嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今天在淘X淘了多件同一款白恤衫,勁抵!

今天在淘X淘了多件同一款白恤衫,勁抵!

為返港幣$10蚊左右,剩下幾件俾我要晒
* N* v2 _# a5 q3 G) Z用來射都抵呀  I5 Y& P0 [# o% x1 D7 J& x1 g
1月10日再買多5件另一款白恤衫,是同一個賣家,10件連運費$200,超抵
% {! Y. }5 y- l8 o% J& g+ Z% H% k% @
: n0 k) D0 O  @6 l6 V4 r4 n/ m/ }6 j[ 本帖最後由 kingphone 於 2020-1-10 19:59 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 1# kingphone 的帖子

好看呀⋯⋯- O( D' _5 _. G6 y! z0 t
有oL 味道

好靚喎! 又平
  I6 Z3 A+ p9 H. z0 c7 K6 W買多幾件! 可以玩爛都唔怕
P 圖 小賤人!
因無樣無身材, 為由P圖安慰自已 (T^T)

引用:
原帖由 joey221 於 2020-1-10 05:57 發表   & q: r- U$ r2 E  e! w$ [* E
好看呀⋯⋯4 n( V+ s4 A( a" ]! f" r
有oL 味道
9 S5 ]! ^% p$ R6 g, g* T係呀!我見幾靚就買了

引用:
原帖由 yoyochan 於 2020-1-10 10:43 發表   , Z5 \) h3 L- d* C/ G4 ^
好靚喎! 又平% ?% g" ]' i1 a5 p
買多幾件! 可以玩爛都唔怕
  J6 W5 v4 Y3 x% {8 G; F& x
我都是咁諗,所以佢存貨有幾多,我就買幾多,已俾我買清光了

修腰款式好靚

引用:
原帖由 jacjac 於 2020-1-10 11:14 發表   
& p( Y: r- O0 C8 a, N+ b$ f1 K6 W修腰款式好靚
+ {5 y" z0 d2 ?7 {% ?係呀!但因為剩M碼,我怕唔啱著

wow! 很正的衫裙

上圍大,收腰/ l( M3 K* p, r9 C" z5 `1 R

1 E/ f# c! C: @( B6 r. _8 }* C+ {好靚
* q( |: o2 {& e0 H0 y( U  f/ {# M' c# k( o8 j3 H4 u& x
(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

我要加加大或加加加大先著到
) R3 S- I( O" `8 ^7 f/ R0 X, H+ b$ f+ u& n" B; ?

5 u2 d6 p7 V2 a" h3 [5 L- m1 [& ]3 ^" ^% P: i# B
引用:
原帖由 kingphone 於 2020-1-10 12:36 發表   
3 j! t3 p: b9 T2 `% Q; d
7 v$ \( I. M1 q係呀!但因為剩M碼,我怕唔啱著

引用:
原帖由 misslady 於 2020-1-10 18:31 發表   
% H' P+ A5 d6 K* v* n* j) ]$ p上圍大,收腰
5 M5 A9 j+ r' f  w5 k& z, Q
( v9 n7 }! K5 T* n# D. F好靚 1 ]9 v; N4 y, ?5 Q5 @4 `& I3 y

/ n7 `5 J! ~, c( X1 ]9 p  Q(*^o^*)
% J# ]+ _: t6 S" V! G8 E- H4 m
我都覺得係

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2020-1-10 18:58 發表   0 W& W$ y( |0 F+ C5 v
我要加加大或加加加大先著到) r" }6 Y. Z- i  K
6 F/ S- W- F# K0 o3 P, p4 h1 `
7 E1 K* f, r2 y- h3 g/ S
4 p2 F! Y, ^3 [3 h4 P& \
2 X: ^5 I  [( z) j' U9 I$ y
如果我著唔到,唯有唔扣鈕

應該聽日會到東莞,星期一應該收到,好期待
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

等開箱文,好平,質料點?

引用:
原帖由 xxxhh 於 2020-1-10 21:26 發表   + m2 {* o0 f" \+ h* _! f( P+ F
等開箱文,好平,質料點?
  {# Y# |& b' ~' E8 F
賣家講是棉質,但乜嘢質量就要到貨先知

引用:
原帖由 kingphone 於 2020-1-11 01:48 發表   3 [2 L2 o" w4 }9 P: G/ ?! r
. ?3 x' d0 [' K8 G; d' q
賣家講是棉質,但乜嘢質量就要到貨先知
/ h7 _1 X6 E6 j4 h# Y% }& d# s
3 E- m) h# Q; F& w1 ?  w
最好,
- D# e; P! t$ p+ W/ G% B3 n/ W0 |% s
穿上身要 舒服
7 A: B, ^. |2 p; N9 i. s9 @$ g( {7 f. U' X  b% F
(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

尺碼是如何? 是L? 2XL, 3XL, 4XL, 5XL...?

引用:
原帖由 cafe 於 2020-1-11 13:02 發表   % H) [  z  V* O( B& `( |
尺碼是如何? 是L? 2XL, 3XL, 4XL, 5XL...?
0 Y! j1 \9 F; f$ X2 r9 ]
上這件只剩M碼,我全部要晒,而最底這件我買了XL碼要 5件

印象在淘寶店家買的, 越大碼就越貴的. 不是任何尺碼也是統一標價.

引用:
原帖由 cafe 於 2020-1-12 00:10 發表   , ]5 }3 ?. {( l$ D
印象在淘寶店家買的, 越大碼就越貴的. 不是任何尺碼也是統一標價.
. [5 ], b. x6 o. R) [
我幫襯呢間是統一價錢