嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

二手校服、底裙

有興趣想要個心口針~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

二手校服、底裙

引用:
原帖由 regina1010 於 2019-11-20 15:49 發表   
& v. Z9 A1 Q* q6 C1 W$ o3 ~1 Z7 @咁請問似呔針的金屬校章易買嗎?會否好似p.con咁中一派了便用6年?
: W% g- A! Y5 S0 c$ H- L

; h( A# z6 r+ v6 i- Q7 t2 }7 E6 x& y; L0 W7 b* O" M
我們沒有呔針的,沒有規定要用呔針。冬季校服的校呔只是普通紅色校呔。
8 E( Z6 `% h6 {# q  i7 n% M6 i金屬校章係有的

二手校服、底裙

引用:
原帖由 kk012003 於 2019-11-20 16:14 發表   
. d- ?3 _8 Q7 z+ ?) {  h5 @有興趣想要個心口針~
3 j% Q; p1 _2 c, f( V$ x
0 r7 G; V. U5 Z9 e8 w
我幫你睇下

順便幫埋我睇吖
引用:
原帖由 kwok_isabel1027 於 2019-11-20 19:13 發表   9 L% T$ ?  M1 l1 N
" j3 ^4 k+ Y) z0 F7 ?3 L: [
( F' u# P# L7 B5 H/ H  j/ F" D
我幫你睇下

二手校服、底裙.

引用:
原帖由 regina1010 於 2019-11-20 20:43 發表   
+ _  ?. H- z9 j* b( Q順便幫埋我睇吖
* p' k1 b, {6 w' D. g7 v6 a
7 {: ^3 e+ o, C好,ok la

引用:
原帖由 kwok_isabel1027 於 2019-11-18 16:03 發表   4 h! I! \5 @$ s6 A7 d9 C( p# P7 L# V
我係16歲F4女生,現在轉咗學校去DGS,之前讀嗰間的校裙和底裙都唔要,有興趣買可以message我
1 R. V5 C6 C% e1 `) j! X1 S
8 X8 v, Z( q) k/ Y
如果有興趣買可以pm我呀

可以一睇??

引用:
原帖由 Cosine2k 於 2019-11-29 13:27 發表   
' B% I% }& l6 ]) c9 m可以一睇??
7 A( L" I) [& l* p) T, e8 Q% y% W6 p- ]" J" Y2 n
你有冇wechat?可以pm我你wechat ID我send俾你睇

引用:
原帖由 kwok_isabel1027 於 2019-11-18 16:03 發表   6 A( b- Z2 i' e4 r6 D( b: l5 i) ~
我係16歲F4女生,現在轉咗學校去DGS,之前讀嗰間的校裙和底裙都唔要,有興趣買可以message我
0 Q% p9 V6 w+ A/ L) u  a2 Q/ s; b% j4 z# t

9 |5 C1 I/ p1 k, b- U因為現在已轉DGS,有冇人有興趣買我之前間學校(培英)的校裙?

本身咩學校先??

引用:
原帖由 kwok_isabel1027 於 2020-1-13 05:10 發表   
7 k; E5 D) j! y: k+ t: Z+ H& F$ G9 p3 x7 `

. P- M. M  n7 J, J; q! o " r- I9 l, H9 R* v$ V% d0 W: C
因為現在已轉DGS,有冇人有興趣買我之前間學校(培英)的校裙?
# }1 ?, W8 L; I
& v, F5 s& _) @, q- |) `3 G1 v
賣出啦

好正wor

我唔可以PM我啲相?, s8 [% P0 B& T1 G1 q
thx

引用:
原帖由 tpudsales 於 2020-6-4 18:52 發表   
% [0 s+ i- V! `& V我唔可以PM我啲相?
6 g" q7 f" Q9 h; Ythx
6 k( C3 x7 [$ ^" Q3 D# v/ h# C, k  b  U" R2 q! @, C
已email你