嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

呢個天氣著長boot 肯定焗到隻腳好臭 ( e- ^% r0 ]6 K' v- V- T. |
借黎索兩野得唔得
" V$ X! l# n0 {3 h- d. ]# D. `% T( Y5 [) }, S) F
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
very nice

衫同裙好靚,可惜30幾度大熱天著長boots 有點格格不入

回復 1# roseangelmo 的帖子

好靚喎。。。。good good good

好靚

你好靚女呢。 得閒一齊出下街啦。

add 唔到你...add me wechat Joey-CD

好靚呀

引用:
原帖由 squirrel99 於 2019-6-18 21:42 發表   & ^: R5 B; \# F3 _' s$ V
呢個天氣著長boot 肯定焗到隻腳好臭 * a0 I2 M, H- J, ~* e$ p& Q
借黎索兩野都唔得
8 X) Y9 X% c& d4 ~$ n/ N- ?- H$ G  w6 t5 A$ r  G. X
Bra 底,應該好重口味v6 g# a2 F7 d+ P+ H( n$ x  a
(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 iiluvcd 於 18/6/2019 22:30 發表   6 W% g8 S: H9 ^0 w8 |& B: x
衫同裙好靚,可惜30幾度大熱天著長boots 有點格格不入
7 o6 I, E8 M5 F6 Y0 v% I9 f

. q+ j# r% _+ D. g- P$ r
, A. }( D( H6 ]" t我都明係好格格不入,原因係我小腿不好看,唯有認命!

引用:
原帖由 roseangelmo 於 2019-6-19 10:19 發表   ( m$ b3 @: Q0 d+ H* f

- W; D. W3 M5 m$ l+ C  Y6 j: q3 x7 q& c% m: u# s: X" i
- o% Z, c0 I/ G7 A) d' r
我都明係好格格不入,原因係我小腿不好看,唯有認命!
1 j8 l& y; Q6 r4 t2 z; O5 O
: t6 ?+ r; w! q1 z" \! S6 V
我都見,有小姐穿短 boot
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 19/6/2019 10:39 發表   
% R, D  I! B' v. s* M
3 v9 y; x4 z" Z4 D
: `9 u# I8 c! ^8 B! q* l
8 Q( t+ [2 y& @" k; M我都見,有小姐穿短 boot
( }; l- A" D! g4 ]7 |7 V; ~3 {
, {" c9 l- V; \+ o4 L1 h2 X
- s: S9 ^# C! X有考慮過!但始終唔襯我!

雖然上面好夏日
; m. O* A4 I" p# `) O0 U0 N下面好寒冬! b: G( K9 S2 c

( M1 {' D! s0 B) B. o6 n但配埋都未算太違和
# o- E$ f6 X8 ?  pbody 好slim 呀
  b1 K7 m# y; `4 D著得好好睇

夏天長boot不會好怪咩?

夏天長boot不會好怪咩?

引用:
原帖由 roseangelmo 於 2019-6-18 08:23 發表   
9 ^, s& p- w5 I9 z8 n天氣炎熱,當然要穿背心短裙吧!但腳唔靚!唯有穿長 靴掩飾下!
* H9 e6 H, V  G3 e; \, I  I9 s; C今日去銅鑼灣行!希望見到有心人同我say hi吧!
" S$ ~' Y( E1 A0 ?
短裙和大腿都很好看

身材一級棒的妹妹

Nice

好高興返到嚟喇!!又見到大家好了!