嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

二手校服、底裙

有興趣想要個心口針~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

二手校服、底裙

引用:
原帖由 regina1010 於 2019-11-20 15:49 發表   ( U6 V8 g; {) D, {& q
咁請問似呔針的金屬校章易買嗎?會否好似p.con咁中一派了便用6年?
8 f' A; v' s5 }

+ R; j" P- o1 W' k& p- ?
+ R& T6 F5 ^- b) P* I7 q我們沒有呔針的,沒有規定要用呔針。冬季校服的校呔只是普通紅色校呔。$ \, M8 `# n9 o; S5 I% [! a
金屬校章係有的

二手校服、底裙

引用:
原帖由 kk012003 於 2019-11-20 16:14 發表   
9 W0 ?6 m( F( G7 c$ [+ {, V有興趣想要個心口針~
( b( r8 e% S" Y& ~8 A; N' p, y
/ x" t  I- U2 p! k
我幫你睇下

順便幫埋我睇吖
引用:
原帖由 kwok_isabel1027 於 2019-11-20 19:13 發表   - w4 s. e8 A4 T7 p7 l5 L6 P& z

: u  T% A+ G9 \6 r! H  C$ d7 I; \
我幫你睇下

二手校服、底裙.

引用:
原帖由 regina1010 於 2019-11-20 20:43 發表   3 p; r3 c* U7 r' r
順便幫埋我睇吖
" P+ q; D# c7 f. ~% g. Q6 G1 n& X! H- M
好,ok la

引用:
原帖由 kwok_isabel1027 於 2019-11-18 16:03 發表   
: x+ d! Q5 G' ^' e+ z我係16歲F4女生,現在轉咗學校去DGS,之前讀嗰間的校裙和底裙都唔要,有興趣買可以message我
0 r+ t- V7 N0 e) u5 b$ V7 [$ y; L% x9 @9 B$ _6 }8 ~% o
如果有興趣買可以pm我呀

可以一睇??

引用:
原帖由 Cosine2k 於 2019-11-29 13:27 發表   
' n! U8 A4 ^  K/ J7 l8 M& b  N  k可以一睇??
- @* _- _1 o9 _! O. r! `: x7 Z$ Q" G; ?( W. c
你有冇wechat?可以pm我你wechat ID我send俾你睇

引用:
原帖由 kwok_isabel1027 於 2019-11-18 16:03 發表   
  T& g" |& x8 W& r6 D4 O我係16歲F4女生,現在轉咗學校去DGS,之前讀嗰間的校裙和底裙都唔要,有興趣買可以message我
% [! z) R7 _0 ~, s, d) G- ^5 {0 `4 p9 R2 B4 ^
1 A+ r1 U9 N0 s& [# P1 T  S5 i: {
因為現在已轉DGS,有冇人有興趣買我之前間學校(培英)的校裙?

本身咩學校先??

引用:
原帖由 kwok_isabel1027 於 2020-1-13 05:10 發表   8 u7 n6 ^6 Z9 \
# S; x( y& r$ _4 h7 T! d, V7 M

3 }+ M/ F' z2 A" t0 c; j& u6 O9 c
( k3 x; n4 [  h9 }6 V% Z因為現在已轉DGS,有冇人有興趣買我之前間學校(培英)的校裙?
. t- r! M  x. U1 J0 X

9 O) b& G' T+ s3 n7 p賣出啦

好正wor

我唔可以PM我啲相?$ @$ a: J+ A/ ~: D6 t  {
thx

引用:
原帖由 tpudsales 於 2020-6-4 18:52 發表   
& Z4 ?* w% M" q1 ]7 |我唔可以PM我啲相?9 P" M5 r6 p" E! E1 Q
thx
) P. j4 |: Z5 M* ?6 s
4 J' _, o1 |) o& T9 B* i3 ?7 }已email你