嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

二手校服、底裙

有興趣想要個心口針~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

二手校服、底裙

引用:
原帖由 regina1010 於 2019-11-20 15:49 發表   
+ `* z1 ~1 T0 G2 F* N& @咁請問似呔針的金屬校章易買嗎?會否好似p.con咁中一派了便用6年?
' n9 G0 t- u$ S- M

% ]% R5 K8 u2 C5 k6 Y9 @4 E
  {; M% O# E. J  F, K/ C. F我們沒有呔針的,沒有規定要用呔針。冬季校服的校呔只是普通紅色校呔。
  H  V. D% V! v5 a金屬校章係有的

二手校服、底裙

引用:
原帖由 kk012003 於 2019-11-20 16:14 發表   8 N4 ]; h! R5 V
有興趣想要個心口針~
( C- L; }& I7 A5 P. e: E6 i) Z( i
7 |+ ^* L8 k# {. k: I: @
我幫你睇下

順便幫埋我睇吖
引用:
原帖由 kwok_isabel1027 於 2019-11-20 19:13 發表   
" _0 e( L7 w  T: y# h( D
: ]% C6 V3 @' m" y4 |# u7 J4 M# R
2 g8 K+ ^/ o' J. T2 U: Y我幫你睇下

二手校服、底裙.

引用:
原帖由 regina1010 於 2019-11-20 20:43 發表   
+ c( o/ j, [  g+ D3 y% g4 y順便幫埋我睇吖
# I5 p$ `/ Z* G7 b7 r

: I+ f2 s. F/ b7 Q) g, i/ E好,ok la

引用:
原帖由 kwok_isabel1027 於 2019-11-18 16:03 發表   8 ^+ L, [8 b+ i# |; E) P2 R0 o! ?
我係16歲F4女生,現在轉咗學校去DGS,之前讀嗰間的校裙和底裙都唔要,有興趣買可以message我
8 r4 W; G9 h$ Y! X$ H7 }/ t' R3 {% z5 u2 M
如果有興趣買可以pm我呀

可以一睇??

引用:
原帖由 Cosine2k 於 2019-11-29 13:27 發表   9 k$ f' T2 u: y, z5 Q
可以一睇??
, U4 u+ C$ b8 B
8 S4 T; b9 \9 K& G你有冇wechat?可以pm我你wechat ID我send俾你睇

引用:
原帖由 kwok_isabel1027 於 2019-11-18 16:03 發表   " h: v# x& ?. o$ a% l, ?4 J
我係16歲F4女生,現在轉咗學校去DGS,之前讀嗰間的校裙和底裙都唔要,有興趣買可以message我
9 x# x0 [  a/ X% G1 e2 e

7 g  v4 @* t, q  G6 b- `2 }
$ S- r- _, n: W# \6 p# A因為現在已轉DGS,有冇人有興趣買我之前間學校(培英)的校裙?

本身咩學校先??

引用:
原帖由 kwok_isabel1027 於 2020-1-13 05:10 發表   
( u! j$ {1 |8 ^+ v5 M4 n1 d
* Y# q9 J3 z7 Q1 v9 B# @9 U% K% F
$ [4 v- d3 Y) S" o; T; S2 [- N 1 S0 W6 d8 |4 R) s4 J
因為現在已轉DGS,有冇人有興趣買我之前間學校(培英)的校裙?
/ b% G& j7 D; F+ f" M+ y: M" X
; v1 J) w3 h. c
賣出啦

好正wor

我唔可以PM我啲相?  V: v" Z# I( s6 s: q! p
thx

引用:
原帖由 tpudsales 於 2020-6-4 18:52 發表   . X) f. w( a9 c3 u' I1 B
我唔可以PM我啲相?, k' s" `3 K; e+ {, b
thx
, ?2 Z9 p1 t: j8 n

" n- g( @( t; b& A9 @. R1 }已email你