嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD咁耐以來最悲慘遭遇

我細細個一開始CD就俾人斷正過# {5 j( g9 C8 {6 y
都係要我扔哂啲野佢
3 z' F$ t* R$ Z: j) e( j; d) _2 b; V所以至此之後做任何CD相關既事情都會百分之二百個小心
3 {" c5 g- O/ S+ b/ h2 ?到大個左有能力就即刻將啲野搬哂入倉 寧願麻煩少少
( D) B! _. E7 [! K. f4 E0 N; K
& D0 k" T/ l' _  N+ |; p. j, G  s[ 本帖最後由 alexander 於 2019-12-23 19:00 編輯 ]

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
咁大意 ? 唔放 ext HDD ?  快D去買個有加密既ext HDD啦
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

慘...咁而家點?

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2019-12-23 18:43 發表   
/ d/ A, k+ m, ^6 S慘咯8 ^  j9 |. K/ _) E5 P) u+ X
有排要守行為
! t, S. h# U9 ~7 \0 F  i5 T( i

+ w: z5 F1 i- i8 n: L吾知,要守幾多時間
+ g3 H+ J8 B0 y' I2 H3 a
% v- J, U+ e3 l8 |$ n(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

手機和電腦也要設定好密碼去lock才安全…

回復 18# alexbb 的帖子

佢地電腦白癡...我估佢地都未發現唔係佢地account...

自己平平地買部notebook用...
4 u1 V& E! g; u2 f4 i4 E我都怕,所以好小心( y- V$ l7 \& P: z0 [; z5 \' J0 c
但只係做返自己,人生有幾多年命,開始唔諗咁多想做就做

引用:
原帖由 sachoihk 於 2019-12-26 21:55 發表   
" A7 f# \" _' v4 ^( J2 U自己平平地買部notebook用...* e1 V; h- v+ l+ v) ~* U
我都怕,所以好小心
$ o+ r' R, j: ]$ X. b但只係做返自己,人生有幾多年命,開始唔諗咁多想做就做
- J: `+ Z) X) a9 e/ z4 |
% C/ A2 `6 \, M  Z' ?支持姊姊 7 N' Q+ ?6 I) I+ I5 N7 b  W

5 U/ b- H+ A$ {(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

我周不時都俾阿媽種族大清洗# _9 T( d: z2 e
幾年佢掉左我最鍾意個批絲襪(不少於30對)% B% s  n$ _' B
執都執唔番

回復 1# aliansex 的帖子

慘慘慘慘慘慘慘慘慘慘慘慘慘慘慘慘

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2019-12-27 12:52 發表   
2 A( x0 u0 `4 I! I, Y我周不時都俾阿媽種族大清洗
, s; v9 a. a# H5 L幾年佢掉左我最鍾意個批絲襪(不少於30對)! W$ ~, p8 O( W
執都執唔番
' O( R, z; |( D6 P* D) K

( B% r# \" z! P! V7 l& CEndless game 7 n+ P( C2 U+ r7 V, a
4 y1 }1 @& _, s! `" y& J( p# K" N
(._.)
享受 一分一秒的 CD

我會搬出來住

引用:
原帖由 squirrel99 於 2019-12-24 00:08 發表   0 M1 J7 B1 c7 ]0 R' ^9 ^4 s# `8 L
咁大意 ? 唔放 ext HDD ?  快D去買個有加密既ext HDD啦
0 T5 T: ^/ D! Z  Z" Y% j9 g& H( Z3 N5 i/ R, K9 `' ^
就算軍用級加密都幫唔到佢) z, z, M! H2 l
佢係無logout呀  i: R' D# v' I7 A! I% o

已後要小心啲呀

如果唔打算come out的話, 真係每次都要清理D紀錄呀
wechat:cyncyndichan

引用:
原帖由 cindychan 於 2019-12-28 21:53 發表   & j3 v! b6 {; V" D& k; s
如果唔打算come out的話, 真係每次都要清理D紀錄呀
' N8 N  \' s* \5 W% x

3 |  h! z; a* a! K# o+ X; o6 r. J; J用 safari ,8 x" |8 `( _3 F; g9 c, X( `$ y

3 w# Y* c9 i/ l6 t# u. z1 k有 private mode
享受 一分一秒的 CD

咁搞笑

噢!Take care man! 未試過口爆吞精,爽嗎?味道如何?

回復 38# CindyLi1214 的帖子

爽!
# V/ Z8 H* `7 q% G+ \- D; a口感一流~

我15.16歲果陣因為犯了事,家人怕警察會黎我屋企搜野,家人先返屋企幫我檢查,結果俾佢哋搜出一大袋裝備,但佢哋無丟晒,只係鎖左去佢哋個櫃桶度,等件事丟淡左先再俾返我,當然佢哋亦都鼓勵我唔好再沉迷落去。經過這次後又試過襯屋企無人就變裝自慰,點知撞正老母突然返黎換唔切衫…其實我都好想試吓幫人含,但始終無樓主咁大勇氣

最近訪問的版塊