嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今天在淘X淘了多件同一款白恤衫,勁抵!

今天在淘X淘了多件同一款白恤衫,勁抵!

為返港幣$10蚊左右,剩下幾件俾我要晒
& q9 w: E: H5 J用來射都抵呀
" v# K8 W- I9 p0 S1月10日再買多5件另一款白恤衫,是同一個賣家,10件連運費$200,超抵- |: B% h. n, z2 p2 g

; S7 {. K( b7 C9 C1 e2 Q6 e0 N, W- Y[ 本帖最後由 kingphone 於 2020-1-10 19:59 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 1# kingphone 的帖子

好看呀⋯⋯
7 t6 E6 z6 [9 m3 J8 {, I/ |有oL 味道

好靚喎! 又平' Q6 a( D0 h1 }# u+ M
買多幾件! 可以玩爛都唔怕
P 圖 小賤人!
因無樣無身材, 為由P圖安慰自已 (T^T)

引用:
原帖由 joey221 於 2020-1-10 05:57 發表   + K6 ~+ L1 O5 g
好看呀⋯⋯
& [" v: U- P1 d% P% _. \. n有oL 味道
; e- {  e2 S! R5 L$ X係呀!我見幾靚就買了

引用:
原帖由 yoyochan 於 2020-1-10 10:43 發表   
9 N6 |2 N. S$ u5 [4 V1 c; q+ l/ @好靚喎! 又平# t7 B2 n9 W' w! P8 V
買多幾件! 可以玩爛都唔怕
& Y7 m' v5 E& u% J) C我都是咁諗,所以佢存貨有幾多,我就買幾多,已俾我買清光了

修腰款式好靚

引用:
原帖由 jacjac 於 2020-1-10 11:14 發表   
  F' ~6 V2 P9 y; I' t2 d修腰款式好靚
5 J# k6 G2 `6 d* T0 V/ x7 V係呀!但因為剩M碼,我怕唔啱著

wow! 很正的衫裙

上圍大,收腰( n/ ^# D7 k; J; c
* n8 e# \% i/ M$ U5 j# ]" @' L8 W- {+ G
好靚
* o+ ~+ w& q( M5 n6 l
* a( y  M7 z8 E, b4 ~(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

我要加加大或加加加大先著到  J! `8 ^+ D2 N) J

. U2 _( f5 x" u. L# e. F2 c' O- n- U* T6 k; w7 g* _

' z; \; h/ K/ w% O3 r( V& q! w
引用:
原帖由 kingphone 於 2020-1-10 12:36 發表   % G+ F  n9 M/ b, a# l6 v
8 e- S3 ~1 ]) E5 S
係呀!但因為剩M碼,我怕唔啱著

引用:
原帖由 misslady 於 2020-1-10 18:31 發表   
/ X9 }% q9 Y' g- n! X5 t9 c6 U上圍大,收腰
; {) b/ f6 _! `( g
7 w, O9 z1 a) x" z; u好靚
7 l- s7 d& t4 q; p& }/ d! h% ^- `+ t% x4 [7 e# Z2 k; u) f6 {
(*^o^*)
: X) ?# ]. s) A3 @% d& X我都覺得係

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2020-1-10 18:58 發表   6 b3 d7 q7 N1 V, P
我要加加大或加加加大先著到
& s& S! O5 G9 r4 n' r  {9 {) f' ?. g0 q) A$ Y3 z0 I

, S' [( I+ t  O8 V* Q' [! o! d
0 W" m% a5 A( ?6 l0 n/ j
# r* [7 W- S: O" ]0 z, U
如果我著唔到,唯有唔扣鈕

應該聽日會到東莞,星期一應該收到,好期待
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

等開箱文,好平,質料點?

引用:
原帖由 xxxhh 於 2020-1-10 21:26 發表   6 B; k# Z! D9 `4 v# Z# i# J
等開箱文,好平,質料點?
3 y! [- y! b7 ^9 @6 t. G
賣家講是棉質,但乜嘢質量就要到貨先知

引用:
原帖由 kingphone 於 2020-1-11 01:48 發表   $ }. G% G( }. z7 F) ~

4 J! j' K4 K2 x! U# W% b賣家講是棉質,但乜嘢質量就要到貨先知
5 z: w0 K7 c' H/ D3 i
+ u# C! Q7 {& ?  F3 U; b
最好,
" A0 m( r) h; R- ~/ G" P
# j7 i3 r% X# P1 q! c; g  f. y穿上身要 舒服 . q) k  n. u" v" w* C6 b

- z9 E4 g% I0 O(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

尺碼是如何? 是L? 2XL, 3XL, 4XL, 5XL...?

引用:
原帖由 cafe 於 2020-1-11 13:02 發表   " m- Q4 Y- R- P, d( @+ Q9 N/ ]
尺碼是如何? 是L? 2XL, 3XL, 4XL, 5XL...?
; ~* ?% \! [9 Z9 V上這件只剩M碼,我全部要晒,而最底這件我買了XL碼要 5件

印象在淘寶店家買的, 越大碼就越貴的. 不是任何尺碼也是統一標價.

引用:
原帖由 cafe 於 2020-1-12 00:10 發表   8 v- r' |6 e# R  ?4 r+ S
印象在淘寶店家買的, 越大碼就越貴的. 不是任何尺碼也是統一標價.
$ w# t+ P+ G" m9 R- A$ k6 D" F- d, K& e
我幫襯呢間是統一價錢