嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家穿泳衣會怎樣收藏下面呢

大家穿泳衣會怎樣收藏下面呢

我啦,我會向上擺的啦, O3 y. Z' `- Q1 E4 W

; L+ p5 z$ r# H6 t: @# H也有聽説過有些人拉去胯下,( a  p" Y8 }% u& X- o5 B* K9 D
再用袋袋皮兩邊夾住,甚至乎推入身體啦,
4 l  Q: u) a, @6 u試過是做不到,膠紙不夠力而且皮膚敏感啦,
& H5 f, L& D1 @膠水拆開又很痛和有膠水粒粒不能除去。
' z4 m. R8 r1 V6 P* X7 J* P; h# W6 P7 [0 ]$ f9 s+ K
看聽過有人在泳衣三角位開洞,把下面穿過去,
- M& R9 H9 c* ]8 ^* I) ^% m/ s這不是沒有意義了嗎,我是這樣想。
# q" k+ S4 @5 ~1 P- y+ C9 Q  a
這個真是聽會回來,我估係吹水吧,自己也不信,) Q) ?: A2 H# V- ~" K
就是可以插入後面,不可能啦會斷的啦,硬了也沒這麼長。
  F' z3 Z" E; A% `  U4 H% h6 d% \! D
" F* B/ ], r' J3 e( U9 v% v/ Y% ]不過就是説,是 (A 向上) 還是 (B 向下) 擺然後穿泳衣呢。
) j, H" s0 r- D$ r: v8 L) J8 L9 j% @
不知怎樣開投票,哈哈
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-11-12 17:18 發表   4 J, R/ A4 a5 K% y( n
我啦,我會向上擺的啦
1 O$ T. n" g1 S: I) @6 W3 N+ d" T+ q
也有聽説過有些人拉去胯下,
2 z. o8 ?2 h) U$ O4 E再用袋袋皮兩邊夾住,甚至乎推入身體啦,* a. N2 ^3 j# S) W$ G$ b
試過是做不到,膠紙不夠力而且皮膚敏感啦,
0 e  x0 n* E+ _# v5 @8 V. B$ q膠水拆開又很痛和有膠水粒粒不能除去。
+ `) P4 R2 `! A9 Z" Q
' P2 V( S, q+ U$ L) a( a2 I) ~看聽過有人在泳衣三角位 ...
# j3 @4 `6 I: G% @6 V' D# ?
3 ^/ L3 u4 v! Q1 G* S6 s: x
我少穿泳衣

我放向上

向下放,不過扯時會痛1 D8 O  @% U" p0 a+ O+ K9 o. @
向上放 要著裙款泳衣

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-11-12 19:55 發表   / z: V. _6 s: A% o" W# o5 `
我放向上
% w5 V9 b' x4 @0 n2 ]

" ]) B' g0 H& @9 p' n! F* j, \我都係,但包皮會先反出來嗎?

引用:
原帖由 fish 於 2019-11-12 22:31 發表   
" }' l9 V( h, a$ g/ ]向下放,不過扯時會痛
) `  p% s$ E' ?4 ^4 m! x向上放 要著裙款泳衣
6 ~  M& {! s! y" T! `$ X

$ S4 O  U. o7 C/ L; h3 @向下放似乎沒有那麼清爽,
' E4 w7 Q* |( m/ K/ C4 x6 B你意思是硬的時候會勒著嗎?
% e. v( x+ E; @2 G1 o1 ^0 D6 ~+ w% ~9 }* |  `+ l
分享一下我的啦,5 Z0 b" S5 o  |6 ~# X2 R/ p
我會硬起來之後先至穿泳衣啦1 E3 n5 ]  k/ I% r- O" k
8 E" }$ K4 T+ T, a& f$ J/ F$ z! ]0 i
還有就是,你會先反包皮+ S$ [/ m0 `" L1 X
還是等下面硬起來自然會反開嗎?

高叉的好难

硬咪向上放,軟咪向下放lor

回復 1# mizugi2018 的帖子

一定要搭絲襪才好收JJ

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-13 10:06 發表   % B) F% E( o; J& H( v% Y/ _0 C
硬咪向上放,軟咪向下放lor
. s$ L! i9 _- p
5 o! `  g( r  ~7 |# p
向下放穿了後硬起來不會痛嗎? 3 M7 d/ ^$ R8 L1 x: i. ^
意思是先弄硬才穿嗎?我指是讓下面有些前液才穿。
- k) b( _9 p" p7 S
# C; k$ J- ^1 [; a那麼你會劣開包皮還是不會呢?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-11-13 12:34 發表   # _5 y/ f1 J0 e& ~
; S8 p) W; F- `6 u, i

) o9 |$ n( n. k向下放穿了後硬起來不會痛嗎? & n* X4 |( t( {2 ~% W
意思是先弄硬才穿嗎?我指是讓下面有些前液才穿。7 {) L# P5 [- Z. c+ U

/ P/ A% |1 b7 c$ `/ B那麼你會劣開包皮還是不會呢?
& h; X( I  F- |& k  b2 r4 l唔會痛啊,而且我唔會比前液整污泳衣,同埋我唔會劣包皮

