嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

女友小禮物

女友小禮物

昨晚女友發脾氣鬧到我成隻狗咁, 今日朝早可能知道過份左, 掉左一包野落地下話:送俾你- m0 G) @/ X- n  q( d( k+ c

* W& F( g  v& g/ ~2 p& U0 Z5 v  Q未試上身, M碼應該有啲細
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
如果女友送呢類禮物俾我, 仲要CARE 你SIZE, 我一定會冧死.

你女友暗示要懲罰你, 著住對黑絲幫佢奶西認錯

nice nice~~

引用:
原帖由 gila 於 2020-2-17 11:03 發表   
' `  y# P' f% h) d& d如果女友送呢類禮物俾我, 仲要CARE 你SIZE, 我一定會冧死.
4 D/ c- i; j8 y2 ?( m0 i( i, Q
8 ?4 s# \! x/ b
有時佢心情好,佢買開底底果時都會送條大碼俾大我, 但佢心情唔好要成日俾佢鬧

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2020-2-17 11:08 發表   
: Z6 ^" B- Z+ Q6 @' y! u你女友暗示要懲罰你, 著住對黑絲幫佢奶西認錯
2 r8 f  B1 R  i4 w
' R! ?" G- t1 q& S2 z! I佢又唔鐘意呢味野
5 Z/ }' u$ W. H
+ g8 ?8 k5 b8 h9 h" c+ S  ?呢對襪係咪上邊要夾襪帶?

WOW, 你女友都算幾愛錫你

嘩,又接受到你cd,又送埋禮物比你,其實你女友幾錫你吖。

女友真好啊

引用:
原帖由 hellohi 於 2020-2-17 12:08 發表   / S* U1 I8 e( |1 k+ w  B
嘩,又接受到你cd,又送埋禮物比你,其實你女友幾錫你吖。
8 j+ W" X# e! y( n4 l$ L4 e  e. H2 a) B% \4 R
不是呀, 應該未接受到成身化妝,著裙,高跟鞋0 y3 [" y9 ~! H
但知我好鐘意著女裝底底同絲襪,開頭係試下試下同佢暗示下' [: m: y# [9 \
點知有日佢俾自己著完果套我著,開心到我  V+ X9 ^% G4 F: G
- |. t5 J0 g3 I8 q! G
你地有無同另一半, 屋企人講?

昨晚太凍我都著住條200d 襪褲訓覺,成晚訓得好舒服  J( T  ]2 h. \4 j" G
不過我都驚她話我, 起身望了我二眼,我當看不到

唔知你情人節收到咩禮物

引用:
原帖由 blackopaqueph 於 2020-2-17 13:45 發表   
+ e* a( e- m( q+ {- d: q! f唔知你情人節收到咩禮物
7 T8 u8 l, v. G- m  x% N9 V5 \
2 i( I9 b) {6 }8 j  ~8 N4 A4 W: i8 u9 [5 J; N2 J& J8 n- _5 }
大家買同一套 ,正 2 ]8 B% q! L; Q2 w2 U* [
3 G: r- h6 i! N# g: a) i( D
(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 longgraxx 於 2020-2-17 12:19 發表   6 ^% x7 M7 W& s

* e! j; N0 ^  Q3 v+ d, E, |7 t; o8 G6 Y+ J
不是呀, 應該未接受到成身化妝,著裙,高跟鞋
4 v# f2 i: {/ h但知我好鐘意著女裝底底同絲襪,開頭係試下試下同佢暗示下6 F5 B2 g3 F: J" p- k; G# |
點知有日佢俾自己著完果套我著,開心到我
! C0 x' Q) D+ {0 |  J! [
; ]8 n5 W; U( V! k' d* V  b你地有無同另一半, 屋企人講?
3 h8 N) a( m, b4 p0 j
" _& v- u/ _5 _8 b. V* Y2 ?試下,試下,
* C; u, [& ]' ?; N+ V& Y  \6 L- @8 U4 a
就應該會成功的b
' R  L- H5 k+ o- v* U$ h9 j6 y0 i* z
(*^o^*)
* X7 r. v  `* S4 \8 R5 F
) H; Z" s9 l1 V( A是不是,有次撫到女底底 ?
0 J6 c2 f6 I: i6 ^2 l
1 Z# t; R9 ~4 W6 U0 Q1 }8 v[ 本帖最後由 misslady 於 2020-2-17 14:38 編輯 ]
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 siniansinian 於 2020-2-17 12:17 發表   9 m) d- E! Z* B( H& C
女友真好啊
) Q$ g  E( d4 n1 J6 a  a8 S
/ ]& v; T* I( z- X4 c' L好女友 (*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2020-2-17 14:30 發表   / O6 m/ H& n! W; j. A* w: h: e# o; e

4 T* Q) Z! o) I( N3 v, R5 `1 W* Y& D3 m, q" |4 i" B7 A/ F! I# x
試下,試下,( z: p2 M+ ]% O( z
* R7 D, L  b8 j" F8 H' t
就應該會成功的b
1 b" T( d$ c% e  o
. n& R1 K0 C9 O3 j1 G(*^o^*)
/ M8 v1 _+ f. q
3 j: e8 V9 @2 `$ S是不是,有次撫到女底底 ?
3 U& |- o) Q" @9 q/ U

! S2 W0 J  C% [# {. ~1 Z我著底底,絲襪她Ok9 C9 u0 a7 G+ e& T' Y/ ]) e/ _
試緊佢M巾得唔得, 佢有問過我要唔要; v# S& ]1 Z, J: x
我想帶Bra訓覺呀, 但唔知點開口

有無師姐教下路點問

wow! 有這麼好的女友真是幸福呀!9 H' R% v0 x* k" k. Z
這對是長筒絲襪

引用:
原帖由 longgraxx 於 2020-2-17 10:51 發表   2 @/ B7 x+ P* t+ ]$ u& P& w: J
昨晚女友發脾氣鬧到我成隻狗咁, 今日朝早可能知道過份左, 掉左一包野落地下話:送俾你0 d6 y% ?7 K8 v
+ @; v4 r1 p6 T; l
未試上身, M碼應該有啲細
! e+ W1 v$ |8 F

; z0 s5 A0 x' [. E不是每位女人, 可以接受
2 |5 `4 M; v2 \" `6 u- E, N你的女友, 己是十分愛你

引用:
原帖由 joey221 於 2020-2-17 18:08 發表   8 W, t# h3 Y. F# P0 I+ e* B; a

2 T8 k; _8 o  w* v9 D; S5 z
+ @5 v/ Y  y) B* C3 w不是每位女人, 可以接受8 G' K7 _9 [0 z. Z( S/ R6 }
你的女友, 己是十分愛你
* h' Q* L& Z  D" M, x1 ^& R0 H
- \5 I. z. B& U# magreed.  no more
享受 一分一秒的 CD