嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家穿泳衣會怎樣收藏下面呢

大家穿泳衣會怎樣收藏下面呢

我啦,我會向上擺的啦
7 {$ y5 K8 A3 I, s. Q2 h( q9 ?: Y/ o9 ~: A
也有聽説過有些人拉去胯下,
: |7 i6 M5 W1 {9 b# q( r% T. {再用袋袋皮兩邊夾住,甚至乎推入身體啦,2 l; L. w/ w2 i$ R- I3 q, j5 [
試過是做不到,膠紙不夠力而且皮膚敏感啦,9 S5 l* I# X) `' L% _! ]/ ?2 [
膠水拆開又很痛和有膠水粒粒不能除去。- J3 y* W3 h# {9 l

* Z/ y0 z* ^1 o* h看聽過有人在泳衣三角位開洞,把下面穿過去,
3 @. x' ~* b" y9 S0 R這不是沒有意義了嗎,我是這樣想。
# K5 M' C. v- U  B6 o" L3 a1 M
2 d8 X" b# |: c+ B* L1 B, S這個真是聽會回來,我估係吹水吧,自己也不信,& X4 T0 h/ P/ v, w; s$ P2 b$ Y
就是可以插入後面,不可能啦會斷的啦,硬了也沒這麼長。4 Z5 K  [; m+ y1 b* M9 Q

, L3 x. ~' e( |% F3 ]* L不過就是説,是 (A 向上) 還是 (B 向下) 擺然後穿泳衣呢。
; z3 M0 k2 P9 p3 q+ P2 C3 n# |1 F6 [0 v8 S* W9 \) u3 ^5 _/ u/ W
不知怎樣開投票,哈哈
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-11-12 17:18 發表   # ^! |- Y6 X7 I( _" O& }
我啦,我會向上擺的啦
+ |, D$ N$ E! ~+ n) d5 T( \! f( Y9 g4 M% M% s% h, g* G
也有聽説過有些人拉去胯下,( `3 i  l) B9 x5 u4 i( U
再用袋袋皮兩邊夾住,甚至乎推入身體啦,# Q& C* ~: e" b8 o9 e
試過是做不到,膠紙不夠力而且皮膚敏感啦,/ A% S& S+ c/ m# C# \6 u0 b. R
膠水拆開又很痛和有膠水粒粒不能除去。
5 x; h9 M+ T3 z8 J0 o# o6 G
* d7 Z$ @9 k# X看聽過有人在泳衣三角位 ...
+ T- \7 e2 ^* X" k0 t2 z+ U, |
0 P2 C! W8 Z5 G7 z
我少穿泳衣

我放向上

向下放,不過扯時會痛
3 Z9 t) x# F/ p  F5 y向上放 要著裙款泳衣

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-11-12 19:55 發表     w8 H" G1 ]8 N
我放向上
; j* E% c0 e* k" a' B" t: S% m) B7 e
7 D; a8 g: l* ]7 [7 |. c1 z
我都係,但包皮會先反出來嗎?

引用:
原帖由 fish 於 2019-11-12 22:31 發表   
$ t! g5 {$ o2 w7 P2 p9 G4 I4 ?. V向下放,不過扯時會痛
; h. B' O& a; r向上放 要著裙款泳衣
; j# ?: W. u6 n( f3 Q, @
! M/ ?* P+ d2 r1 X7 R2 j" O
向下放似乎沒有那麼清爽,
1 {  ?/ l; a, M. a7 n0 S# N  Q你意思是硬的時候會勒著嗎?
; ^8 E3 E' Z. d0 B. z+ z: w, W/ f0 L
  T; x  g8 \: k) M6 f我會硬起來之後先至穿泳衣啦
2 g! p* M4 T  D3 m7 a6 u% S, V& b" V6 J; W4 v
還有就是,你會先反包皮1 r  b5 k3 _; i! i# v
還是等下面硬起來自然會反開嗎?

高叉的好难

硬咪向上放,軟咪向下放lor

回復 1# mizugi2018 的帖子

一定要搭絲襪才好收JJ

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-13 10:06 發表   
- Q0 M6 N; i  D  b, o# z) P硬咪向上放,軟咪向下放lor
7 H8 z8 k& A1 `3 d& k* \0 g/ Q

' i% ~6 J2 @6 U8 X: x. Y: Q向下放穿了後硬起來不會痛嗎? - U6 v& x; b; i. c' V
意思是先弄硬才穿嗎?我指是讓下面有些前液才穿。+ E% r; m  M8 @" A0 n/ J0 x  r, B
# R9 X7 U3 x+ D! {
那麼你會劣開包皮還是不會呢?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-11-13 12:34 發表   
; K; Z% ~( O1 @# w; ^% ^5 r) g+ l) P2 v8 A

/ R" I% \$ u5 I向下放穿了後硬起來不會痛嗎? ; a; e3 l9 X3 X. C. m- ]3 t& j
意思是先弄硬才穿嗎?我指是讓下面有些前液才穿。
7 ?9 _% g, c7 K0 B  @$ r, Q8 C+ C+ A
3 h+ m6 l0 t, K那麼你會劣開包皮還是不會呢?
9 I  z: h. W/ L& }) y6 m8 Z3 Q# H3 d
唔會痛啊,而且我唔會比前液整污泳衣,同埋我唔會劣包皮

