嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

女友小禮物

女友小禮物

昨晚女友發脾氣鬧到我成隻狗咁, 今日朝早可能知道過份左, 掉左一包野落地下話:送俾你
: z% p1 @8 k+ u. U% S- N* d
7 g- D' l/ i, [2 s" B: o& H未試上身, M碼應該有啲細
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
如果女友送呢類禮物俾我, 仲要CARE 你SIZE, 我一定會冧死.

你女友暗示要懲罰你, 著住對黑絲幫佢奶西認錯

nice nice~~

引用:
原帖由 gila 於 2020-2-17 11:03 發表   
9 ^; G1 i8 ]5 M# c; B如果女友送呢類禮物俾我, 仲要CARE 你SIZE, 我一定會冧死.
  Z. H- D: x6 i' k6 r
4 r$ M0 Q( i' C* {9 o1 a2 @5 l" b) @有時佢心情好,佢買開底底果時都會送條大碼俾大我, 但佢心情唔好要成日俾佢鬧

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2020-2-17 11:08 發表   2 \0 S. ]) ~5 n: J4 p/ M
你女友暗示要懲罰你, 著住對黑絲幫佢奶西認錯
6 Q- t% a7 @4 e) m) ^7 \& l

" b" ~7 h- M1 T( w' ?# k佢又唔鐘意呢味野
8 x. x) s1 B/ h* O0 P) [* z5 g5 }9 c
- A) o7 d& x8 f% F8 R呢對襪係咪上邊要夾襪帶?

WOW, 你女友都算幾愛錫你

嘩,又接受到你cd,又送埋禮物比你,其實你女友幾錫你吖。

女友真好啊

引用:
原帖由 hellohi 於 2020-2-17 12:08 發表   
1 F( r  g. O' c6 E3 A! E2 q嘩,又接受到你cd,又送埋禮物比你,其實你女友幾錫你吖。
6 }' m1 m' j0 U3 G( k" f, a- @" H

& f5 o; e% o$ C6 i不是呀, 應該未接受到成身化妝,著裙,高跟鞋. S. g3 R. c) v- c2 w$ [5 \
但知我好鐘意著女裝底底同絲襪,開頭係試下試下同佢暗示下
6 N8 C: \* M# v1 z7 r, ?% B+ e7 z7 B點知有日佢俾自己著完果套我著,開心到我
" y, f+ `0 Y  v: h2 [+ q/ c
. b, A$ T. D6 ?8 m3 b9 \你地有無同另一半, 屋企人講?

昨晚太凍我都著住條200d 襪褲訓覺,成晚訓得好舒服3 L3 n+ O( K1 h6 X
不過我都驚她話我, 起身望了我二眼,我當看不到

唔知你情人節收到咩禮物

引用:
原帖由 blackopaqueph 於 2020-2-17 13:45 發表   / U0 C* y! Z6 O1 b5 ?
唔知你情人節收到咩禮物
0 S$ N: B  s( b5 B8 r1 K" z
' ^- T& z" l( U

; i  D' ^/ `' F6 n大家買同一套 ,正 3 q0 ]  W/ F( n$ m% F
# |5 N' A  h8 @4 S& O5 Z
(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 longgraxx 於 2020-2-17 12:19 發表   
9 a$ ]: s) n: J" u1 A% u
; ~0 s* g: B8 b  e- a3 p* ^9 c( P0 x# T. R$ r& k0 V. ]
不是呀, 應該未接受到成身化妝,著裙,高跟鞋  G( e$ y9 Z$ ~$ P$ _7 Y
但知我好鐘意著女裝底底同絲襪,開頭係試下試下同佢暗示下& p, y# d: E* U# q; Y7 V
點知有日佢俾自己著完果套我著,開心到我
. g, ?; ^9 C4 ^+ I7 w& p2 B$ P" f; q( X
你地有無同另一半, 屋企人講?
0 b2 J1 i9 d. c! A5 d* W  v% ?# C" O2 r5 P$ b2 y) ~) s
試下,試下,1 z, k  p( b2 V1 {
  Q. H) `; V/ a" w# N( w
就應該會成功的b* ]8 B/ K/ ^4 i* X4 [6 @

! h: Y4 D. K; Q2 K4 B" r3 C2 {(*^o^*)
, H: S2 {( h% W8 @: y
0 }6 L( s( f0 y: Y/ h, Y2 m/ j是不是,有次撫到女底底 ?6 M" U0 y* p2 h# d1 Y3 Z

& Z8 n: w/ ]% _( b: ?: r6 y[ 本帖最後由 misslady 於 2020-2-17 14:38 編輯 ]
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 siniansinian 於 2020-2-17 12:17 發表   3 z* P0 q; [8 Q' o" b
女友真好啊
* ]" e& s7 R' n1 R  g( X; E3 K" n
- m1 j* y3 P9 l
好女友 (*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2020-2-17 14:30 發表   ' v3 v8 d+ A% B0 F; Z$ _, Q

1 T1 L+ t. d8 k% J9 [' z$ o  b' D. \5 @) D
試下,試下,! Q$ ~( y/ P, z6 r, i- ~5 P

. U% S2 w: m* ^, E' R* J1 G就應該會成功的b9 s' z( l  v- h3 @6 t) R+ _5 ]

/ X/ ?  ^. @2 c) e0 ~(*^o^*)' _! W1 \) ~% [$ D, y& N4 z2 C
3 B) F6 A- f2 g" S
是不是,有次撫到女底底 ?
5 L4 J( W, D% r- e

- S' {) G; N' b/ f! t# h+ _4 O我著底底,絲襪她Ok9 f  Q' V' |/ x; o$ O% X
試緊佢M巾得唔得, 佢有問過我要唔要& b$ z) u9 e0 q) Y
我想帶Bra訓覺呀, 但唔知點開口

有無師姐教下路點問

wow! 有這麼好的女友真是幸福呀!0 F4 H% R" ~, C+ h
這對是長筒絲襪

引用:
原帖由 longgraxx 於 2020-2-17 10:51 發表   
% B- P5 x- X  r1 U1 C昨晚女友發脾氣鬧到我成隻狗咁, 今日朝早可能知道過份左, 掉左一包野落地下話:送俾你9 U. S  M, q/ h! z  }

1 T+ ?0 v/ `( Y) G/ Z7 J; X5 G+ n未試上身, M碼應該有啲細
7 H5 |# q/ D4 H  ~2 O1 Q' {6 z, j+ ?7 B2 x+ e8 E
不是每位女人, 可以接受9 U8 e: w- S3 y8 F1 N. }! {
你的女友, 己是十分愛你

引用:
原帖由 joey221 於 2020-2-17 18:08 發表   
* @# \9 L( Z# U/ u5 K0 d
8 ~6 I. Z: X% z/ b% d7 }: k
8 c% l  `( a) i! v& R不是每位女人, 可以接受6 Q* e1 E6 r- v& C+ e. L$ M
你的女友, 己是十分愛你
4 n9 s) m" `. |( B' a
) i( B# k5 R/ K0 A
agreed.  no more
享受 一分一秒的 CD