嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

二手校服、底裙

有興趣想要個心口針~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

二手校服、底裙

引用:
原帖由 regina1010 於 2019-11-20 15:49 發表   ! g, u# G: R( J1 [) d. I! R) B
咁請問似呔針的金屬校章易買嗎?會否好似p.con咁中一派了便用6年?
% ~% f+ t: n' d% a% n

) p! @. R7 \: h3 N: @
' a4 Z, P- u  `2 g" K/ x1 ?: m' `1 T/ A我們沒有呔針的,沒有規定要用呔針。冬季校服的校呔只是普通紅色校呔。
2 V0 }3 L4 o9 X5 o4 A1 f( S+ H& h金屬校章係有的

二手校服、底裙

引用:
原帖由 kk012003 於 2019-11-20 16:14 發表   ' o" }6 x, G0 I) ]  G6 g
有興趣想要個心口針~
4 f$ m* M0 w, a# g. ]7 k( X9 o7 m9 }% h9 U% c! N
我幫你睇下

順便幫埋我睇吖
引用:
原帖由 kwok_isabel1027 於 2019-11-20 19:13 發表   , t1 x! f3 O  {2 P+ l5 j) V

6 F/ u/ k7 W$ K8 O" O( n0 U1 q0 P6 r! w* j. U$ D* r8 ^
我幫你睇下

二手校服、底裙.

引用:
原帖由 regina1010 於 2019-11-20 20:43 發表   0 G8 s# k9 v! y5 w) r
順便幫埋我睇吖
0 h& q+ Y" U( c. B& r$ t$ I

/ G+ J' i( k: {  f( Q好,ok la

引用:
原帖由 kwok_isabel1027 於 2019-11-18 16:03 發表   
) X# K: w+ m$ J# s, R我係16歲F4女生,現在轉咗學校去DGS,之前讀嗰間的校裙和底裙都唔要,有興趣買可以message我
1 s  p4 T! ^8 ]2 x& k/ D" v, @
6 {3 d8 k) _( J5 |6 u如果有興趣買可以pm我呀

可以一睇??

引用:
原帖由 Cosine2k 於 2019-11-29 13:27 發表   3 L0 o, P7 W/ C* e$ h
可以一睇??
; I8 C. a' F- A: [

" v! I( T, J% v' i  k4 v: V你有冇wechat?可以pm我你wechat ID我send俾你睇

引用:
原帖由 kwok_isabel1027 於 2019-11-18 16:03 發表   
* z) F+ n" U2 Q我係16歲F4女生,現在轉咗學校去DGS,之前讀嗰間的校裙和底裙都唔要,有興趣買可以message我
7 d3 l3 L1 U" J! P  e

" E, X( g) [7 C" X5 F, p! E% y3 W# }* o
- @& A* w* j' D因為現在已轉DGS,有冇人有興趣買我之前間學校(培英)的校裙?

本身咩學校先??

引用:
原帖由 kwok_isabel1027 於 2020-1-13 05:10 發表   
. f& z1 U) y3 N. B/ U9 E# `- s$ Z& t+ b. c4 t$ f1 r

4 Z8 [! b$ I* V. c: `' V
1 R: Y# P, }1 {! i0 o因為現在已轉DGS,有冇人有興趣買我之前間學校(培英)的校裙?
- }) Y; }3 X4 Z5 {' J1 |/ j4 S" G1 g
賣出啦

好正wor

我唔可以PM我啲相?
) R4 @0 q  t" N8 V0 Z  p- P* mthx

引用:
原帖由 tpudsales 於 2020-6-4 18:52 發表   
9 T2 e  V" J  m+ R5 p7 o我唔可以PM我啲相?
4 t2 D; T/ o3 q' x7 e( d, R7 @thx
% G+ o' d8 j6 B0 H3 X  U/ z1 G! @8 f) Y& {7 Y) i* H0 Q3 m
已email你