嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想問大家會唔會用男裝身份去買女裝?

7 A% K8 y* A0 N- k6 t' Q; o3 Q3 X$ H; ]3 e0 I5 A
如果會,大家會去邊度買?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
以前有試過係女人街|/福華街買內衣褲,而家都係淘,冇咁尷尬

我反而覺得CD買重尷尬。
' ~$ c. j$ ]9 l: w+ K5 @男裝買好好多。! ~& }. p: I; U; M" _4 {2 t, t
咩店鋪都會…

我會喔,可以話喺幫女友或者老婆買,不過就唔會現場試咯
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

上星期先男裝買完....店員見R望住條裙咁耐,仲拎落黎比我睇* d6 h* A' _; ~* M* p
我仲指住牆上張相話呢條我都有/ d4 D- J; g9 @% ~: c, _
7 E  W: G. O( i1 V. B$ z9 j" ~5 L. i
女裝行得多,反而無買過 XD"
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

其實男裝去都無咩特別,我經常男裝去6ixty8ight買bra同底褲

男装去买女装は问题啊

引用:
原帖由 中國人 於 2019-11-11 14:51 發表   . t, x" \2 k# U8 I  v
其實男裝去都無咩特別,我經常男裝去6ixty8ight買bra同底褲
1 d( {2 e$ d8 E" B+ s9 c' j
! n, H, ]; @; D3 B4 J1 u
我都,有去 68 看看% n( O; K1 C6 h# S- |9 w9 X
(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 maymay55699 於 2019-11-11 03:04 發表   
5 k) L: [$ h5 g5 h* F& \* Q7 o想問大家會唔會用男裝身份去買女裝?
7 J0 ~6 w4 ~: O" @+ h; U1 a6 ?  C' v8 q( |' o- i
如果會,大家會去邊度買?
% A8 u1 x0 ?/ y  D) u
3 w: u- n5 Q1 n, ^
我以中性打扮,穿著䯳身衣服

有乜問題

本人(男性)有一次經驗,走入專買女性內衣店,買性感內褲,當時真係有點尷尬(係女售貨員),咁個女售貨員同我講又乜尷尬,現在都唔知又幾多男人來買!(買來自己著)

引用:
原帖由 Qwer1967 於 2019-11-11 20:36 發表   
3 }7 g, }. d: b$ H! ~- L本人(男性)有一次經驗,走入專買女性內衣店,買性感內褲,當時真係有點尷尬(係女售貨員),咁個女售貨員同我講又乜尷尬,現在都唔知又幾多男人來買!(買來自己著)
: _, v3 k) n7 e7 X, k' ~" G1 D4 \

3 V( B1 Q, B" Z- Q1 O4 |1 l我在國內,入試身室,試朿身內衣也無問題

引用:
原帖由 joey221 於 2019-11-11 22:32 發表   
8 f; Y0 F2 q! ]) j9 _. I! S0 ]: T& [) [- |
9 Z7 l( N. J5 K; ]( n) @7 R% R
我在國內,入試身室,試朿身內衣也無問題
! {# U$ v, A; H# w$ {8 m2 h( Q" K% k9 D( Y' i0 y4 D
太好了
2 V9 y0 E# ^! D' w(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

真系???男??女?
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

我都有在旺角女人街買女裝,冇乜問題

引用:
原帖由 misslady 於 2019-11-12 13:20 發表   ) v+ m$ v1 t6 E9 J

1 M, Y! f& @, m" r: G3 q) G" c, W  {
太好了
& [, ~" I# M4 W3 S; A(*^o^*)
+ n5 p- K2 ~5 h3 k: t
2 C0 b+ \( ^" u! n: W; ^* ^於國內超市,通常有內衣櫃位

我男裝買過幾次女裝  f2 u& G; m/ o  w( y2 @
不過都唔會將實話係自己著,亦都唔會去試衫" q! ^+ n: J- z& H( Z: O
做戲做全套
" V5 v! \6 t! @) E) M9 H2 ^提早手機入面打好shopping list或者size3 J' c/ x5 M" p5 r3 |& E% ~/ M
扮作幫人買,其實好輕鬆2 N# P, Y+ K; K) Z0 X) v8 r
「GF矮過我小小,不過佢好肥,blabla...」

唔敢啦,買都上網搵鋪頭買

臉皮要厚!如果問起,就實話實說。

引用:
原帖由 maymay55699 於 11/11/2019 03:04 發表   
% g9 y* G" r) }0 o! ~想問大家會唔會用男裝身份去買女裝?
' e+ \- ~, \8 C% j; I
8 ~& j9 a. ^; w; k. W- I+ f% W如果會,大家會去邊度買?
! P7 ~' [/ v" q" y' u以前在香港還沒全天候女裝的時候常這樣做啊~~通常去旺中買…

引用:
原帖由 心若詩意 於 23/12/2019 03:13 發表   ; T  Q: s; o; Q7 x
臉皮要厚!如果問起,就實話實說。
: R2 D) S, ~0 g" H  \! I. z) I. ?7 t
我會被對方自動假定我是買給女友…