嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

二手校服、底裙

有興趣想要個心口針~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

二手校服、底裙

引用:
原帖由 regina1010 於 2019-11-20 15:49 發表   
  d% u5 ^& }7 T& l% A% G! N1 x咁請問似呔針的金屬校章易買嗎?會否好似p.con咁中一派了便用6年?
! e5 h% B9 ?+ i8 m
; I: N5 f3 g3 T- x* @8 q' s7 v
9 k: e- Q+ a# x9 p' j& \; {
我們沒有呔針的,沒有規定要用呔針。冬季校服的校呔只是普通紅色校呔。
, M3 W1 K" ?) F, C: M" q3 h( X金屬校章係有的

二手校服、底裙

引用:
原帖由 kk012003 於 2019-11-20 16:14 發表   ) W& U& L$ G( H3 s
有興趣想要個心口針~
" h* c+ h0 A9 R0 _# B0 `" W. _* p8 X: w; }- y( [4 j0 X( C/ S9 c6 D2 _* u. }' `
我幫你睇下

順便幫埋我睇吖
引用:
原帖由 kwok_isabel1027 於 2019-11-20 19:13 發表   ' a- I# q. D1 l4 y; b

, K+ K  C# R0 k% c9 P
* w( S) ~% i/ w我幫你睇下

二手校服、底裙.

引用:
原帖由 regina1010 於 2019-11-20 20:43 發表   
. H5 n# i8 _6 P  \, L, Y# Q順便幫埋我睇吖
/ J7 s# q, l5 `, C- B" u
/ q4 W( F  A! \
好,ok la

引用:
原帖由 kwok_isabel1027 於 2019-11-18 16:03 發表   
1 \" n9 n# o1 P! L1 i我係16歲F4女生,現在轉咗學校去DGS,之前讀嗰間的校裙和底裙都唔要,有興趣買可以message我
" e! a7 c7 V& r( F* T) b+ V0 ]9 ]/ I- M3 q% p
如果有興趣買可以pm我呀

可以一睇??

引用:
原帖由 Cosine2k 於 2019-11-29 13:27 發表   
1 m( S( `1 L# C  [( Q可以一睇??
+ D1 |) q$ j: _4 w6 e5 U4 `1 B" F7 L( o  R" t3 b# O
你有冇wechat?可以pm我你wechat ID我send俾你睇

引用:
原帖由 kwok_isabel1027 於 2019-11-18 16:03 發表   
0 d* y* Z% l: A8 p" G我係16歲F4女生,現在轉咗學校去DGS,之前讀嗰間的校裙和底裙都唔要,有興趣買可以message我
9 B& m8 T+ d8 |
- g7 B2 {6 x+ C& p3 S
& F3 _' X5 H7 d: c: k因為現在已轉DGS,有冇人有興趣買我之前間學校(培英)的校裙?

本身咩學校先??

引用:
原帖由 kwok_isabel1027 於 2020-1-13 05:10 發表   ; T& Q9 q: c0 {! p

+ Y% g8 N, r0 ^+ P7 v  b, B# c0 Z/ m, ^% F% A3 R; E% q8 G
) y) c$ s: M7 m
因為現在已轉DGS,有冇人有興趣買我之前間學校(培英)的校裙?
9 w1 c+ i5 x! o3 b' ~3 }- g' x/ T
" L7 N6 W. I1 f1 j  |賣出啦

好正wor

我唔可以PM我啲相?
8 Y8 m1 [# ?& s, b1 lthx

引用:
原帖由 tpudsales 於 2020-6-4 18:52 發表   / s, {4 A# i5 w& c; U
我唔可以PM我啲相?
5 F4 C, x8 b( B) E: ?( mthx
8 ^/ F' p2 V. i0 H; q# y( h
& ~. I3 L) |9 C1 @4 I- U0 ]& x已email你