嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

女友小禮物

女友小禮物

昨晚女友發脾氣鬧到我成隻狗咁, 今日朝早可能知道過份左, 掉左一包野落地下話:送俾你
, q+ J; t& H+ S/ s# j3 @
/ {) c+ y5 X; m& w% V/ ]6 y未試上身, M碼應該有啲細
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
如果女友送呢類禮物俾我, 仲要CARE 你SIZE, 我一定會冧死.

你女友暗示要懲罰你, 著住對黑絲幫佢奶西認錯

nice nice~~

引用:
原帖由 gila 於 2020-2-17 11:03 發表   
6 x1 b' R5 Q2 m: |/ }: W. N! y如果女友送呢類禮物俾我, 仲要CARE 你SIZE, 我一定會冧死.
7 D$ t! j+ q$ [, n

9 }& o& m. J' D# g9 d4 ?7 P/ X有時佢心情好,佢買開底底果時都會送條大碼俾大我, 但佢心情唔好要成日俾佢鬧

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2020-2-17 11:08 發表   
+ ?7 E  d" b: C! I- i8 \你女友暗示要懲罰你, 著住對黑絲幫佢奶西認錯
' s) S) _! c. C
3 X# ^* G" E  `
佢又唔鐘意呢味野3 y% y& ?7 c* D% [

6 C  Y4 b2 \' Y( q呢對襪係咪上邊要夾襪帶?

WOW, 你女友都算幾愛錫你

嘩,又接受到你cd,又送埋禮物比你,其實你女友幾錫你吖。

女友真好啊

引用:
原帖由 hellohi 於 2020-2-17 12:08 發表   & U$ I, R) Y' P' r+ ?7 }1 @
嘩,又接受到你cd,又送埋禮物比你,其實你女友幾錫你吖。
  S7 o9 b& e9 d& y

+ D) O9 k; V4 w7 t* c) k# ]不是呀, 應該未接受到成身化妝,著裙,高跟鞋* {0 H! G2 f- E+ \, s  w' X
但知我好鐘意著女裝底底同絲襪,開頭係試下試下同佢暗示下! Q* L  a, t: z
點知有日佢俾自己著完果套我著,開心到我
+ l- a, a% J$ `* p: R: Z6 W5 c* K3 G5 k" c* T0 w2 m% N$ f# a3 ]$ K
你地有無同另一半, 屋企人講?

昨晚太凍我都著住條200d 襪褲訓覺,成晚訓得好舒服8 F. q$ d7 Q/ M- ~3 k
不過我都驚她話我, 起身望了我二眼,我當看不到

唔知你情人節收到咩禮物

引用:
原帖由 blackopaqueph 於 2020-2-17 13:45 發表   
* V# a! C8 t2 ^/ [0 Y唔知你情人節收到咩禮物
* @& S; k% ^( T( A; I5 K2 h3 K% |, W0 Q, ~3 ~, @! K' _& w6 U

7 i5 `: E) K) w* v, j, _2 h$ C大家買同一套 ,正
2 b5 \/ ~) g/ s! i3 B% M; {/ N  A/ f* \+ E
(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 longgraxx 於 2020-2-17 12:19 發表   : f2 H+ B1 u5 S6 d

6 x4 {3 e0 ]0 i; V  y( J8 l# r+ u; ]* e* ]
不是呀, 應該未接受到成身化妝,著裙,高跟鞋
4 W0 I2 T1 C+ ]但知我好鐘意著女裝底底同絲襪,開頭係試下試下同佢暗示下
- S2 _2 I3 C3 B$ ]+ ^8 N) y1 f點知有日佢俾自己著完果套我著,開心到我9 x0 |" a1 e' ~. Q

+ L2 r/ j1 Z9 c# I你地有無同另一半, 屋企人講?
7 ~% V& j7 ~/ u! N5 _8 U
, M( Z4 O' u+ e
試下,試下,5 Z3 @; L& m' V* n( z: h9 n* m9 T
6 V0 b9 k7 l% q% t* n
就應該會成功的b
8 ^: ^: T) @+ f$ ?$ w) h4 h2 R7 I/ e2 A, q
(*^o^*)
. S' a& a/ Y" Q: F8 r8 z. |( R: Q7 v
是不是,有次撫到女底底 ?
, n) S5 F; |# j; N  y0 }) d9 M3 I$ S+ M+ }
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 siniansinian 於 2020-2-17 12:17 發表   
6 m- j$ _* H, B女友真好啊
5 r" T0 G, [7 L6 M% k) H4 {6 I3 D

+ b8 H0 g1 Q6 D好女友 (*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2020-2-17 14:30 發表   
$ j2 }0 ?" C  ?% N7 F8 a- r
  v7 f3 V, V( K0 O# k8 o7 [  h; ^6 {" r" [2 y: r2 u
試下,試下,# Y5 U4 F7 p& C7 [

# y: v+ n& e0 z4 }& `就應該會成功的b
' G) V! Y. l* S9 a0 p
" w& x+ M( n/ m  w- k) c7 c(*^o^*)6 V9 H2 Q* \" W' u( a3 `% N
+ J' D# t" E2 ^. ~  j7 u5 I6 x
是不是,有次撫到女底底 ?
" {1 l! O) Y$ Z& I! Z2 N  ^9 f% t0 ?! K, h- `+ O: ], f' B; X5 Z
我著底底,絲襪她Ok
1 b5 A7 X5 z4 w4 y( `% t試緊佢M巾得唔得, 佢有問過我要唔要0 ?+ G# K( E% c- F5 {9 ]* M* l0 n: w
我想帶Bra訓覺呀, 但唔知點開口

有無師姐教下路點問

wow! 有這麼好的女友真是幸福呀!
7 g6 x7 x8 q9 K7 a' o/ O這對是長筒絲襪

引用:
原帖由 longgraxx 於 2020-2-17 10:51 發表   . l& ?% s, p/ E/ {
昨晚女友發脾氣鬧到我成隻狗咁, 今日朝早可能知道過份左, 掉左一包野落地下話:送俾你
2 J# \: e4 m6 F6 [1 x6 \+ Q
. o) R$ V1 L2 K, Z* D未試上身, M碼應該有啲細
: w! b- `; O( P  k8 N2 e& Y

9 L6 Z' }+ U* B$ ^; @不是每位女人, 可以接受  N8 K: I2 o! f5 [  D2 ]
你的女友, 己是十分愛你

引用:
原帖由 joey221 於 2020-2-17 18:08 發表   # z# d( X! j" T9 Q% q7 p* I

3 N, i: P! ^# q/ X  `( j' {6 w2 ^- x/ B1 ]
不是每位女人, 可以接受
, P8 M  j% h7 }8 i  A* T5 z/ s你的女友, 己是十分愛你
5 j! S( y1 a7 b# ?9 s5 K: J1 g0 B. V7 l1 d9 M( k0 z2 D. I& D6 s
agreed.  no more
享受 一分一秒的 CD