嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家穿泳衣會怎樣收藏下面呢

大家穿泳衣會怎樣收藏下面呢

我啦,我會向上擺的啦/ D# s% a& ]  U) n; Z

% D1 f0 V0 n  E% O9 m也有聽説過有些人拉去胯下,
. C& I" |/ Q5 D, x: _3 r再用袋袋皮兩邊夾住,甚至乎推入身體啦,
& C( F- r4 {; ~" M# a) \試過是做不到,膠紙不夠力而且皮膚敏感啦,
% j" i" M: p2 B- [& T# f8 m膠水拆開又很痛和有膠水粒粒不能除去。
! t5 Y  B5 @0 k6 Z5 x
, H% C: G3 a9 P+ M% v看聽過有人在泳衣三角位開洞,把下面穿過去,$ O: ?1 S$ K* w2 F4 @- a
這不是沒有意義了嗎,我是這樣想。- z: n5 Y5 [9 k/ i0 x( B
7 l' O6 P" P! l) h. A
這個真是聽會回來,我估係吹水吧,自己也不信,; C3 N# j8 ~+ J2 T- d( O
就是可以插入後面,不可能啦會斷的啦,硬了也沒這麼長。
7 w7 w- R" s! g5 J0 E4 T
3 R( d9 f+ @' q, y不過就是説,是 (A 向上) 還是 (B 向下) 擺然後穿泳衣呢。
" z( ]5 r3 y. F$ Z$ D6 ~9 `1 ~' F; J" y
不知怎樣開投票,哈哈
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-11-12 17:18 發表   7 K. V# Z3 b1 o) L& Q" N1 M6 P
我啦,我會向上擺的啦( U" o6 E- p0 L: V) M0 s8 M

* S) ?& t! X7 [  z- z$ b- n也有聽説過有些人拉去胯下,
* T, V$ t2 H% t+ R% B/ e再用袋袋皮兩邊夾住,甚至乎推入身體啦,; ]" U3 j# w% K; w4 N( Q
試過是做不到,膠紙不夠力而且皮膚敏感啦,; x$ b7 m# N8 L/ _( S. N0 R. p) s
膠水拆開又很痛和有膠水粒粒不能除去。2 Z6 |5 Y/ _( j. D1 C
; d; K& p0 O& A/ s) H/ N
看聽過有人在泳衣三角位 ...
; p% i& S: z9 v

5 F9 F3 h' r( N% k  }6 G% c0 d我少穿泳衣

我放向上

向下放,不過扯時會痛$ T( Q* n, \# T
向上放 要著裙款泳衣

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-11-12 19:55 發表   
/ U7 R) [# \/ O# U) h9 \+ Z我放向上
- Y, T; q& o8 ]% s. G+ S3 R  ?
/ M* A# U6 Y, y3 q/ ?+ J5 M7 j我都係,但包皮會先反出來嗎?

引用:
原帖由 fish 於 2019-11-12 22:31 發表   
3 a0 E6 |' E: p: n( O向下放,不過扯時會痛% w0 I  @" l  G- d
向上放 要著裙款泳衣
3 K# d, M) d; P! h8 }: y  ]

1 l$ Q: d* `1 I. N! L" k向下放似乎沒有那麼清爽,% K0 J" U. R% U* Y% r, c: F# b7 q
你意思是硬的時候會勒著嗎?
( d7 c2 D' r5 z  q7 J. W3 w, x' T
7 M* l7 S& L# Y分享一下我的啦,
$ s# F9 I9 T: i4 ]我會硬起來之後先至穿泳衣啦' K/ I! g6 f7 {# D; y

9 V0 n$ a' a& g% g. u還有就是,你會先反包皮
# F5 i+ W1 J5 O$ Z還是等下面硬起來自然會反開嗎?

高叉的好难

硬咪向上放,軟咪向下放lor

回復 1# mizugi2018 的帖子

一定要搭絲襪才好收JJ

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-13 10:06 發表   
% @/ X0 M5 A! @6 @硬咪向上放,軟咪向下放lor
- F3 y6 l% X1 \/ ~2 n) K9 ]* x5 v7 L" }+ p% s! @
向下放穿了後硬起來不會痛嗎?
5 j+ I% U" P# J2 o  l* d5 d$ N意思是先弄硬才穿嗎?我指是讓下面有些前液才穿。
. U$ m% ]2 ^: y7 L* A8 s( J& }* S, U$ T- Z! Y
那麼你會劣開包皮還是不會呢?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-11-13 12:34 發表   ; L6 N$ h8 q# N$ H+ q# m$ b
  Q3 C% e$ }0 D) c! t9 A

: [( _* B9 {  h) }) G; |7 T向下放穿了後硬起來不會痛嗎? . }# P) a; u! \8 c4 t) ^. q) j
意思是先弄硬才穿嗎?我指是讓下面有些前液才穿。% X0 {" i$ j3 d( v
/ n& }; O- z: J! P0 |
那麼你會劣開包皮還是不會呢?
  u: F! J' T; B( e4 e唔會痛啊,而且我唔會比前液整污泳衣,同埋我唔會劣包皮

