嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

女友小禮物

女友小禮物

昨晚女友發脾氣鬧到我成隻狗咁, 今日朝早可能知道過份左, 掉左一包野落地下話:送俾你3 g" R, D. g' u3 R8 L6 J

: K8 h* U+ n% ^9 @; c8 |! D# y未試上身, M碼應該有啲細
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
如果女友送呢類禮物俾我, 仲要CARE 你SIZE, 我一定會冧死.

你女友暗示要懲罰你, 著住對黑絲幫佢奶西認錯

nice nice~~

引用:
原帖由 gila 於 2020-2-17 11:03 發表   & Y" E* H8 D: [/ c' V6 K; J+ p0 Z0 \
如果女友送呢類禮物俾我, 仲要CARE 你SIZE, 我一定會冧死.
3 E1 w( B9 I) k, b
% W/ |; ^; Q0 v( D8 x* j5 W( F
有時佢心情好,佢買開底底果時都會送條大碼俾大我, 但佢心情唔好要成日俾佢鬧

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2020-2-17 11:08 發表   " \3 x( G: r  H& B% G& B5 u7 Q- R
你女友暗示要懲罰你, 著住對黑絲幫佢奶西認錯
& b5 T- r0 F) Z( Y1 y
! y; u$ A( r* W+ M9 h$ L# v% L- V佢又唔鐘意呢味野. O& b% Z7 E- T4 }, X" @
) f3 Q) I( V0 Q; x4 H
呢對襪係咪上邊要夾襪帶?

WOW, 你女友都算幾愛錫你

嘩,又接受到你cd,又送埋禮物比你,其實你女友幾錫你吖。

女友真好啊

引用:
原帖由 hellohi 於 2020-2-17 12:08 發表   0 U+ R4 `8 }; m  w0 F* m/ o7 H
嘩,又接受到你cd,又送埋禮物比你,其實你女友幾錫你吖。
+ W$ p! M+ z1 F% d

/ ?' [0 _% q4 n+ C9 l不是呀, 應該未接受到成身化妝,著裙,高跟鞋! n; Y* g& w) L  n3 r
但知我好鐘意著女裝底底同絲襪,開頭係試下試下同佢暗示下8 O; q, G8 l. ~% H7 K0 ]# B3 @
點知有日佢俾自己著完果套我著,開心到我% K1 m  E( P; L+ r$ S- i

8 E# M$ H- x4 p/ s你地有無同另一半, 屋企人講?

昨晚太凍我都著住條200d 襪褲訓覺,成晚訓得好舒服) @9 D7 k# e/ P) j. T3 q4 W
不過我都驚她話我, 起身望了我二眼,我當看不到

唔知你情人節收到咩禮物

引用:
原帖由 blackopaqueph 於 2020-2-17 13:45 發表     c( @' }, H* E" k# D& w, {
唔知你情人節收到咩禮物
! J& n1 R5 d' h, _; d
( a$ u6 C; ~6 u# ?3 X3 ?0 r, q" K' M8 o" l  C7 ^
大家買同一套 ,正
% \/ j# ^) @  @8 a. s( B9 G8 P, P" J! S0 \% S8 u0 a
(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 longgraxx 於 2020-2-17 12:19 發表   
7 ~  i+ N  C. j9 {& a9 M0 t9 [
3 Y2 ~% }$ {$ [8 n
, _. C; ]/ r* Z7 Z不是呀, 應該未接受到成身化妝,著裙,高跟鞋
  }- t& Z. L( P, r# G但知我好鐘意著女裝底底同絲襪,開頭係試下試下同佢暗示下
% {0 n" o( F  b. C- l5 n點知有日佢俾自己著完果套我著,開心到我
$ V) m! Q* A! c+ z3 n4 e' N& _1 \  L$ i8 }, T5 p( Z# P$ Q3 I! l( D+ m) Q
你地有無同另一半, 屋企人講?
+ Z0 N* C. u, r. r* T( y
! H- V/ {3 e  h
試下,試下,# o* T  ^3 w  x! d* W* [6 u. U
6 U* m* x2 s: Y0 ]. E& p, i+ n* G
就應該會成功的b
* m3 V1 `6 R0 I! B
6 n" @/ H3 z7 ](*^o^*)
! ^* r% ~0 r! _+ ]- m* W: I: ^  u
是不是,有次撫到女底底 ?
9 p* ?! [$ c6 T# L3 `+ Y, Y) U8 Y
! F- b# I6 d- b3 f. k1 Q- t, a4 L[ 本帖最後由 misslady 於 2020-2-17 14:38 編輯 ]
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 siniansinian 於 2020-2-17 12:17 發表   
6 B+ u6 [6 F/ k! J4 M5 O女友真好啊
2 m$ c8 @5 {) O4 V3 G* N
) @. @6 {7 Q* Z  B5 y+ J
好女友 (*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2020-2-17 14:30 發表   
" }# i% A; K2 S" W$ Z- P0 j/ R4 V
$ j. w/ }: b9 g$ k* y9 y
試下,試下,5 P( w  c* f& l! F, k+ i
; b7 ~9 g2 D" `
就應該會成功的b# P" M: p  K( i0 h6 |

% J& {# J/ U) k(*^o^*)3 G# C5 I( ?2 N* v$ t) u; Q

9 F( C. P. A2 G4 q是不是,有次撫到女底底 ?
) w! s; _! K* [3 }& B3 |3 u0 g# r* b: T
' D! S( k; R: S% h7 N我著底底,絲襪她Ok( {; v# k/ g$ f. p
試緊佢M巾得唔得, 佢有問過我要唔要
# g* d" n  h, p0 k' E% p我想帶Bra訓覺呀, 但唔知點開口

有無師姐教下路點問

wow! 有這麼好的女友真是幸福呀!
% o7 Q& f5 F1 `6 T; v  z' r+ {這對是長筒絲襪

引用:
原帖由 longgraxx 於 2020-2-17 10:51 發表   
7 I. f# u! d. u: @昨晚女友發脾氣鬧到我成隻狗咁, 今日朝早可能知道過份左, 掉左一包野落地下話:送俾你
6 l) e2 [6 |4 x+ w+ g; m; S* A; f4 m) U
未試上身, M碼應該有啲細
5 I* [8 Q7 H' Q# A1 r
0 X- A3 e8 K- ^% U不是每位女人, 可以接受7 N- Q! z& @* p+ R( S
你的女友, 己是十分愛你

引用:
原帖由 joey221 於 2020-2-17 18:08 發表   7 f  r: L& e, R: }
* \) x2 K7 Q9 K( t9 w* r1 l
/ p& j! }8 I) `, T% D0 n/ R
不是每位女人, 可以接受
, t& o, p. a8 G* Q6 x! i' T, \你的女友, 己是十分愛你
4 c* f& v/ j+ m0 v% V" o! }& |6 w1 ^
agreed.  no more
享受 一分一秒的 CD