嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

二手校服、底裙

有興趣想要個心口針~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

二手校服、底裙

引用:
原帖由 regina1010 於 2019-11-20 15:49 發表   6 c) T' A$ c" _! H
咁請問似呔針的金屬校章易買嗎?會否好似p.con咁中一派了便用6年?
' S9 i5 s/ E  _9 w1 Z4 O) g* _: x
1 f3 u8 \" U5 \) e5 ^6 b0 _8 ^" m$ I. |3 ]
我們沒有呔針的,沒有規定要用呔針。冬季校服的校呔只是普通紅色校呔。
! w" m+ o) [2 O9 {' r金屬校章係有的

二手校服、底裙

引用:
原帖由 kk012003 於 2019-11-20 16:14 發表   
; r. k* N4 A' j  M& ?" c5 {% z有興趣想要個心口針~
! _# Z' n4 t7 S; [! t$ G0 c" j
9 l1 z8 R- j5 r+ o我幫你睇下

順便幫埋我睇吖
引用:
原帖由 kwok_isabel1027 於 2019-11-20 19:13 發表   
6 s$ J0 V' P; P7 S. f0 @5 K' M! j) ^  B/ ^" L- O2 k' I, e* [9 Y- Q

* F/ y- U, k  X( v6 h# v) ?我幫你睇下

二手校服、底裙.

引用:
原帖由 regina1010 於 2019-11-20 20:43 發表   1 I+ U$ G+ L+ p+ D) }5 D( K; [
順便幫埋我睇吖
; r$ g8 I; e, N8 K4 Z
) t2 T0 L5 j  f" u  e. {9 [
好,ok la

引用:
原帖由 kwok_isabel1027 於 2019-11-18 16:03 發表   
* g0 c6 C0 t% ~! h我係16歲F4女生,現在轉咗學校去DGS,之前讀嗰間的校裙和底裙都唔要,有興趣買可以message我
0 {( B( F6 F' J) S. y3 Y6 X
: a! [4 I, X# B3 f  o' @/ p如果有興趣買可以pm我呀

可以一睇??

引用:
原帖由 Cosine2k 於 2019-11-29 13:27 發表   - i- Y) U3 \# H& H: P
可以一睇??
! Q9 G' D" L' v& W* r

0 g! x$ E4 v* ^. ~' `* a你有冇wechat?可以pm我你wechat ID我send俾你睇

引用:
原帖由 kwok_isabel1027 於 2019-11-18 16:03 發表   4 Q: t+ P0 D5 s( X# |0 O, e
我係16歲F4女生,現在轉咗學校去DGS,之前讀嗰間的校裙和底裙都唔要,有興趣買可以message我
" X2 h9 ^6 U+ ?6 Q" ]! N* }" L+ s2 d# w
( |7 R4 D7 X6 \( P) `/ q/ r
( N( X* m' h3 i  Z# I3 w: K4 w因為現在已轉DGS,有冇人有興趣買我之前間學校(培英)的校裙?

本身咩學校先??

引用:
原帖由 kwok_isabel1027 於 2020-1-13 05:10 發表   
1 G3 [& E! p2 `/ K1 x. t0 b/ Q
1 `4 w/ Y9 R* y  f0 G# S% j7 {4 o; {5 q- H
- z0 {4 B) u) o0 A
因為現在已轉DGS,有冇人有興趣買我之前間學校(培英)的校裙?
& n7 _; I$ t% Q! s; j( l5 a' e; R

9 i2 K  z2 S1 ]1 M+ M9 Z$ c/ e5 o$ s賣出啦

好正wor

我唔可以PM我啲相?
) q7 r# f7 Q2 q0 {+ }9 V6 Xthx

引用:
原帖由 tpudsales 於 2020-6-4 18:52 發表   ( I! f. [8 i/ Z* m$ Z
我唔可以PM我啲相?3 T) N# u2 U  U% `
thx
4 \9 ^7 k8 A" S0 L7 |/ q3 O: R0 q+ X; u5 f+ H" J' t  h; G  x9 T
已email你