嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

女友小禮物

女友小禮物

昨晚女友發脾氣鬧到我成隻狗咁, 今日朝早可能知道過份左, 掉左一包野落地下話:送俾你
, S8 V' K7 ^0 J  g0 @1 v- G
  q  }0 K/ d  v5 E: [未試上身, M碼應該有啲細
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
如果女友送呢類禮物俾我, 仲要CARE 你SIZE, 我一定會冧死.

你女友暗示要懲罰你, 著住對黑絲幫佢奶西認錯

nice nice~~

引用:
原帖由 gila 於 2020-2-17 11:03 發表   # b* a' f' T. L3 P# k8 F8 J9 {
如果女友送呢類禮物俾我, 仲要CARE 你SIZE, 我一定會冧死.
3 Q. r, c& y+ A; ~- i8 b7 F7 ^0 C6 d# X/ J5 {! J) x
有時佢心情好,佢買開底底果時都會送條大碼俾大我, 但佢心情唔好要成日俾佢鬧

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2020-2-17 11:08 發表   % c. I1 \/ J' y
你女友暗示要懲罰你, 著住對黑絲幫佢奶西認錯
4 t% y8 ^% R, j3 ~5 l% S. x7 |: c. D& n! b& \/ W* `" Y5 c9 q" |; V
佢又唔鐘意呢味野
* M6 e" i$ ^1 r* t8 x7 U- F; `8 }
呢對襪係咪上邊要夾襪帶?

WOW, 你女友都算幾愛錫你

嘩,又接受到你cd,又送埋禮物比你,其實你女友幾錫你吖。

女友真好啊

引用:
原帖由 hellohi 於 2020-2-17 12:08 發表   
% _- ~) r: l- K; ?2 D! l( o  t9 @嘩,又接受到你cd,又送埋禮物比你,其實你女友幾錫你吖。
; }5 X' z2 }4 v7 b; b' N$ }2 o

! O% f6 [6 U# W$ P$ K6 S不是呀, 應該未接受到成身化妝,著裙,高跟鞋
5 {3 l2 t: K! c但知我好鐘意著女裝底底同絲襪,開頭係試下試下同佢暗示下; M* b: H9 Y9 o2 v9 j( l
點知有日佢俾自己著完果套我著,開心到我9 _8 X7 N8 Q4 b0 o; |% b

+ j/ b4 ]+ m) S# T' P$ a你地有無同另一半, 屋企人講?

昨晚太凍我都著住條200d 襪褲訓覺,成晚訓得好舒服
7 l; D, A2 A; \" ?不過我都驚她話我, 起身望了我二眼,我當看不到

唔知你情人節收到咩禮物

引用:
原帖由 blackopaqueph 於 2020-2-17 13:45 發表   " c$ U8 J1 q# m) i5 F
唔知你情人節收到咩禮物
* C8 m- ~0 y, K" H* e+ `+ ]# v3 F2 ~# ~" ^' E! Q; x" q! L

# u/ [2 m, |# z: q& M7 M大家買同一套 ,正
. @* ]9 C" z+ @" I; X/ _0 c: l  u) h5 O# O* m3 r* D  S4 F; v
(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 longgraxx 於 2020-2-17 12:19 發表   
9 F' W3 w& t4 \/ K" p2 {% |  I) b1 U4 Y0 E
( o1 Z# N# H: H
不是呀, 應該未接受到成身化妝,著裙,高跟鞋
) B: j, w6 y0 z8 R6 V/ a9 m但知我好鐘意著女裝底底同絲襪,開頭係試下試下同佢暗示下$ \& ]7 I  f/ S! p' q
點知有日佢俾自己著完果套我著,開心到我+ T# T* n2 i5 P% V' C, @9 q

1 M2 \( b& `# k1 E* Z# K+ U你地有無同另一半, 屋企人講?
7 ?4 K) ^/ L' L9 M9 S4 k& t! g& w

5 i; B' t7 H1 U2 W& C% l6 c0 L+ P試下,試下,
. s: D- s* C& A' y8 ]$ L6 M! G- e* {
就應該會成功的b& d) R, N3 Y. O0 c
1 x  x+ j( y! W# V% X
(*^o^*)+ n0 m% r% z  s1 A. f: w
4 T' s8 X' Q- q
是不是,有次撫到女底底 ?+ Y8 ^% M$ Z$ p+ d( @7 T

4 a0 J; ~8 _/ q3 ^[ 本帖最後由 misslady 於 2020-2-17 14:38 編輯 ]
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 siniansinian 於 2020-2-17 12:17 發表   ( t9 v3 C2 S, M) T& s2 S' o/ J
女友真好啊
5 A5 O+ z( H; [' w! N$ X% H& s- x
$ ?* a( E: S4 ]0 Z: Y好女友 (*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2020-2-17 14:30 發表   
6 t8 n1 z* k) z6 p* E4 Q7 `
& B0 u1 l8 u. h7 ^7 f. ?( ?+ Q' _' _9 W% A
試下,試下,0 T. Y9 ^, P/ P: V
- j' L5 c$ U: h" Q! r+ D! M
就應該會成功的b4 y6 ^4 A! J3 D: |

0 m0 y( a! O0 q(*^o^*)/ ~! ?6 s& d6 h

I8 a% J% q1 b3 b9 h是不是,有次撫到女底底 ?
9 b& @0 l! m- [+ o' l/ S
' T( F7 M& p  p' j  [- z
我著底底,絲襪她Ok
$ _5 f9 f" V; o) M6 A/ S$ Q試緊佢M巾得唔得, 佢有問過我要唔要2 o5 F. D. o5 _0 T% n
我想帶Bra訓覺呀, 但唔知點開口

有無師姐教下路點問

wow! 有這麼好的女友真是幸福呀!
5 `' r9 ]& J1 s% ~; H7 Z這對是長筒絲襪

引用:
原帖由 longgraxx 於 2020-2-17 10:51 發表   
& K7 k; @! F. Q) z. h7 \  |' i/ h昨晚女友發脾氣鬧到我成隻狗咁, 今日朝早可能知道過份左, 掉左一包野落地下話:送俾你
& G: _" S; L# R
; f. m0 ?$ H" R- m* O6 N未試上身, M碼應該有啲細
! Y9 A; t  K4 @5 ?+ ^
4 B/ G3 v5 _5 Z  B+ D8 p1 I
不是每位女人, 可以接受
% e) z7 b9 |3 F8 {你的女友, 己是十分愛你

引用:
原帖由 joey221 於 2020-2-17 18:08 發表   
/ E% r* ?5 z7 s& E: m4 [. a# t; z9 K3 k! f$ `  f6 }
4 [, z# o7 h( `, N
不是每位女人, 可以接受1 X. u& |& T& S; T6 w% F3 V+ t6 U& J
你的女友, 己是十分愛你
% z( B4 J! M8 Q* ?  A* V
: R& D* |+ a4 [' Fagreed.  no more
享受 一分一秒的 CD