9 r  o, A% R
如果想知可以pm我wechat傾下
. N5 g6 a9 M7 ~0 W! @我只可以講我對CD興趣比較大

引用:
原帖由 豐乳同露 於 2019-5-21 11:53 發表   0 H' }1 _; f' E7 H+ g
肥仔直男想識CD
; ^1 [( e8 k( J& e  O0 h! |25/170/80(唔記得幾)
( Q: `" T+ F$ x. V' d+ L- E9 q不問身形,肥有肥既好,我唔介意肥
9 q2 z$ \( x0 _有興趣既pm我,等緊曳曳豬既你
# A$ d, T* h8 {( |+ I9 k) ^其實你是GAY; B( s- O2 l" c
只有GAY先鐘意同有J之女玩

引用:
原帖由 hi0383 於 2019-5-25 14:45 發表   
; G2 [" O7 V  b; D+ q6 P
) D, w$ T5 Q" F其實你是GAY
( i* }2 q* q7 i/ e8 H只有GAY先鐘意同有J之女玩
. l9 ^" c$ B. V1 _/ |2 o4 i. y好似有D道理但試下先知

引用:
原帖由 豐乳同露 於 2019-5-21 11:53 發表   
6 K8 T( \, F* C( {; l$ `4 ~肥仔直男想識CD
, \; ^; W9 V, H25/170/80(唔記得幾)8 k) ~% w2 ~5 H. q/ q; I
不問身形,肥有肥既好,我唔介意肥
4 K; U! }+ |3 {1 J! C有興趣既pm我,等緊曳曳豬既你
6 a! b' R; t! x. |0 K8 m9 P

# {5 J6 ^: |. i4 M給予我高根鞋你看
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 joey221 於 2019-6-18 18:16 發表   
6 k- V  @$ k1 s3 z( `% T) g
$ }  F% a/ E6 M: g' m. o. B( j- y0 [) y: D2 e8 R9 h1 T& @* b
給予我高根鞋你看
9 z/ z; k* I: }6 ~, X: _
淨紅色有點單調

玩甚麼啊?

引用:
原帖由 豐乳同露 於 2019-6-18 19:09 發表   ! e2 B, b' k1 o1 v6 F4 @4 g

+ a( W. t: I( x2 c5 P7 O4 E* J淨紅色有點單調
  i$ L6 i+ Y6 |3 E1 A# u* o# @7 F; X& {3 _$ T( m
看另一隻

引用:
原帖由 joey221 於 2019-6-18 20:37 發表   
+ {+ [' O+ p' ]% O2 [) j1 k
0 g; [1 Q- P; B( U
* M0 b6 C& O  S. U. I8 c$ S- g看另一隻
( [$ _% A0 ]4 A: u其實我對高根鞋興趣不大, H0 S9 ~1 w: s
反而下半身同腳剃光曬毛我覺得好sexy

引用:
原帖由 豐乳同露 於 2019-6-19 13:40 發表   3 X3 p& F8 R' y8 C, S. f6 P* E) z

1 E6 p3 N. E# Q/ L* G其實我對高根鞋興趣不大' |$ |- d# y9 n/ g
反而下半身同腳剃光曬毛我覺得好sexy
* w: Z$ o7 ?2 g! {/ Q) o' }5 {# V+ ?, z5 l) a% H9 q6 `  H) O. ?
我脫了絲襪

引用:
原帖由 joey221 於 2019-6-19 18:27 發表   & k/ q, F6 T) `' t4 g- p

3 ~( V2 g. u7 p- u  O) j. b! z# Y3 z  T0 [
我脫了絲襪
" l* e6 r1 K2 `- P2 M
大脾好性感喎,睇落白白滑滑

引用:
原帖由 豐乳同露 於 2019-6-19 18:28 發表   
  k7 D4 l- U8 q% z! B9 j
* a' E8 ^- b  f' R' k! ?( j/ r' ]4 \大脾好性感喎,睇落白白滑滑
/ P8 K3 h! `: G0 O; @+ f+ }
/ Y& q; \3 z1 M) z% x: U7 r; U
我喜歡穿上絲時, 被摸感覺

引用:
原帖由 joey221 於 2019-6-19 20:09 發表   . B+ w, @" e# G1 K7 ?

) t& R( t+ e. M; y3 t/ A6 w" [$ u1 ^7 s, g
我喜歡穿上絲時, 被摸感覺
* k/ @, b' x+ Y; C3 y
我始終覺得,雙腿同下體所有毛都剃光光& k* s( g7 _6 y
已經係最性感

引用:
原帖由 豐乳同露 於 2019-6-20 19:12 發表   
7 B* p, _* n& \
) B, y& G6 @' q( |  F我始終覺得,雙腿同下體所有毛都剃光光- [8 e9 y: k, N2 M$ H  Q  ^
已經係最性感
5 I1 t! U% R4 d# @; U  {) }. Y5 h) b4 E6 J& a
我下面剃不會

回復 12# joey221 的帖子

我也有同感

引用:
原帖由 MsCarman 於 2019-6-21 00:48 發表   
7 E: e" v6 r% t/ C9 K3 B6 N. x我也有同感
6 j6 u8 b0 D6 S' L7 }/ {/ Y4 d% _& ?! D. S6 O4 G* F! s
看看我腿