嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

女友小禮物

女友小禮物

昨晚女友發脾氣鬧到我成隻狗咁, 今日朝早可能知道過份左, 掉左一包野落地下話:送俾你, m7 `- ~0 T- F( {9 X  G
: P# `/ H. I" }4 F% }+ e
未試上身, M碼應該有啲細
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
如果女友送呢類禮物俾我, 仲要CARE 你SIZE, 我一定會冧死.

你女友暗示要懲罰你, 著住對黑絲幫佢奶西認錯

nice nice~~

引用:
原帖由 gila 於 2020-2-17 11:03 發表   % O9 U+ W3 F% I9 h0 A3 J( s
如果女友送呢類禮物俾我, 仲要CARE 你SIZE, 我一定會冧死.
3 x/ c- _* h9 @& L$ U/ G+ G
$ J* L) ?( _- z8 m# w& O% b
有時佢心情好,佢買開底底果時都會送條大碼俾大我, 但佢心情唔好要成日俾佢鬧

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2020-2-17 11:08 發表   3 w; M4 S. A( y+ F; A
你女友暗示要懲罰你, 著住對黑絲幫佢奶西認錯
, d3 w: h8 z; l# y, l- Z9 Y2 y' }. c
佢又唔鐘意呢味野
* b. j) ^2 C5 }  Z9 Q  Z; r" n- ^4 B
呢對襪係咪上邊要夾襪帶?

WOW, 你女友都算幾愛錫你

嘩,又接受到你cd,又送埋禮物比你,其實你女友幾錫你吖。

女友真好啊

引用:
原帖由 hellohi 於 2020-2-17 12:08 發表   3 z# U3 v: Y, T( E
嘩,又接受到你cd,又送埋禮物比你,其實你女友幾錫你吖。
: U  ~# e% o" _$ L% R; d1 t  ?$ u  Z2 p  [  o8 U+ r" R, S/ \
不是呀, 應該未接受到成身化妝,著裙,高跟鞋1 x5 Z- V/ h+ r
但知我好鐘意著女裝底底同絲襪,開頭係試下試下同佢暗示下; M5 C$ b1 r0 R: v! I3 X
點知有日佢俾自己著完果套我著,開心到我
, h, V# o* x0 F
8 z2 {& S1 D: r4 v你地有無同另一半, 屋企人講?

昨晚太凍我都著住條200d 襪褲訓覺,成晚訓得好舒服
) m0 A! q& F7 `不過我都驚她話我, 起身望了我二眼,我當看不到

唔知你情人節收到咩禮物

引用:
原帖由 blackopaqueph 於 2020-2-17 13:45 發表   
- {# S8 t: B! F唔知你情人節收到咩禮物
4 l+ `' s5 ~" ?+ X8 G5 O$ r6 i7 w% M* L, G/ p: i" X* S

4 g" }( x* r5 k! x' h. M; o大家買同一套 ,正
& k9 b$ B# c7 I! ~0 U6 H9 Y/ E2 M7 y& \4 x5 C3 K
(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 longgraxx 於 2020-2-17 12:19 發表   ( y8 K+ m- w# ?: {" x# k

5 @- e7 u0 Y  ?  t
3 C; f1 J4 Y# K5 n1 A  y4 O! t不是呀, 應該未接受到成身化妝,著裙,高跟鞋% A3 A2 w& h' T; D
但知我好鐘意著女裝底底同絲襪,開頭係試下試下同佢暗示下2 b# {3 x1 l! ?
點知有日佢俾自己著完果套我著,開心到我! `' |+ n8 h( x5 J+ R

# T4 P# {) s, P" G7 g: [你地有無同另一半, 屋企人講?
( I& x0 @( w- s* y
/ I1 a9 b, \- }" ~% T8 N
試下,試下,1 ]3 y" U" X4 M9 m: ?

0 B& E0 h/ B$ Q6 K# L/ f就應該會成功的b, p) T- O- y' @/ M/ s$ \

4 o' k# v$ a# ]$ o( |& ?(*^o^*)
( ~9 `, F0 y3 x: a( {1 i. @* s3 c7 x- ]) x: n$ v" ]4 l% Q
是不是,有次撫到女底底 ?
, s7 g7 b7 {: W/ j# L! I0 |4 E2 }; u- I
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 siniansinian 於 2020-2-17 12:17 發表   
4 d" G, b( B/ h( J6 H9 {女友真好啊
6 v' r# E6 G! e4 e

! I- b" }8 P1 G( e; `3 S0 J好女友 (*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2020-2-17 14:30 發表   
" y! d5 v6 q& M, n) u& S, z4 o- U9 I5 E
$ F4 ~6 c5 G3 q
試下,試下,
+ J9 q; i  e% J+ f3 _9 H8 s: j! d6 k) W4 B" o
就應該會成功的b
. W2 b' H, e$ d' M0 H8 k9 v( G4 u; @/ A1 G
(*^o^*)* Q- U3 @# H2 S
+ R& l. k' l( K6 R
是不是,有次撫到女底底 ?
- _' m) N" J) U4 Y. y, e, w! U
( f! f6 d) j, n# N. `我著底底,絲襪她Ok0 q' S. z6 t9 S9 o) ^$ N, O9 G0 z
試緊佢M巾得唔得, 佢有問過我要唔要: a3 v* C# u  O
我想帶Bra訓覺呀, 但唔知點開口

有無師姐教下路點問

wow! 有這麼好的女友真是幸福呀!0 }* b1 k+ M9 E2 L, J4 P' z# Y
這對是長筒絲襪

引用:
原帖由 longgraxx 於 2020-2-17 10:51 發表   
4 J+ U+ W7 @: k  b) `昨晚女友發脾氣鬧到我成隻狗咁, 今日朝早可能知道過份左, 掉左一包野落地下話:送俾你
, s! l) \9 X, S7 x
. y1 ?3 \$ A. \未試上身, M碼應該有啲細
  J$ p- \! T. N, ~; J& v6 x

7 ^4 ?; B- C) L! E不是每位女人, 可以接受1 M& S+ f7 M5 x" [3 p1 m
你的女友, 己是十分愛你

引用:
原帖由 joey221 於 2020-2-17 18:08 發表   
3 b+ [) [5 |+ i5 m- w. t9 [6 y( m- j2 j6 r" Q0 W5 y
  N0 @2 I3 r" v* \. ]3 ~( h
不是每位女人, 可以接受
; W$ M6 d6 t) M: J% b你的女友, 己是十分愛你
, z% @3 v# [: y4 c

' Y& J! V* C& G$ ?7 pagreed.  no more
享受 一分一秒的 CD