嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今天在淘X淘了多件同一款白恤衫,勁抵!

今天在淘X淘了多件同一款白恤衫,勁抵!

為返港幣$10蚊左右,剩下幾件俾我要晒
% g2 K: D  Y  O8 z用來射都抵呀
) w3 M  s. z$ k, C9 G! Q+ P( L) K1月10日再買多5件另一款白恤衫,是同一個賣家,10件連運費$200,超抵
: y6 f( P' S2 `4 p- y8 _( @) i' @$ R1 ?/ M7 J
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 1# kingphone 的帖子

好看呀⋯⋯
$ @' r, G  A- ]+ u) [有oL 味道

好靚喎! 又平
. w. ^1 n! d/ \2 s! h5 M; X# l+ v買多幾件! 可以玩爛都唔怕
P 圖 小賤人!
因無樣無身材, 為由P圖安慰自已 (T^T)

引用:
原帖由 joey221 於 2020-1-10 05:57 發表   
2 |9 H0 {8 L9 {) s+ C好看呀⋯⋯0 s* m# z+ M/ `3 N! ~- o) A2 I
有oL 味道
+ L$ \2 ]7 q- c0 P9 @6 h) \係呀!我見幾靚就買了

引用:
原帖由 yoyochan 於 2020-1-10 10:43 發表   & L( s( B$ Q- f7 X2 _6 \, T% K
好靚喎! 又平
1 q" M9 ~: _: ?1 e買多幾件! 可以玩爛都唔怕
. O& X( a4 I4 ]
我都是咁諗,所以佢存貨有幾多,我就買幾多,已俾我買清光了

修腰款式好靚

引用:
原帖由 jacjac 於 2020-1-10 11:14 發表   
6 l& A+ P: H/ O修腰款式好靚
9 Q' ?+ [" M  T( Z5 T1 ?+ I" @係呀!但因為剩M碼,我怕唔啱著

wow! 很正的衫裙

上圍大,收腰1 O( s8 G/ ~* [- ^; K) b' m, D
+ l/ c2 ^' _- U4 z# \7 p% {
好靚
2 ^7 m. k8 x( v) Y, a% V% l* O% M* P2 z% j4 w( Z6 y4 `' j( M
(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

我要加加大或加加加大先著到
0 H* |  V" U5 I7 s: h* F9 M: |* z( }4 D1 A: J

- X6 G- m! @9 b" K8 C+ K# J. D7 J1 t" \- O
引用:
原帖由 kingphone 於 2020-1-10 12:36 發表   : H; q$ {1 m0 [
: f  L) S# E% a
係呀!但因為剩M碼,我怕唔啱著

引用:
原帖由 misslady 於 2020-1-10 18:31 發表   
$ V- Q6 O- x( N& B* A1 ~3 C上圍大,收腰) Y. ~+ f. u9 c3 i, m' x! y, w+ r
! w) k( F' @1 O! T2 j& }
好靚 9 ]% Y' I9 d2 J0 P5 R0 F" z* L+ i
- P0 I  K+ ?5 R0 B
(*^o^*)
% M3 R! T8 ]. h/ R* s5 C
我都覺得係

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2020-1-10 18:58 發表   # I6 x7 y& v6 }% N% p/ G9 z; o
我要加加大或加加加大先著到
7 O  X' F5 a1 }+ L9 z' ^" J/ o! C7 ^4 p$ Q: x6 j4 `0 x6 U
8 y6 _( ~# C% D3 ^

& ?/ f) e4 @) l" n
( U3 h) p: U; ]2 t- i+ C如果我著唔到,唯有唔扣鈕

應該聽日會到東莞,星期一應該收到,好期待
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

等開箱文,好平,質料點?

引用:
原帖由 xxxhh 於 2020-1-10 21:26 發表   
7 \. R$ v+ b$ v6 b9 m等開箱文,好平,質料點?
# B6 R1 U+ E5 k3 Y9 @賣家講是棉質,但乜嘢質量就要到貨先知

引用:
原帖由 kingphone 於 2020-1-11 01:48 發表   
' a+ I$ [9 [3 \8 d5 B1 A4 x! T# R; z6 m( g3 P& E
賣家講是棉質,但乜嘢質量就要到貨先知
: v' ?9 H- p3 z- d: g
5 J+ v5 q4 R! |- I( J: h最好,' `: R! n" E" e  t% R% Z5 D6 U

) G( W' R, \+ {穿上身要 舒服
) t9 n! _0 l# p; Y
' P+ @9 O7 |+ D(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

尺碼是如何? 是L? 2XL, 3XL, 4XL, 5XL...?

引用:
原帖由 cafe 於 2020-1-11 13:02 發表   ) K/ y7 }9 s4 [3 `8 m' E
尺碼是如何? 是L? 2XL, 3XL, 4XL, 5XL...?
2 I% z$ k+ c( u; e! \6 s上這件只剩M碼,我全部要晒,而最底這件我買了XL碼要 5件

印象在淘寶店家買的, 越大碼就越貴的. 不是任何尺碼也是統一標價.

引用:
原帖由 cafe 於 2020-1-12 00:10 發表   
  D' W2 d( j6 N9 Q1 e1 t$ G3 Y印象在淘寶店家買的, 越大碼就越貴的. 不是任何尺碼也是統一標價.
% z( k9 ]5 }/ ~我幫襯呢間是統一價錢