嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家穿泳衣會怎樣收藏下面呢

大家穿泳衣會怎樣收藏下面呢

我啦,我會向上擺的啦/ \  I( \: }4 J9 l# ^

( u5 o: e/ k% G8 [3 d也有聽説過有些人拉去胯下,
2 d/ Y+ ?2 ~& {( D/ M, h# v再用袋袋皮兩邊夾住,甚至乎推入身體啦,( _( O, D( s0 m/ X. @; g6 {
試過是做不到,膠紙不夠力而且皮膚敏感啦,
. e5 L9 y7 y, ?3 G- v# O& a膠水拆開又很痛和有膠水粒粒不能除去。
! L8 ^- c4 ?/ a5 i: ?/ M2 u3 X7 Q/ o5 G
看聽過有人在泳衣三角位開洞,把下面穿過去,6 f5 Q5 q# @3 o% b/ u5 `
這不是沒有意義了嗎,我是這樣想。
* o- k* z0 w% T0 B" A, i  y2 `1 M
, S" ~6 \' Y' j$ o這個真是聽會回來,我估係吹水吧,自己也不信,
. c! i9 p0 N% Z, q5 N6 Z就是可以插入後面,不可能啦會斷的啦,硬了也沒這麼長。& A. L, i+ a. |9 a4 Y9 U

; F5 u" [7 q, i4 i: m* |! ]4 [不過就是説,是 (A 向上) 還是 (B 向下) 擺然後穿泳衣呢。2 ]. J4 u8 E0 f  N& h' e

4 s) R- r- s5 ^+ T! Z, C7 P不知怎樣開投票,哈哈
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-11-12 17:18 發表   ) v, N) i- q- D$ [0 M3 v; M
我啦,我會向上擺的啦' k7 q) u  G, T# Q# J9 h/ n: W: p! {
" M0 s  H- {4 ~1 P. o
也有聽説過有些人拉去胯下,
; w( |8 i* X: P* b再用袋袋皮兩邊夾住,甚至乎推入身體啦,$ l/ ~& }( f. B* [: V
試過是做不到,膠紙不夠力而且皮膚敏感啦,
" `% P. r; K$ n  i' y' c' k膠水拆開又很痛和有膠水粒粒不能除去。* b" R9 ?& C) c6 ?/ \/ O

; a# g; W$ v0 M; k  _看聽過有人在泳衣三角位 ...
* q0 Z# {  S# i: m+ z( p- a/ ]9 C! J" |7 T9 O
我少穿泳衣

我放向上

向下放,不過扯時會痛
0 v9 Z2 M+ h- H7 E, P7 J- E9 [# i$ W向上放 要著裙款泳衣

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-11-12 19:55 發表   . F2 v% ]3 X+ z) ^& k. }. @+ R' t
我放向上
' e3 p1 O3 {* j
; ^! ~% B2 I6 p
我都係,但包皮會先反出來嗎?

引用:
原帖由 fish 於 2019-11-12 22:31 發表   " u* J/ Y+ Y+ |5 T0 b  }
向下放,不過扯時會痛( l7 m; r. k8 q
向上放 要著裙款泳衣
+ M6 n8 |' y: v) b

! J* H6 @9 r) S% E& ~! [向下放似乎沒有那麼清爽,
5 u- ]" n$ b# [  w  y  B) D你意思是硬的時候會勒著嗎?
, u1 U: k2 T$ _& u9 k  b
5 s2 m$ i6 {0 N% e+ i9 O分享一下我的啦,
( y- T% V. T; `% N* l* r0 \3 [我會硬起來之後先至穿泳衣啦0 V  ^6 C* z8 d2 ^5 h: P  ~+ g
, T* T0 \" I9 g5 R: `  v) e
還有就是,你會先反包皮; M3 P9 i' _9 [( ?
還是等下面硬起來自然會反開嗎?

高叉的好难

硬咪向上放,軟咪向下放lor

回復 1# mizugi2018 的帖子

一定要搭絲襪才好收JJ

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-13 10:06 發表   
# U1 L, n7 E& I, d5 n3 z( V硬咪向上放,軟咪向下放lor
/ y: |9 W2 [2 _. m
7 m( o1 _2 T! r: O' l  ]2 h$ @
向下放穿了後硬起來不會痛嗎? . J8 g9 B' l4 @" G' k% A0 |
意思是先弄硬才穿嗎?我指是讓下面有些前液才穿。" V* K# J% F( H! l1 v! X" y

$ e9 I( k# B0 f) y& N/ |, P那麼你會劣開包皮還是不會呢?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-11-13 12:34 發表   1 o% h2 o, M: f$ U4 h
7 O0 N1 @+ z- S  t

v: r" E7 u' ?9 y1 `, g向下放穿了後硬起來不會痛嗎? ; T$ {- m% L! h5 X# a9 _8 e
意思是先弄硬才穿嗎?我指是讓下面有些前液才穿。
8 z) t' m9 S: i+ U; s+ L0 C4 p7 F4 `1 U, D4 h$ P. B* y& R5 X
那麼你會劣開包皮還是不會呢?
$ c0 B9 y2 f3 F9 e/ H) N唔會痛啊,而且我唔會比前液整污泳衣,同埋我唔會劣包皮

