嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今天在淘X淘了多件同一款白恤衫,勁抵!

今天在淘X淘了多件同一款白恤衫,勁抵!

為返港幣$10蚊左右,剩下幾件俾我要晒4 m# U; _7 b# S& W8 L
用來射都抵呀
( T; Y+ g4 K" v1月10日再買多5件另一款白恤衫,是同一個賣家,10件連運費$200,超抵
/ U/ M0 k  I, C; T9 V- x$ l$ j! E* r, w9 h4 S6 ^' E3 G& E4 Z& x
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 1# kingphone 的帖子

好看呀⋯⋯. R0 {3 f: c: J; d
有oL 味道

好靚喎! 又平" R" [$ ~4 o1 E, m
買多幾件! 可以玩爛都唔怕
P 圖 小賤人!
因無樣無身材, 為由P圖安慰自已 (T^T)

引用:
原帖由 joey221 於 2020-1-10 05:57 發表   
/ M! O# e- B3 [& p4 W; _" J# G好看呀⋯⋯) C# y; h. G5 r8 z5 K
有oL 味道
/ f, \, `6 [+ w" t& e* }係呀!我見幾靚就買了

引用:
原帖由 yoyochan 於 2020-1-10 10:43 發表   8 u4 b8 h0 F# K- p7 J3 x# d# H% y' W
好靚喎! 又平
8 ~* x  F$ d6 K買多幾件! 可以玩爛都唔怕
5 j& i8 _1 w2 r- k/ Q我都是咁諗,所以佢存貨有幾多,我就買幾多,已俾我買清光了

修腰款式好靚

引用:
原帖由 jacjac 於 2020-1-10 11:14 發表   7 |9 S! T& E# s# `% R8 L
修腰款式好靚
% c' K# B  j$ [
係呀!但因為剩M碼,我怕唔啱著

wow! 很正的衫裙

上圍大,收腰$ b) T" V# o1 C$ W' n* C8 t2 q, J9 M

K) o" I4 h* F& d# m' R9 f5 y好靚
/ j( m" d+ P/ O$ Y
4 P: q, e9 X4 ~* ]3 p  x2 b(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

我要加加大或加加加大先著到9 x% e9 _7 D' ]. b

3 S/ C$ J5 F2 ?& U1 A; _' p
1 n, |0 ^& m" A$ Q7 N' L1 ^
1 R4 `* e4 r5 {# i1 O+ v+ S
引用:
原帖由 kingphone 於 2020-1-10 12:36 發表   
$ S6 y8 U: ~+ @6 o5 L
9 C- e. Q/ v) x7 Y* f. f" |' R係呀!但因為剩M碼,我怕唔啱著

引用:
原帖由 misslady 於 2020-1-10 18:31 發表   . e/ y9 B1 W) x$ g% T" c& t; n4 O+ y
上圍大,收腰3 q! s8 ^5 C4 G* K3 o

: k* z3 c( Z7 t5 h0 q& Y6 Y好靚 ' L* w: B' s) Z" s" k6 s. M

9 Y5 Y5 |, \4 Q(*^o^*)
6 ~6 r1 f# Q" [
我都覺得係

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2020-1-10 18:58 發表   
% V$ t0 @, [/ s7 P# T; X我要加加大或加加加大先著到
+ l' `8 ~2 H, }" i1 g  F
5 r& p3 h* K# E
; t' a' H, a9 l0 |5 c" b5 q  ]' l$ w7 a
/ `/ P, h1 E2 g
如果我著唔到,唯有唔扣鈕

應該聽日會到東莞,星期一應該收到,好期待
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

等開箱文,好平,質料點?

引用:
原帖由 xxxhh 於 2020-1-10 21:26 發表   
; m" L, r( ~* ^等開箱文,好平,質料點?
' @# O. \  _/ h) W/ @8 E6 l2 h賣家講是棉質,但乜嘢質量就要到貨先知

引用:
原帖由 kingphone 於 2020-1-11 01:48 發表   
  N3 A9 R$ ~% C* x- m5 s, ~! Q# U
賣家講是棉質,但乜嘢質量就要到貨先知
! O- t& }$ T5 V$ G5 e

0 [3 f( T/ P6 J9 b: B5 e最好,
2 d" k1 ~2 V# A- b# u$ |. O0 D% C/ ^, q/ ^' L2 K) S# f
穿上身要 舒服
9 [- _$ z- X! ?7 @& V6 [& Q, Q3 Z' R% }* c- X" C7 x) o! L' Z- f
(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

尺碼是如何? 是L? 2XL, 3XL, 4XL, 5XL...?

引用:
原帖由 cafe 於 2020-1-11 13:02 發表   
0 f5 e  \5 p% D% j, C/ i尺碼是如何? 是L? 2XL, 3XL, 4XL, 5XL...?
5 `( Y1 C! _) d" i; r9 k( Y上這件只剩M碼,我全部要晒,而最底這件我買了XL碼要 5件

印象在淘寶店家買的, 越大碼就越貴的. 不是任何尺碼也是統一標價.

引用:
原帖由 cafe 於 2020-1-12 00:10 發表   
7 d) E6 X7 b0 ]9 V9 u印象在淘寶店家買的, 越大碼就越貴的. 不是任何尺碼也是統一標價.
% U) e# F% _) K3 b; R: e- }. ?我幫襯呢間是統一價錢