嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家穿泳衣會怎樣收藏下面呢

大家穿泳衣會怎樣收藏下面呢

我啦,我會向上擺的啦
6 H. N7 E% h! z) p
+ a2 a# g3 ~0 _  u  k" E也有聽説過有些人拉去胯下,
$ ?' N( j: R1 U1 U5 `! i再用袋袋皮兩邊夾住,甚至乎推入身體啦,
" }: Z) M# W' Y( M' |) i  i試過是做不到,膠紙不夠力而且皮膚敏感啦,
& _. S1 A! ]+ U% h$ q膠水拆開又很痛和有膠水粒粒不能除去。) M* g# C, |1 O/ ^2 _' K" r
% l! A! l+ i' p, v: p
看聽過有人在泳衣三角位開洞,把下面穿過去,
& j- v4 f1 \8 c  M這不是沒有意義了嗎,我是這樣想。; N) }) @. H# u0 R. `; T
3 F& o9 F3 E6 `8 q- |$ T4 m6 L# i
這個真是聽會回來,我估係吹水吧,自己也不信,/ M; W! U8 _5 z' j. ]
就是可以插入後面,不可能啦會斷的啦,硬了也沒這麼長。2 a% a7 R* S7 x6 s

4 G3 w% D; f0 A7 c% i. b- Y不過就是説,是 (A 向上) 還是 (B 向下) 擺然後穿泳衣呢。
$ c9 `# P/ v$ b: ~5 o
" T+ a3 n* N7 i0 n不知怎樣開投票,哈哈
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-11-12 17:18 發表   
0 t  h/ ^2 I, g  p) p, G我啦,我會向上擺的啦$ m$ b- ]# d: x" r4 k2 g' n/ n2 O

. n# l: d9 \% E( _. m+ j% s! G( A也有聽説過有些人拉去胯下,! R) U1 S; m- ^+ z8 p0 ?
再用袋袋皮兩邊夾住,甚至乎推入身體啦,6 L" Z  K* T- T3 X$ u0 ~5 m
試過是做不到,膠紙不夠力而且皮膚敏感啦,
2 \+ m& s3 U4 i: z膠水拆開又很痛和有膠水粒粒不能除去。/ l) w* l$ j/ w# i8 f- y% l  F& `3 E
# u; J) Z! v" O* ?& d
看聽過有人在泳衣三角位 ...
9 T- V/ S0 t' r) t  L$ k
  M' S- T' {, i2 r我少穿泳衣

我放向上

向下放,不過扯時會痛( R1 y7 H$ r- r9 Y7 O% L& U5 R
向上放 要著裙款泳衣

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-11-12 19:55 發表   % }% P' x, z2 H7 U, [
我放向上
" \) O* e! i2 Z% S

( F' @1 U- v1 V# ?3 O0 r我都係,但包皮會先反出來嗎?

引用:
原帖由 fish 於 2019-11-12 22:31 發表   
- n$ N" ?; n# f  R( h向下放,不過扯時會痛
! u( ^+ Z" ?3 x/ a, Z" t  q向上放 要著裙款泳衣
' c) K. \' a7 V7 @8 R+ O! Z0 t0 F
向下放似乎沒有那麼清爽,
5 Z! s0 c& c& u: T% I你意思是硬的時候會勒著嗎?
0 Y3 V+ z2 p. R* [3 b& f, K0 _. e
( P# _, O; m1 s, i* w分享一下我的啦,
% Q* z6 G5 u' A% y3 M8 l+ V我會硬起來之後先至穿泳衣啦8 a7 W% K/ M7 u1 ?% p" Z
' ~! ?3 A, J( y) u0 R
還有就是,你會先反包皮, I* j+ S( x1 ~' E. T
還是等下面硬起來自然會反開嗎?

高叉的好难

硬咪向上放,軟咪向下放lor

回復 1# mizugi2018 的帖子

一定要搭絲襪才好收JJ

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-13 10:06 發表   
2 D. k( M* W. P! l硬咪向上放,軟咪向下放lor
. f8 G, d2 J: h* K0 q9 V- x
1 {; ?& ^4 m/ N2 \: I4 Q
向下放穿了後硬起來不會痛嗎? 3 S6 ~% Z  |  ?. d
意思是先弄硬才穿嗎?我指是讓下面有些前液才穿。. q8 w6 w) Y/ H3 a1 w3 W

5 b8 F( l& b2 [$ r那麼你會劣開包皮還是不會呢?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-11-13 12:34 發表   * q7 N  O; D! O/ @  g

" c3 T' p2 t: X2 s: E
6 E" f% P" C% F6 X向下放穿了後硬起來不會痛嗎?
$ J( ~0 a; J+ M- ^. b意思是先弄硬才穿嗎?我指是讓下面有些前液才穿。: N9 D9 k& J/ y
; w6 B# j; e8 g$ R$ O2 g
那麼你會劣開包皮還是不會呢?
# Y  |  D! K" C/ [0 D0 p
唔會痛啊,而且我唔會比前液整污泳衣,同埋我唔會劣包皮

