嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

比丁字褲更性感的c字褲

比丁字褲更性感的c字褲

http://www.youtube.com/watch?v=8Z6OxC2p3J8&eurl=http%3A%2F%2Fkingtam.『2009-07-12』.com%2F2009%2F06%2Fc.html&feature=player_embedded
1 _" @" B  ^3 f# s+ y+ n; j( z
$ d( W# _2 d$ q- L$ S睇完覺得確實很有趣~
6 r" m. k; |7 _1 }
" k3 y) o/ X, h+ Z0 y0 p# C有冇兄弟姐妹想買條黎玩下呢?/ D0 M) G. c, p  R

, p3 c' |8 d% _" @% d不過我諗連女仔都著唔到
$ v6 M; H) ^  X  ?因為條褲褲真係冇野痴住.......
& s) y! F  R/ S5 A$ {0 W. e/ P2 p# i" [3 N
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
呢款究竟點樣先唔會跌落嚟架呢

不错不错,我也想弄一个来试试

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-7-21 10:34 發表
: B  S& N9 w% D+ E4 A9 D- B* K9 [呢款究竟點樣先唔會跌落嚟架呢
  j& `5 n8 T' W8 \咪就係...冇jj 時咯...* G3 w8 E; t# ?0 }' G% f$ }
其實佢似髮"cool" 咁..只不過佢唔係戴係頭度

引用:
原帖由 ladyboyjohn 於 2009-7-21 11:12 發表 ' Q1 u0 n9 ]  w6 i1 ^) Z$ J
不错不错,我也想弄一个来试试
" i- n, B# ]+ [. O香港yahoo 有得賣....$6x 一個

我反而覺得男仔整到著到易過女仔,' ]* a1 M' n& `- y0 N8 g& E/ p! ~

5 q) {; P# Y) {9 r$ G只要前掩加闊,入面再加條橡筋扣住袋袋就可以固定.

引用:
原帖由 leelily 於 2009-7-22 15:08 發表
6 q4 D6 N/ ]! O/ [4 b6 D我反而覺得男仔整到著到易過女仔,
. i: H" V+ e& b; o$ ]9 g6 ~8 V" m0 G7 x0 I( Q
只要前掩加闊,入面再加條橡筋扣住袋袋就可以固定.
0 {( ^+ _5 s* N2 `* _4 R
哇!!!咁咪超痛!!!得人驚!!!

妳好,多謝妳的介紹這樣內褲十分性感

我也在雜誌看到呀, 要著到唔跌真係有d難度喎

如果想買係yahoo要打咩keyword???

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-8-10 20:55 發表 ; [; p3 ]: Y& ]: b8 |
如果想買係yahoo要打咩keyword???
: T% g( H) p4 |+ ]2 O- @3 E

; I0 e# q1 Y# wcstring" U% i+ D% N. s$ o0 y0 r

, G" I8 j* L# t& k" u' W, P4 ?http://hk.search.auctions.yahoo. ... mp;cat=0&type=0

呢款究竟點樣先唔會跌落嚟架呢

想不到马来西亚ebay也有的卖。

依家d 價錢降o左唔少喎
. U0 A* q' ?0 h" F( {4 {  B$ J攪到我都想訂個黎試下添

想知會唔會跌, 可以買一個粗邊髮cool試一試~~~

妳的介紹這樣內褲十分性感

反地心X力!!????

thx for sharing...........

夾住都唔舒服啦