嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

呢個天氣著長boot 肯定焗到隻腳好臭
/ {5 m. o" s! \: M# ?借黎索兩野得唔得 . t8 C+ o/ w& I

+ t! J$ p. q7 ]1 Y" h. [[ 本帖最後由 squirrel99 於 2019-6-19 11:15 編輯 ]
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
very nice

衫同裙好靚,可惜30幾度大熱天著長boots 有點格格不入

回復 1# roseangelmo 的帖子

好靚喎。。。。good good good

好靚

你好靚女呢。 得閒一齊出下街啦。

add 唔到你...add me wechat Joey-CD

好靚呀

引用:
原帖由 squirrel99 於 2019-6-18 21:42 發表   
- d5 d  Y6 a! P  l: K7 j' F) t' S呢個天氣著長boot 肯定焗到隻腳好臭
3 O5 z1 I$ ]( ^* h: G% @4 o& I借黎索兩野都唔得
5 G- [  A5 O: y& {" l
& C, G# l& o8 Y7 s# W' U" g2 m; \
Bra 底,應該好重口味v# d6 ^/ v, \& k: w  x
(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 iiluvcd 於 18/6/2019 22:30 發表   
. S+ {& y) c, }* P2 o" R: c衫同裙好靚,可惜30幾度大熱天著長boots 有點格格不入
: V: t0 o* d& W
2 J1 H7 u8 ?: ?% i. Y

{8 o6 X, ^, \$ h! ~6 b1 P  Q我都明係好格格不入,原因係我小腿不好看,唯有認命!

引用:
原帖由 roseangelmo 於 2019-6-19 10:19 發表   + t& E5 ?* S; `$ |: l! b2 g
- i) }5 v. B7 ~  b! k
! o6 @" O0 O  f- g4 c1 B
4 C% d# |( ?* m; D; [1 w
我都明係好格格不入,原因係我小腿不好看,唯有認命!
# s: D4 ]+ f! g
9 ~: C9 ?  a% X- b; h) H7 B. t我都見,有小姐穿短 boot
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 19/6/2019 10:39 發表   
: `4 Y4 u0 u( T- B3 y' r) A, J7 h. L+ {1 w7 ^# z

# O7 [5 M$ X: d* s& n5 d% \+ e' U# `+ c( K
我都見,有小姐穿短 boot
- G" h: _+ Y0 q2 O( i
4 t$ J/ y. Q2 @' r" r) H$ L
( f4 E" y! V) e. S
有考慮過!但始終唔襯我!

雖然上面好夏日. Z* F* T7 O8 U) l1 N
下面好寒冬) K3 S! Q' W5 p/ \
/ s* s( W- N4 {& f" {
但配埋都未算太違和  m: D# c# I8 H9 a# k* {
body 好slim 呀+ o0 |; w6 l) R( Y% `0 I4 [
著得好好睇

夏天長boot不會好怪咩?

夏天長boot不會好怪咩?

引用:
原帖由 roseangelmo 於 2019-6-18 08:23 發表   3 @: ]" p+ u/ D0 \' e
天氣炎熱,當然要穿背心短裙吧!但腳唔靚!唯有穿長 靴掩飾下!6 g2 z5 O$ ^0 U9 g) Q
今日去銅鑼灣行!希望見到有心人同我say hi吧!
5 G- K9 p# O' e% v9 @短裙和大腿都很好看

身材一級棒的妹妹

Nice

好高興返到嚟喇!!又見到大家好了!

最近訪問的版塊