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-13 14:20 發表   0 i: d$ Q7 ~! _+ C" G1 b: o- r
) {  T% y8 m0 _( f
唔會痛啊,而且我唔會比前液整污泳衣,同埋我唔會劣包皮
: v) @) R. Y. q1 U
1 r3 W1 Q! S0 j; ~; P7 D會這樣出街嗎,穿賽衣在底?9 [( D8 |+ w3 Y. P3 u5 I
7 B! w7 n* O) R. F7 w5 j0 x5 m( M
我在想,如果賽衣可以貼緊,
! ~' ~: ^: R- z1 a那麼行路時候有前液,包皮和龜頭底那個位
2 _. I" Q3 O( O2 i應該會很舒服

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-11-13 14:33 發表   
& D" f. j' [) v4 w: \! B* |6 l
+ @, p, ?& e# f7 c
0 ?0 Z8 ^: X! }" S6 Y- O會這樣出街嗎,穿賽衣在底?1 u. N0 _2 d/ X1 x) ]- l& _; r$ P

- C3 |9 n4 h4 q, Z9 h我在想,如果賽衣可以貼緊,
" m" I- i" [7 q那麼行路時候有前液,包皮和龜頭底那個位
8 b* D2 v% K: I5 ?  G6 Y應該會很舒服
( S; P+ f+ z6 D6 i1 @. R/ t, j1 Z好少會著出街啦,去廁所唔方便

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-13 21:06 發表   $ ]8 B8 x% A0 t1 S
) F- [# s$ L1 ?5 [3 P5 |  u0 ~) o* g* C
好少會著出街啦,去廁所唔方便
( ~0 W1 v7 G6 y0 s8 V
以前試過著短袖短褲個d防晒泳衣係入面,去廁所要除埋上身衫,試過有一次入到廁所全部廁格都有人去唔到,差啲瀨尿
- T4 B: }* J# `6 e. S7 ~8 j! q! i自始之後再係咁著都唔敢等到急先去

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-11-13 23:29 發表   * l9 ^' Z, X/ c; @
0 t! w# m  y7 g) G
以前試過著短袖短褲個d防晒泳衣係入面,去廁所要除埋上身衫,試過有一次入到廁所全部廁格都有人去唔到,差啲瀨尿
( U- H1 E4 S3 O" L' n* x- g: Z+ t% _: H自始之後再係咁著都唔敢等到急先去
5 p9 E0 k6 V7 M, D話你著防曬衣咁大膽啊,我淨係夠膽著一件頭泳衣咋。。。
+ _( _: g2 t1 U+ R' V* b7 b我真係好驚要去廁所嗰陣先咁麻煩

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-14 00:01 發表   / U! l  k9 Y( `% }5 ?7 N
3 p& X+ x) ?! V9 s7 N* s
話你著防曬衣咁大膽啊,我淨係夠膽著一件頭泳衣咋。。。
3 }/ y! I6 C/ y# B& \/ [5 n  N我真係好驚要去廁所嗰陣先咁麻煩
6 o2 \9 Z  a( M6 N- J& @多一層短袖短褲係入面個感覺真係好唔同好舒服

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-14 00:01 發表   
% D" i: D5 n, }, p- Y, W5 z* ^5 M2 N$ P0 R' u7 M! h. o
話你著防曬衣咁大膽啊,我淨係夠膽著一件頭泳衣咋。。。
, g3 ]. K) ?  n; x- {我真係好驚要去廁所嗰陣先咁麻煩
) s" T3 s) Y' N& e, ~
) N4 Y$ W- K! k0 C' p一件頭都要係三角或短平腳,唔係去廁所就真係

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-11-14 03:13 發表   ; h: m& b/ O5 I, w% J" @

; ^- B6 G5 d7 R7 P+ w多一層短袖短褲係入面個感覺真係好唔同好舒服
  x7 j8 g1 s2 u) J1 J
3 b6 ~8 N! C1 _+ B. z; k' O) h6 y; o2 C同意,真的,但不會去太遠
' K8 S; _/ e& p0 g# a) f* e落街食個飯,落海皮行下跑下步就還好9 S- i* e5 g5 g( m6 ]; E8 P
  B! s- p1 i6 o* S1 ^
短袖短褲連身防曬衣加件長袖單車衫踩單車有冇試過?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-11-14 13:22 發表   
2 a7 r# D/ ]6 [3 r% @9 s9 P
5 \( b# z5 j1 c1 v! e9 x
$ D4 ?) A+ X! \$ X' F: k3 s同意,真的,但不會去太遠
& [4 x1 w: m: K/ I2 ~- U落街食個飯,落海皮行下跑下步就還好
4 V+ ~7 q( V0 w/ F0 W, R' E5 B% i3 d1 r9 v5 Y  p2 J1 g7 x
短袖短褲連身防曬衣加件長袖單車衫踩單車有冇試過?
% C  C! c1 T# f9 u' U0 p: ~' p- J
即係下身露件防晒泳衣出黎?  無試過呀, 不過有諗過就咁著件長身少少既上身衫係街行, 不過唔夠膽最後都係無試過放棄左
8 a! t8 T1 W% h, U3 y; h) s, b通常都係著係入面當底衫褲

向下放,試過著去游泳,冇問題。一定要控制住