嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

比丁字褲更性感的c字褲

比丁字褲更性感的c字褲

http://www.youtube.com/watch?v=8Z6OxC2p3J8&eurl=http%3A%2F%2Fkingtam.『2009-07-12』.com%2F2009%2F06%2Fc.html&feature=player_embedded: n, j' m5 d' {! r
" t* v! }3 }2 N2 c6 G
睇完覺得確實很有趣~
; g! J8 L6 W- G1 ]/ Z" W7 V$ h4 X3 u, P
有冇兄弟姐妹想買條黎玩下呢?
; k6 X  r5 C0 d, j9 z( k) s6 J$ V" l4 ~8 M
不過我諗連女仔都著唔到
5 Y6 e% l- |2 U! K因為條褲褲真係冇野痴住.......+ s. ?8 Y% p" Z  I- W% s

( c3 R. n( O8 A, X: ~[ 本帖最後由 leelily 於 2009-7-21 00:57 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
呢款究竟點樣先唔會跌落嚟架呢

不错不错,我也想弄一个来试试

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-7-21 10:34 發表
2 v9 @* f: M9 E1 i% Q/ N' s: l$ s呢款究竟點樣先唔會跌落嚟架呢
$ r( f9 j* `2 Z- t/ ~. r7 \咪就係...冇jj 時咯...
: ]  v9 R- s# u5 f; Y; i其實佢似髮"cool" 咁..只不過佢唔係戴係頭度

引用:
原帖由 ladyboyjohn 於 2009-7-21 11:12 發表 , ?5 z0 W1 E' E' Q" p* t
不错不错,我也想弄一个来试试
/ `$ h0 _  j. n8 ]: O+ C
香港yahoo 有得賣....$6x 一個

我反而覺得男仔整到著到易過女仔,, ?7 K3 y, l$ i

' l7 G  n' g5 s只要前掩加闊,入面再加條橡筋扣住袋袋就可以固定.

引用:
原帖由 leelily 於 2009-7-22 15:08 發表
) V* V; ?$ m! r' Z# v我反而覺得男仔整到著到易過女仔,
  S9 C+ {. i& m; B/ v. |- b
& @% Y/ z! j7 [3 q3 |) Y只要前掩加闊,入面再加條橡筋扣住袋袋就可以固定.
+ f2 `+ t+ J9 }- z3 _* M哇!!!咁咪超痛!!!得人驚!!!

妳好,多謝妳的介紹這樣內褲十分性感

我也在雜誌看到呀, 要著到唔跌真係有d難度喎

如果想買係yahoo要打咩keyword???

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-8-10 20:55 發表
+ {2 k; @; O3 J6 e9 M2 t3 I/ h$ Q如果想買係yahoo要打咩keyword???
# y) B% d) R! j# l$ j; D

7 [3 b1 j$ u( }# O2 Wcstring0 r2 R) `0 C' b4 @0 M

, k; R+ ]# X8 n$ }# [* ^5 L( O3 h2 Bhttp://hk.search.auctions.yahoo. ... mp;cat=0&type=0

呢款究竟點樣先唔會跌落嚟架呢

想不到马来西亚ebay也有的卖。

依家d 價錢降o左唔少喎) [* A6 Q2 w0 z3 h  \3 m! I( [
攪到我都想訂個黎試下添

想知會唔會跌, 可以買一個粗邊髮cool試一試~~~

妳的介紹這樣內褲十分性感

反地心X力!!????

thx for sharing...........

夾住都唔舒服啦