嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

呢個天氣著長boot 肯定焗到隻腳好臭 9 n( E( N9 L2 i/ `  w
借黎索兩野得唔得
% N# V$ n+ ~0 N# j, u% l0 \3 X! j
% \# a9 s- |6 E4 r7 R[ 本帖最後由 squirrel99 於 2019-6-19 11:15 編輯 ]
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
very nice

衫同裙好靚,可惜30幾度大熱天著長boots 有點格格不入

回復 1# roseangelmo 的帖子

好靚喎。。。。good good good

好靚

你好靚女呢。 得閒一齊出下街啦。

add 唔到你...add me wechat Joey-CD

好靚呀

引用:
原帖由 squirrel99 於 2019-6-18 21:42 發表     X9 E$ O* @1 p4 P
呢個天氣著長boot 肯定焗到隻腳好臭
) i" n, q& X7 A5 o借黎索兩野都唔得
' j2 s) W; s7 P! l4 C# J  M% C9 O" R7 }/ p
Bra 底,應該好重口味v
. d# A9 I0 i6 W(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 iiluvcd 於 18/6/2019 22:30 發表   & w) e+ w2 a( Z& w+ c* M
衫同裙好靚,可惜30幾度大熱天著長boots 有點格格不入
7 X- J# ~5 `6 c. z% O( W
+ p! n* y* o" Z- y; v% ?$ O, ^

/ Y+ h$ n/ H! M- j9 \我都明係好格格不入,原因係我小腿不好看,唯有認命!

引用:
原帖由 roseangelmo 於 2019-6-19 10:19 發表   + |) x9 o' W; K+ ^; \5 i( P

7 m& |/ a! u+ a2 n- h( O4 T
2 i  m) S8 P2 S% r4 Y8 `& `! W/ D3 F' j9 }4 ?) L) a
我都明係好格格不入,原因係我小腿不好看,唯有認命!
# N: D' p  G$ b( n4 D

5 T/ O3 K- ^* q* r: j" K我都見,有小姐穿短 boot
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 19/6/2019 10:39 發表   # w. S, E4 F2 {4 B5 ?
, |0 a2 N$ x9 ]
& {* }2 o7 W& M, H
1 G: R5 z# P; }& S2 s! |  O
我都見,有小姐穿短 boot
; d* b# T6 z) S  @# C: e
& u- w& O, ]5 b. m: z5 U: s/ X/ e) Z
有考慮過!但始終唔襯我!

雖然上面好夏日8 H' O& C. T. C
下面好寒冬) U6 F/ Q/ _/ F1 |7 s) o2 M

b2 N. r: {% P9 \6 p0 x. U但配埋都未算太違和
* m2 I; w+ B9 N) P  Z) P( g4 [body 好slim 呀) E* u7 P! c4 Y- n3 m
著得好好睇

夏天長boot不會好怪咩?

夏天長boot不會好怪咩?

引用:
原帖由 roseangelmo 於 2019-6-18 08:23 發表   + g( X7 E7 j& ?/ _& u
天氣炎熱,當然要穿背心短裙吧!但腳唔靚!唯有穿長 靴掩飾下!
; @6 ~2 g. [/ h1 t! b! K, |. Y5 F5 T今日去銅鑼灣行!希望見到有心人同我say hi吧!
* d- `# \  c" f; Z
短裙和大腿都很好看

身材一級棒的妹妹

Nice

好高興返到嚟喇!!又見到大家好了!

最近訪問的版塊