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-13 14:20 發表   ' s! |8 |8 j; @8 i
! U9 z3 v! f  q! W' u! U
唔會痛啊,而且我唔會比前液整污泳衣,同埋我唔會劣包皮
5 ]( P6 W) `) M8 R4 d5 `! G, n( I, S- m4 ?! G9 ^; p! l
會這樣出街嗎,穿賽衣在底?1 L- m1 C0 t9 g( l" H8 e; ^/ V

! m& o6 [4 S. D" ?( }, v1 ~我在想,如果賽衣可以貼緊,# |. g: F* x6 |1 o! a  n! h9 c' j2 v
那麼行路時候有前液,包皮和龜頭底那個位: j3 V- o8 M5 L$ h6 e
應該會很舒服

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-11-13 14:33 發表   1 W8 v; |" s5 h/ C
  E) E: z& O- \8 _

. m, ^9 Z9 K: X& _! X5 i% h( q( z會這樣出街嗎,穿賽衣在底?+ c* ]2 c" D! u5 n

2 Y, l  D& L, @4 Y) c  {  E我在想,如果賽衣可以貼緊,7 {( ^: N5 D; |
那麼行路時候有前液,包皮和龜頭底那個位
+ p$ s0 ~$ z5 v% k& U應該會很舒服
, F  Z6 ^0 ]: Q% i
好少會著出街啦,去廁所唔方便

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-13 21:06 發表   $ [% v: k; S& }4 f
" R  t# `) t% K. T
好少會著出街啦,去廁所唔方便
- [7 b% P1 C9 Q6 H3 I6 o
以前試過著短袖短褲個d防晒泳衣係入面,去廁所要除埋上身衫,試過有一次入到廁所全部廁格都有人去唔到,差啲瀨尿
' y0 i/ f; N* q( o' h自始之後再係咁著都唔敢等到急先去

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-11-13 23:29 發表   
3 j; ?/ H9 e! O* j; J9 k* R8 Z" i; k5 G! E' h8 E7 E7 |
以前試過著短袖短褲個d防晒泳衣係入面,去廁所要除埋上身衫,試過有一次入到廁所全部廁格都有人去唔到,差啲瀨尿
8 ?8 U9 }' G# o4 |  X自始之後再係咁著都唔敢等到急先去
! E' l7 l6 F) d4 z  `& f- L! Q話你著防曬衣咁大膽啊,我淨係夠膽著一件頭泳衣咋。。。& x: W6 c4 j' P& K' m( c! O0 z
我真係好驚要去廁所嗰陣先咁麻煩

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-14 00:01 發表   
2 E0 W9 `  \( z. J. a0 N& R' g6 W
+ f, j5 A) p5 }4 `# M話你著防曬衣咁大膽啊,我淨係夠膽著一件頭泳衣咋。。。
; K$ D) ?0 |4 R: n/ x" b% ]2 Y# B+ n我真係好驚要去廁所嗰陣先咁麻煩
2 c& {0 k6 e8 j$ C# X4 t多一層短袖短褲係入面個感覺真係好唔同好舒服

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-14 00:01 發表   % r9 z3 U% V& H+ w3 i( W
/ U4 `$ G* M! g# l3 Y5 ]" Y1 a% T
話你著防曬衣咁大膽啊,我淨係夠膽著一件頭泳衣咋。。。3 p% P, b. ]* x/ k
我真係好驚要去廁所嗰陣先咁麻煩
# ?- v9 A6 k! r, `* F

9 w/ q1 i8 K8 H% c/ ]; Z一件頭都要係三角或短平腳,唔係去廁所就真係

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-11-14 03:13 發表   " M1 |* N. K: g  K% [! G

5 J/ H# ]( K, t9 z1 i多一層短袖短褲係入面個感覺真係好唔同好舒服
' Y$ k6 w: L  \6 Y, K& n
7 q# J, t' B. j. i* q同意,真的,但不會去太遠# y: S, w4 h( v# ?" x# X* C6 m
落街食個飯,落海皮行下跑下步就還好% o% y2 S  U/ z0 u
9 _" Z& j7 W7 f. W/ h5 e
短袖短褲連身防曬衣加件長袖單車衫踩單車有冇試過?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-11-14 13:22 發表   % j, r" n1 N2 k# o3 Y) a* X# ^/ U
9 R) G2 o' w' c8 [0 @7 N

* }+ f* r( i( x: \! ~) ~7 @' m同意,真的,但不會去太遠# M& i9 J+ ~0 I* x6 u7 x( X
落街食個飯,落海皮行下跑下步就還好
* v9 Z3 F+ j% O9 Q; f' S$ e& w  O+ o7 K! D. C
短袖短褲連身防曬衣加件長袖單車衫踩單車有冇試過?
- `- Q8 k  m$ w2 p5 G, W4 h即係下身露件防晒泳衣出黎?  無試過呀, 不過有諗過就咁著件長身少少既上身衫係街行, 不過唔夠膽最後都係無試過放棄左
. r/ Z7 S0 m5 P% s% r; j. M通常都係著係入面當底衫褲

向下放,試過著去游泳,冇問題。一定要控制住