嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

女友小禮物

女友小禮物

昨晚女友發脾氣鬧到我成隻狗咁, 今日朝早可能知道過份左, 掉左一包野落地下話:送俾你- s5 q2 O0 j7 ^+ `) t9 Z

! b* S+ l8 A3 Z' a% o未試上身, M碼應該有啲細
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
如果女友送呢類禮物俾我, 仲要CARE 你SIZE, 我一定會冧死.

你女友暗示要懲罰你, 著住對黑絲幫佢奶西認錯

nice nice~~

引用:
原帖由 gila 於 2020-2-17 11:03 發表   9 p5 I5 _2 u: I2 r
如果女友送呢類禮物俾我, 仲要CARE 你SIZE, 我一定會冧死.
+ ~% u3 k4 n9 @0 }
0 a4 R* ]. b9 ~: w2 r3 I
有時佢心情好,佢買開底底果時都會送條大碼俾大我, 但佢心情唔好要成日俾佢鬧

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2020-2-17 11:08 發表   
8 ]' D4 y. Y9 ?, b, [你女友暗示要懲罰你, 著住對黑絲幫佢奶西認錯
+ f0 I9 q2 N3 Z  ^1 q; ]% ]; c
! ^; _' a9 Z  Q! `- F" t# q8 I
佢又唔鐘意呢味野
7 L2 f' x( d& ]( [1 c4 n  f2 l- N5 X% E0 U! W6 g5 C. i0 x
呢對襪係咪上邊要夾襪帶?

WOW, 你女友都算幾愛錫你

嘩,又接受到你cd,又送埋禮物比你,其實你女友幾錫你吖。

女友真好啊

引用:
原帖由 hellohi 於 2020-2-17 12:08 發表   
# D" e: f+ w* ]2 O嘩,又接受到你cd,又送埋禮物比你,其實你女友幾錫你吖。
& ?  h3 ^! ~( v, j8 ~6 @3 i' p- B+ Y% V6 c' f9 B2 W* Z7 q- d* I
不是呀, 應該未接受到成身化妝,著裙,高跟鞋1 b' V! z$ e) `  O" V
但知我好鐘意著女裝底底同絲襪,開頭係試下試下同佢暗示下
( Z: w; t- m- L3 J) ]: x點知有日佢俾自己著完果套我著,開心到我
( h: x6 q- q- n
( O! l% H9 I5 Y7 {你地有無同另一半, 屋企人講?

昨晚太凍我都著住條200d 襪褲訓覺,成晚訓得好舒服
- G6 {" ^0 H" @1 P不過我都驚她話我, 起身望了我二眼,我當看不到

唔知你情人節收到咩禮物

引用:
原帖由 blackopaqueph 於 2020-2-17 13:45 發表   4 x+ T' x7 W0 H: r: o: g
唔知你情人節收到咩禮物
! |- k% Y7 S) @8 n0 ?
/ p8 `- N: ]2 W  `
2 l& U+ i- O" l0 R; p& t
大家買同一套 ,正 8 d$ m( g4 Q. T; o% b9 f, W: B

1 ?+ P6 c( T6 ?" D4 X4 c7 W: |' R$ ^(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 longgraxx 於 2020-2-17 12:19 發表   ' n( O4 |7 o: m* U

: e2 i1 X( r, t0 i6 g8 i6 H
2 `8 I) H  K4 y# |* }不是呀, 應該未接受到成身化妝,著裙,高跟鞋
& n: d6 C' X7 [0 w4 v; P但知我好鐘意著女裝底底同絲襪,開頭係試下試下同佢暗示下
. \. a3 T# u# _$ Z! [點知有日佢俾自己著完果套我著,開心到我& g* r3 t3 ~2 _( E: P3 B
% Z! V5 w* {" H6 ]9 g8 i
你地有無同另一半, 屋企人講?
  R4 R' j# ?. m" Z7 t/ q. s4 a) J

3 w* k. w6 W, \試下,試下,
! l5 s% r& I2 B& ]- W) k9 T2 ]4 f2 b
就應該會成功的b
, y9 I: N& M! `
( h; m1 S; i. X: f8 Y5 o' N(*^o^*)* Y5 r0 F9 P, T8 a) M; g, J
5 c! D9 {% E7 `1 ?
是不是,有次撫到女底底 ?
2 s% q) \3 ]% v4 m6 D* }  Z0 h, K( g' J$ ]/ m
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 siniansinian 於 2020-2-17 12:17 發表   " d1 o6 X3 b! @9 O( R$ z
女友真好啊
# [/ W' C" x! ?( {% J8 _- b6 l  U
好女友 (*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2020-2-17 14:30 發表   
/ G1 M4 @/ W: E8 o* M+ f6 o/ `1 S# z( O- H0 C/ P4 F

+ r2 r# V' i% G* k試下,試下,
$ ]! O% v3 V  a5 p
- E' W  T* z) B6 v  y0 [0 E5 Z3 Z- H就應該會成功的b
7 Y3 K+ C; @. y& I" w
7 x# t& P+ x* P' s(*^o^*)
* T$ }" U; {* _- i
0 ?7 M; v* H1 b  b是不是,有次撫到女底底 ?
& Y( P5 F! Z! @; m' y' f7 X
5 }* j- }* F4 D2 N; e( a" P$ ~
我著底底,絲襪她Ok
4 w( E% n4 k; ~. H0 q' ?/ r) f試緊佢M巾得唔得, 佢有問過我要唔要5 T# O0 ?) L3 G, l% g! r* V8 `% P
我想帶Bra訓覺呀, 但唔知點開口

有無師姐教下路點問

wow! 有這麼好的女友真是幸福呀!& e+ J( X+ R5 C8 M' v# ^
這對是長筒絲襪

引用:
原帖由 longgraxx 於 2020-2-17 10:51 發表   
, q4 Y% m/ j# M9 y  v0 y昨晚女友發脾氣鬧到我成隻狗咁, 今日朝早可能知道過份左, 掉左一包野落地下話:送俾你- t- U+ n# S7 S: t3 x, w' A

0 ~' e  L/ ^' v0 v; u未試上身, M碼應該有啲細
0 J2 _! [8 O* a$ i" r  q4 \. b/ s! v  B& x; x
不是每位女人, 可以接受2 V6 p8 b8 J- I) y3 V0 x5 m
你的女友, 己是十分愛你

引用:
原帖由 joey221 於 2020-2-17 18:08 發表   8 ], u. e  u# R

# ?" [  `9 f/ ~4 l* Q6 v* _& R! Y. E( u
不是每位女人, 可以接受
: c& w9 O* L9 V1 f' _. ^你的女友, 己是十分愛你
) y* d( I* {) i' D% l
; o) ]0 A: H8 f7 u) @8 e" @: k
agreed.  no more
享受 一分一秒的 CD

最近訪問的版塊