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-13 14:20 發表   
/ T8 D9 c6 l/ C* m
  M$ x5 q+ a; w! B& U5 o4 f# i唔會痛啊,而且我唔會比前液整污泳衣,同埋我唔會劣包皮
" Q- Z! T4 j0 Q. h. j8 U/ R6 a' b. W
會這樣出街嗎,穿賽衣在底?2 U( Y9 k3 q7 u& |

1 q7 F/ M. r4 Z  |4 n+ A9 S我在想,如果賽衣可以貼緊,
1 J+ B( r, m9 u那麼行路時候有前液,包皮和龜頭底那個位" j$ Z: v& _+ D2 [5 r4 _
應該會很舒服

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-11-13 14:33 發表   
5 t. Q  L* l8 }6 k6 t5 p' d4 A& J+ [
7 o7 @/ n- O' ~; X1 m
會這樣出街嗎,穿賽衣在底?6 J$ u: ]: S& t3 d& b) i

( c/ _* `( s* ]我在想,如果賽衣可以貼緊,7 [. H  e. L2 C7 b' w& A
那麼行路時候有前液,包皮和龜頭底那個位  t1 A5 O% R# b& F6 Z
應該會很舒服
) h, r! L3 H' M" u$ C. c2 F. P好少會著出街啦,去廁所唔方便

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-13 21:06 發表   
) G1 N/ S; C: |/ |2 f9 p
- R6 G9 w# {5 l& O9 p0 o好少會著出街啦,去廁所唔方便
$ F0 }# J: a2 K! A0 _- @以前試過著短袖短褲個d防晒泳衣係入面,去廁所要除埋上身衫,試過有一次入到廁所全部廁格都有人去唔到,差啲瀨尿
* A- p, {  d: D( M" @5 M# l: T% G自始之後再係咁著都唔敢等到急先去

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-11-13 23:29 發表     J2 y! Z" V  Y
2 s/ C, a* g5 X( M9 l
以前試過著短袖短褲個d防晒泳衣係入面,去廁所要除埋上身衫,試過有一次入到廁所全部廁格都有人去唔到,差啲瀨尿
1 p( X7 i, D7 Y- C9 k自始之後再係咁著都唔敢等到急先去
( J& ?6 P2 Y, ?# r0 b
話你著防曬衣咁大膽啊,我淨係夠膽著一件頭泳衣咋。。。
* ]9 c  }( ]2 K) V我真係好驚要去廁所嗰陣先咁麻煩

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-14 00:01 發表   # I6 G/ Z! e! W0 y! C% ^3 Z

& t# I% I: b5 A* L' T  Z' X1 s話你著防曬衣咁大膽啊,我淨係夠膽著一件頭泳衣咋。。。  e, s' w* w6 }6 b5 ?  n. G* M
我真係好驚要去廁所嗰陣先咁麻煩
# `2 C6 V8 @7 f' S, H
多一層短袖短褲係入面個感覺真係好唔同好舒服

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-14 00:01 發表   " X, _* f5 {6 L, `9 L; j6 ?

6 U2 d7 R+ C( W# E. F話你著防曬衣咁大膽啊,我淨係夠膽著一件頭泳衣咋。。。
7 a8 l+ d6 y, m3 M* V我真係好驚要去廁所嗰陣先咁麻煩
3 v7 k$ w- O' ^$ F; M' n& R1 R, [- r- `) p# z) D
一件頭都要係三角或短平腳,唔係去廁所就真係

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-11-14 03:13 發表   
$ j2 q5 a4 x% z, c$ E5 I+ [  W/ ?9 a9 y7 i6 c! w0 C
多一層短袖短褲係入面個感覺真係好唔同好舒服
5 ~1 r9 }7 Q, i
' [4 k: t# q8 T, r$ a
同意,真的,但不會去太遠
% c, [$ b' M( a2 L) H( ~  [9 @落街食個飯,落海皮行下跑下步就還好
' l. s, I8 s  P: o/ _" [3 t/ K$ |
- v0 D6 W6 ?- X短袖短褲連身防曬衣加件長袖單車衫踩單車有冇試過?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-11-14 13:22 發表   
% z: g. V9 q4 F$ n) h* l3 E
0 x# A' p) W+ n) p) f7 x- R- x. u7 G- d  l4 T$ T
同意,真的,但不會去太遠
7 X6 }4 S* h. C! p落街食個飯,落海皮行下跑下步就還好
- _$ a5 t5 ]/ F, Z) F3 U% D- j4 k* X, G, H
短袖短褲連身防曬衣加件長袖單車衫踩單車有冇試過?
6 }/ K9 T  \! O( ?3 ^0 {即係下身露件防晒泳衣出黎?  無試過呀, 不過有諗過就咁著件長身少少既上身衫係街行, 不過唔夠膽最後都係無試過放棄左
) `6 J! f4 H; B2 `9 ^通常都係著係入面當底衫褲

向下放,試過著去游泳,冇問題。一定要控制住