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-13 14:20 發表   ! w; x: f2 m8 y, E

* G, }3 y0 E# z7 c+ f' v4 a0 G3 ^唔會痛啊,而且我唔會比前液整污泳衣,同埋我唔會劣包皮
" |- ~, X4 }; h' l7 D) \, o. N0 W9 v' Q, G
會這樣出街嗎,穿賽衣在底?
  d2 P, R5 O7 [7 X$ a# A# V# h! S0 X  c( w+ L3 R
我在想,如果賽衣可以貼緊,
4 X5 W# i3 G. W' W9 z1 G7 ]; X那麼行路時候有前液,包皮和龜頭底那個位
* }2 o- N8 ~' j# v9 d( z應該會很舒服

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-11-13 14:33 發表   
+ N7 J% O5 X- K1 S" a- f2 \
8 \) {% d" `( y3 G7 N
5 ]4 S  E* u1 ^' T5 n) H會這樣出街嗎,穿賽衣在底?) W& M+ p! n" c; D, h+ A  ~- ]
; J5 o' y6 N/ j' p$ s4 c& P- `
我在想,如果賽衣可以貼緊,
$ S7 t" o. I! \# e) M. g那麼行路時候有前液,包皮和龜頭底那個位# d3 _6 R! \" D
應該會很舒服
6 ?% W) s  ]0 j# |0 C& i& G2 @好少會著出街啦,去廁所唔方便

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-13 21:06 發表   
) V: ]0 C8 }  @) D& o+ K; D! ~% l( l; @, D& h6 s1 p( G$ l& e$ }( _
好少會著出街啦,去廁所唔方便
: `) E- _4 l7 Q( w4 n% Y% x/ D5 z以前試過著短袖短褲個d防晒泳衣係入面,去廁所要除埋上身衫,試過有一次入到廁所全部廁格都有人去唔到,差啲瀨尿
; h& a2 {0 `7 G8 R; S2 Q, A自始之後再係咁著都唔敢等到急先去

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-11-13 23:29 發表   
. S; S6 Z' n( l; j) X. i; \' h4 L3 F# q& D' P
以前試過著短袖短褲個d防晒泳衣係入面,去廁所要除埋上身衫,試過有一次入到廁所全部廁格都有人去唔到,差啲瀨尿 - `5 q) c/ O7 `' r
自始之後再係咁著都唔敢等到急先去
2 p4 n) ?1 W0 P4 V9 l
話你著防曬衣咁大膽啊,我淨係夠膽著一件頭泳衣咋。。。
# j" E8 H) L7 H- c" O我真係好驚要去廁所嗰陣先咁麻煩

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-14 00:01 發表   
+ |1 F# x" K4 h# g6 ^
9 T7 b2 n' c- H2 f2 l. e" x+ g話你著防曬衣咁大膽啊,我淨係夠膽著一件頭泳衣咋。。。
9 E, x2 U8 I1 l- y4 _我真係好驚要去廁所嗰陣先咁麻煩
7 c$ i1 V* _+ A8 |% c9 P多一層短袖短褲係入面個感覺真係好唔同好舒服

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-14 00:01 發表   
2 e6 ^( I; v; c+ }4 }4 O! S3 `& H/ h$ w" j5 u. T
話你著防曬衣咁大膽啊,我淨係夠膽著一件頭泳衣咋。。。
0 m8 C& c8 c2 R0 R+ f3 L4 P5 [我真係好驚要去廁所嗰陣先咁麻煩
. a0 I3 R) R3 p
* T( e3 h8 I5 R% o/ `9 s. n
一件頭都要係三角或短平腳,唔係去廁所就真係

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-11-14 03:13 發表   
. N! l3 G1 {% _( W& D7 E: K' @; n8 s8 p* z# L: S. g% l
多一層短袖短褲係入面個感覺真係好唔同好舒服
4 J5 Z& v+ P' i$ d& p1 [. E% h7 z9 {/ e# T& H' j$ ^! P
同意,真的,但不會去太遠
. G9 z3 k6 }' C( R落街食個飯,落海皮行下跑下步就還好& a/ \  u+ N8 F+ g* h# O
1 ?* {5 D& D# ^5 c# ~; W/ A( x, W
短袖短褲連身防曬衣加件長袖單車衫踩單車有冇試過?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-11-14 13:22 發表   
! t4 `- @3 m* \& h+ n6 I
2 C& }+ S, s. e( X8 }; i) Q; S4 ~% X! F6 `7 ]9 W  T3 t# q
同意,真的,但不會去太遠& ]+ t& T! U- r2 Z0 t+ q
落街食個飯,落海皮行下跑下步就還好1 r3 T9 _6 q4 d  H. K* ?9 H9 x

* T3 [/ C' o- [/ s0 i短袖短褲連身防曬衣加件長袖單車衫踩單車有冇試過?
0 h! S' U; S( M9 c' f" ~- z  h$ C2 _
即係下身露件防晒泳衣出黎?  無試過呀, 不過有諗過就咁著件長身少少既上身衫係街行, 不過唔夠膽最後都係無試過放棄左
$ p, t+ k' f! \5 D通常都係著係入面當底衫褲

向下放,試過著去游泳,冇問題。一定要控制住