嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

女友小禮物

女友小禮物

昨晚女友發脾氣鬧到我成隻狗咁, 今日朝早可能知道過份左, 掉左一包野落地下話:送俾你& G: J0 |. W; o& U. m7 n! w# L
, `* q4 ^! H0 m- }2 E2 o
未試上身, M碼應該有啲細
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
如果女友送呢類禮物俾我, 仲要CARE 你SIZE, 我一定會冧死.

你女友暗示要懲罰你, 著住對黑絲幫佢奶西認錯

nice nice~~

引用:
原帖由 gila 於 2020-2-17 11:03 發表   
: p5 @' n" w* G! x' ^如果女友送呢類禮物俾我, 仲要CARE 你SIZE, 我一定會冧死.
6 k0 Q; A# k% l+ G' h& N' T
% ~9 v; Q! a: E7 T7 O9 G$ k) W3 H# E有時佢心情好,佢買開底底果時都會送條大碼俾大我, 但佢心情唔好要成日俾佢鬧

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2020-2-17 11:08 發表   
; ?! a9 ^" R! h4 s/ ]1 R7 Z你女友暗示要懲罰你, 著住對黑絲幫佢奶西認錯
4 I9 \+ Q5 Z* {' u- j9 R
) e- M0 y3 Z# v2 z- s# ^佢又唔鐘意呢味野
3 a' R' r& @2 ]7 E" k8 |" I' v: k# C- {6 K+ l3 x4 j# b' p# Y
呢對襪係咪上邊要夾襪帶?

WOW, 你女友都算幾愛錫你

嘩,又接受到你cd,又送埋禮物比你,其實你女友幾錫你吖。

女友真好啊

引用:
原帖由 hellohi 於 2020-2-17 12:08 發表   , e0 _; o: p# q# w( q2 }" e2 `
嘩,又接受到你cd,又送埋禮物比你,其實你女友幾錫你吖。
' _7 U. `7 y# H) F4 y

6 B8 @* o3 Q/ f8 ]9 y不是呀, 應該未接受到成身化妝,著裙,高跟鞋
8 ?) r5 k* J) [9 n# Q; M# ^但知我好鐘意著女裝底底同絲襪,開頭係試下試下同佢暗示下
6 Y/ ^0 I/ `* m' I" }2 q點知有日佢俾自己著完果套我著,開心到我- J. [% t9 E4 _' ~6 R1 A! w

# x2 y/ Z$ ]9 `! j1 e3 E& d你地有無同另一半, 屋企人講?

昨晚太凍我都著住條200d 襪褲訓覺,成晚訓得好舒服, s, y2 ?+ m* @/ P
不過我都驚她話我, 起身望了我二眼,我當看不到

唔知你情人節收到咩禮物

引用:
原帖由 blackopaqueph 於 2020-2-17 13:45 發表   ' h" F4 o0 {, {8 u
唔知你情人節收到咩禮物
$ f  I& Z( Y: p8 E" r4 w$ y% \0 e4 T$ h( v. z% f
/ t" y% Y$ `  c$ _
大家買同一套 ,正
- V: R! F5 Y4 k, r( V- e. B1 A+ ^, m/ p3 V. ~
(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 longgraxx 於 2020-2-17 12:19 發表     X0 q( y. _* H* R

3 E0 }. a! Y( C0 j/ l/ t: x7 Q' v/ u0 A$ g0 c9 O
不是呀, 應該未接受到成身化妝,著裙,高跟鞋
* _% E% c$ y" v! ?但知我好鐘意著女裝底底同絲襪,開頭係試下試下同佢暗示下
" i- K2 p3 r3 q- B- P點知有日佢俾自己著完果套我著,開心到我$ k+ e, r5 o9 r  g# P# j
3 M& S. t) N( M1 s0 j1 e( k
你地有無同另一半, 屋企人講?
; R) |. t  b' r, B) f
, n' f9 D5 N. J8 b試下,試下,) I* L) c% j& ^5 M4 N& C
# n. M( k  g. i+ }
就應該會成功的b: g- y5 U6 V; P* h$ H
4 k4 B' H( ?% f$ q6 K
(*^o^*)$ e7 w$ @' A  E' ~6 n! I

; P6 _+ ^  O$ J# F9 y# u是不是,有次撫到女底底 ?
2 _  K' n/ {& K( ^
( l! ^$ ~- R& s/ H8 n. I[ 本帖最後由 misslady 於 2020-2-17 14:38 編輯 ]
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 siniansinian 於 2020-2-17 12:17 發表   + n3 m& z; ^- x$ q2 T. _: F
女友真好啊
" D: h$ L! k1 w4 c- Q. _
) ?2 ]' o- [  U
好女友 (*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2020-2-17 14:30 發表   
/ t" G& `. i9 K- s
3 L4 d; a" ?8 B# d4 f
% _! e  Q9 n3 V( Y% o2 J試下,試下,
2 f6 R1 h, ]* Q% Y" [, K9 j$ A/ n4 x$ h7 F$ J8 P: b
就應該會成功的b5 E4 k- ^# G3 V1 G

# t- @. L+ q4 t$ |  k9 M1 `(*^o^*)
2 [+ w- N; V  ]6 x. k! h6 T' R) g: L1 P  p: h- R
是不是,有次撫到女底底 ?
1 q5 S! H& g$ g5 \2 W+ i* U) W: Q0 N5 ]1 r
我著底底,絲襪她Ok
: y; M* L) `1 \/ M" |( I) r. x' q% o試緊佢M巾得唔得, 佢有問過我要唔要
* ^+ f' q0 g# m2 q7 m1 F我想帶Bra訓覺呀, 但唔知點開口

有無師姐教下路點問

wow! 有這麼好的女友真是幸福呀!
  R% k  O* z) L7 j* T: W  G& ^3 J這對是長筒絲襪

引用:
原帖由 longgraxx 於 2020-2-17 10:51 發表   4 E3 H9 h' F" T. H
昨晚女友發脾氣鬧到我成隻狗咁, 今日朝早可能知道過份左, 掉左一包野落地下話:送俾你  w! E( P2 i* `; O3 _

) U: \$ k* s. R' K9 X未試上身, M碼應該有啲細
7 h- H$ T3 I- s# i
1 r3 R4 a  l4 P8 H! O
不是每位女人, 可以接受
2 _' G2 N8 T& I& j  v% T; z; a你的女友, 己是十分愛你

引用:
原帖由 joey221 於 2020-2-17 18:08 發表   4 P. h% k5 K: @- X9 \

5 Q& j' e, S. O% g! i0 M
$ J$ ]1 A/ c! V# E不是每位女人, 可以接受, q* T' i6 ]9 d
你的女友, 己是十分愛你
  y2 q8 ?4 S7 z# Y! }+ o6 d( @, q, M. q- _, M5 x
agreed.  no more
享受 一分一秒的 CD