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-13 14:20 發表   
, [( A& C; M$ P9 J+ L/ }
$ k- ?0 ~( O2 i6 P- x9 P' u唔會痛啊,而且我唔會比前液整污泳衣,同埋我唔會劣包皮
" Q3 h, f1 R; ~$ y
( }6 ]9 T8 ~0 N. U
會這樣出街嗎,穿賽衣在底?
- k' e; |2 S. p# A& O  c# @: c4 r% G6 u
我在想,如果賽衣可以貼緊,0 A  Z6 o% C, Y! h9 r* e; t) U+ m
那麼行路時候有前液,包皮和龜頭底那個位
2 p0 {+ T% J9 }( U  t" F9 k5 A應該會很舒服

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-11-13 14:33 發表   3 J: _( c9 P. a+ N) q8 I% G
+ Z6 O2 q( s! l4 M( [6 D4 }% X$ F

, {* _/ f0 n% \" M; T會這樣出街嗎,穿賽衣在底?
# X& g& n3 j/ m, W+ E, h
6 C& i7 P' @$ b, {9 I我在想,如果賽衣可以貼緊,
! t: T9 `/ b4 ]0 H6 ?( K& E那麼行路時候有前液,包皮和龜頭底那個位
! M! O9 t( j! B8 ]& x8 {應該會很舒服
+ `6 F- n$ ~# I1 G: U0 t6 m; s好少會著出街啦,去廁所唔方便

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-13 21:06 發表   
2 f3 D+ ?! L" T8 J, n% S
$ {6 t5 U3 h& D8 v好少會著出街啦,去廁所唔方便
  o! Y  P; ]  A以前試過著短袖短褲個d防晒泳衣係入面,去廁所要除埋上身衫,試過有一次入到廁所全部廁格都有人去唔到,差啲瀨尿 4 \0 C) s5 Z' q7 H
自始之後再係咁著都唔敢等到急先去

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-11-13 23:29 發表   
2 C  p  k7 @6 T* Q+ ]+ z0 n- `$ _5 D: L% s; T
以前試過著短袖短褲個d防晒泳衣係入面,去廁所要除埋上身衫,試過有一次入到廁所全部廁格都有人去唔到,差啲瀨尿 / `7 g: k& S- [% O6 i& L* k% G
自始之後再係咁著都唔敢等到急先去
9 x4 s7 j" b! U2 S話你著防曬衣咁大膽啊,我淨係夠膽著一件頭泳衣咋。。。
3 D1 M) X% m; B% F$ G5 x# C7 h我真係好驚要去廁所嗰陣先咁麻煩

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-14 00:01 發表   5 t* m- M5 ?! X7 p; R. w/ h

6 G6 D5 d8 L2 `9 y9 v" O話你著防曬衣咁大膽啊,我淨係夠膽著一件頭泳衣咋。。。
- r4 O  |- e; G) L# G0 g我真係好驚要去廁所嗰陣先咁麻煩
- \# l" J8 p" ^, |  E' v& x多一層短袖短褲係入面個感覺真係好唔同好舒服

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-14 00:01 發表   & i; p+ u( {3 n2 P  ?

3 ~. a, n. @/ a2 F/ Z3 P1 _7 |話你著防曬衣咁大膽啊,我淨係夠膽著一件頭泳衣咋。。。9 s1 X  ~: _9 Z- U6 a! V* k9 e
我真係好驚要去廁所嗰陣先咁麻煩
# {' W1 K9 @3 n& n7 u6 e

! M. C  p! L4 G一件頭都要係三角或短平腳,唔係去廁所就真係

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-11-14 03:13 發表   
9 z% \* v, d7 B$ j- @) l6 n* K: e$ L5 w+ f2 E0 K
多一層短袖短褲係入面個感覺真係好唔同好舒服
8 f* K1 }6 k& R  o1 `3 ?) d; @% U; ]# T- }; f% B0 u; C
同意,真的,但不會去太遠) u$ |7 ]/ `8 i  d
落街食個飯,落海皮行下跑下步就還好
* w3 N" y! q+ K, A5 m1 G+ n5 \, s1 ^* l  b4 C! t5 s( G
短袖短褲連身防曬衣加件長袖單車衫踩單車有冇試過?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-11-14 13:22 發表   
6 S$ M5 o  s. o$ P* n+ l) U' q0 H! T3 G; q; w
% S2 v; @6 e$ H# v8 w
同意,真的,但不會去太遠
7 q% o8 N8 P8 E4 I落街食個飯,落海皮行下跑下步就還好$ H0 M/ q5 L) @' Q! h- ]3 A5 L# N7 n

* d3 g2 E! t2 R' O+ F短袖短褲連身防曬衣加件長袖單車衫踩單車有冇試過?
8 X5 L+ i0 S6 h" c2 M
即係下身露件防晒泳衣出黎?  無試過呀, 不過有諗過就咁著件長身少少既上身衫係街行, 不過唔夠膽最後都係無試過放棄左
6 y& ~7 b5 f# U8 G通常都係著係入面當底衫褲

向下放,試過著去游泳,冇問題。一定要控制住